15.Bölüm: İhanet!

2K 113 0
                                    

Günlerdir Amy, Elena ve Kayra yı uyandırmak için ugraşıyorduk. Aslında sadece Erine ve Justin ugrasıyordu elimizden birşey gelmediği için ben ve Moly de sadece izliyorduk. Her gün çığlık atıyor, ağlıyor kendilerine zarar vermeye çalışıyorlardı. Ve bunları baygınken yapıyorlardı, dün gece büyük bir gürültüyle uyandıgımızda Amy elinde kılıç tarzı bir şeyle kendini öldürmek üzereydi. Erine bu kılıcın elsen adlı bir kılıç oldugunu ve hadese ait oldugunu söylemişti. Amy i öldürebilecek tek şey o kılıç diye ekleme yapmasıda korkmama yetmişti, yani dün gece Amy kendini gerçekten de  öldürmeye çalıştı diye fikir yürüttüm. Ölümü düşünecek kadar ne yaşıyorsun sevgilim...

Amy bayıldıgından beri Moly dibimden ayrılmıyordu neyse ki bugün onu hiç bir yerde görmemenin rahatlığıyla evden çıkmıştım. Aklım hala Amy deyken önüme çıkan ilk bara giriş yaptım, hızlı adımlarla bar bölümüne ilerleyip yüksek bir tabureye oturdum. ''En ağırından ver'' dedigimde barmen bana baktı '' bak dostum sana fazla gelir ve sorumlu olmak istemem" bu çocuk salak mı. Ahhh.. cebimden bir tomar çıkararak önüne attım gözleri irileşirken '' şimdi çeneni kapat ve bana en ağırından ver'' dedim soguk çıkan sesimle, nasıl isterseniz efendim diyerek ufak bardaga sarımsı renkte bir sıvı doldurup önüme bıraktı Aptal.!

Bardagı tek yudumla bitirdikten sonra barmenin elindeki şişeyi alıp kafaya diktim.

Hangi ara bardan çıkıp eve geldigimi hatırlamasamda bir saga bir sola yürüyerek odama çıkmaya başladım. Erine nin seslenişini duymamazlıktan gelerek kendimi odama attım.

Moly den devam

Peter odaya girince kalbim yerini değiştirip miğdeme inmiş gibi hissettim. Bana dönünce ilk önce şaşırsada sonra tebessüm etmeye başladı. Ahh Tanrım onu ilk kez tebessüm ederken görüyorum binlerce kez ölebilirim diye düşünürken.' ' A... Amy?" Peter ın sarhoş oldugunu belli eden sesiyle kendime geldim gözümden bir damla yaş süzülürken Amy den bir kez daha nefret ettim. Aklıma bir plan gelince bende tebessüm ederek ''Peter sonunda geldin'' dedim sesimin yumuşak ve seksi çıkmasına özen göstererek '' ahh sevgilim seni çok özledim sonunda uyandın'' Tanrı aşkına hiç ugraşmamasına ragmen nasıl böyle harika olabilir bi insan. '' bende seni çok özledim sevgilim. Seni üzdüysem üzgünüm ama özür dilemesini iyi bilirim biliyorsun" dedim ilk önce kaşlarını çatıp gözlerini ovsada yine tebessüm etmeye başladığında kalbimin neredeyse duracağını düşündüm, aniden arkamda belirerek kulağıma fısıldamaya başladı '' hmm nasıl özür diliceksin peki'' dedi lanet olasıca Amy bu çocuğa nasıl karşı çıkıyor anlamıyorum. Her kelimesinin ardından boynuma bıraktıgı öpücüklerle daha fazla dayanamayıp arkama döndüm ve şehvetle dudaklarına yapıştım. Peter üstündeki tişortü tek hamlede çıkarıp atınca bende gömleğimi çıkarıp bir köşeye attım. Beni kucagına aldığında bacaklarımı ona sardım ve kendime daha çok bastırdım dudaklarımı koparırcasına öperken hızını kullanarak beni sert bir şekilde duvara çarptı. İnlememle yüzünde çarpık bir gülümseme oluştu yüzünde ki ifade ciddileşirken sert bir sömürmeye başladı.
Hangi ara çırılçıplak kalmıştık bilmiyordum fakat her hareketimizde Amy nin adını inlemesi kalbimde derin yara açıyordu. Yine de durmadım kalbimin dudaklarını dikerek dipsiz bir kuyuya attım. Peter hiç beklemeden dudaklarıma kapandı benim Amy olduğumu düşünmesi bile bir tanrıçaymışım gibi bakmasına neden olmuştu dudaklarımı ısırması devam ederken bedenlerimiz asla ayrılmayacakmış gibi birleşti ve ruhum zincirlerini tamamen Peter a emanet etti.

Peter dan devam

Gözlerimi açtıgımda yanımda çıplak halde yatan bir Moly beklemiyordum tabi ki. Hemen dün gece olanları hatırlamaya çalıştım..

Fazlasıyla içmiştim ve odama gelmiştim Amy yatakta yatıyordu. Amy.. Moly.. Ahhh lanet olsun Moly i Amy sanmış olmalıydım. Ne yaptın Peter. Sevdigin kıza nasıl ihanet edersin..

Yanımda hissettigim hareketlenmeyle başımı o yöne çevirdigimde Moly i ilk böyle bir yüz ifadesiyle görmüştüm onu her zaman  gibi bir sırıtışla bana bakan Moly le karşılaştım. Onu her zaman iğrenç bir sürtük olarak görmüştüm.Fakat şimdi garip bir halı vardı.  Ben bunları düşünürken duyduğum iki kelimeyle öfkem hızla bedenini ele geçirdi. "Günaydın Sevgilim."

Hatalarım varsa affola :)

Melez TanrıçaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin