28.Bölüm: Outside

2.3K 128 8
                                    

Ne olduda bir sende bogulur, 
Bir sende hayat bulur oldum?

Amy dakikalar belkide saatlerdir yüzüyor, sinirini her kulaçta sudan çıkarıyordu. Göl öfkesini almış sinirini yatıştırıyordu sanki, bunda Poseidon un bir işi oldugunu anlamıştı elbette ona bir teşekkür borçluydu.

Amy yüzmekten Satan onu izlemekten bıkmıyordu sanki, Satan ı bıraksalar sonsuzlugun sonunu Amy i izleyerek getirirdi. Amy bilmiyordu ki Satan ın bu kadar zamanda onu nefes gibi içine çektigini. Satan ona bagı anlatmak istiyordu, biliyordu ki bag olayını anlattıktan sonra ortada ne sinir nede uzak kalma olacaktı. Daha fazla beklemeyerek göle dogru yürüdü tıpkı Amy gibi. Yürüdü, yürüdü her adımında toprak ona Amy i anlatıyordu sanki. Agaçlar, güneş, hava, kuşlar, tüm hayvanlar, yaşayan her varlık Amy e aşık gibi adını cıvıldıyordu sanki... Satan, Amy i onlardan bile kıskanmaktan korkuyordu, o kadar deger vermekten korkuyordu, ona bıktıracak kadar  baglanmaktan korkuyordu. Bilmiyordu ki onlar çoktan kaderin oyununa gelmiş, yolları kesişmiş, nefesleri birbirine dolanmıştı. Göl suyu omuzlarına geldiginde düşüncelerinden sıyrıldı Satan, sanki o düşünceler beyaz bir çarşaftı Satan o çarşafı kaldırarak benligine büründü. Siyaha bıraktı kendini. Zaten en köyü siyahtı o. Ta ki Amy nin gözlerinde boğulana kadar..

Amy Satan ın da gölde oldugunu gördügünde yüzmeyi bırakarak ona dogru ilerledi. Elinde degildi ki o  çok eksigi olan bir yapbozdu, Satan ise onun eksik parçaları. Tamamlanmak istiyordu, bu istege engel olamıyordu, olmakta istemiyordu aslında.. Amy Satan ın dibine gelene kadar durmadı şimdi aralarında çok az bir mesafe vardı. Amy Satan dan kısa oldugu için ayakları yere basmıyordu şuan, bedeni suyun için dalgalanıyordu bazende Satan a deyiyordu. Bedeni bile fırsat buldugunda onu istiyordu, ruhuna nasıl engel olabilirdi ki. Satan ın elini yanagında hissettiginde oda düşünceleri uzak yerlere süpürdü, şuan sadece rengini koyamadıgı gözleri düşünmek istiyordu. Başını yanagındaki ele yasladı, bana agır gelen her düşünceyi taşımama yardım et der gibiydi. Satan suda Amy bacaklarını tutarak  beline doladı, yakın degillermiş gibi daha yakın olma çabasındaydı. Ufak, masum bir öpücük kondurdu Amy nin dudaklarına, daha çok öpmek istiyordu kanatırcasına sömürmek istiyordu o dudakları, konuşmayı akıl edebildiginde dudaklarını hareket ettirdi. "bu dövmelerin bir özelligi var Amy, bu dövmeler bana ait oldugunu gösterir demiştim. Hatırlıyorsun degil mi?. Bu siyahın en karanlık, en güzel aynı zamanda en çirkin renkleriyle bedenlerimize işlenen dövmeler hissettiklerini hissetmeme ve benim hissettiklerimide senin hissetmene yardımcı oluyor. Aslında bag çok kuvvetli olmadıkça..." Satan cümlesinin devamını getirememişti, sözünün kesilmesinden nefret ederdi ama böyle kesilecekse tüm cümleleri yarım bırakmaya hazırdı Satan. Amy Satan ın daha fazla konuşmasına izin vermeyerek onu öpmeye başlamıştı. Çok susamış da ölmek üzereyken suyunu bulmuş gibi öpüyordu onu. Daha fazlasını istedi Amy, Satan ın dudaklarını ısırdıgında agzına kan tadı gelmişti. Endişelensede Satan dan gelen boguk inlemeyle boşverdi, zaten çok geçmeden iyileşirdi. Satan kucagında Amy le gölden çıktı. O eve yürümeye başlamışken karanlıgın yardımıyla bir sonraki adımında kendini evde buldu. Amy nin dudaklarından ayrılarak "fazla istekli degil misin?" diyerek gülmeye başlamıştı. Amy o ilahi tebessümü görmesiyle biraz zorlansada kaşlarını çattı, Satan ı gülüşünden öperek kucagından inmeye çalıştı. Ama sadece çalıştı "bıraksana" diye inledi. Satan Amy nin bu hallerinden daha çok keyif alarak Amy nin bişey demesine izin vermeyerek tekrar öptü. Sert bir şekilde onu duvara yasladıgında ikiside inlemeye başlamıştı.

Amy aklına gelen fikirle içinden kahkahalar atmaya başladı. Bir kaç saniye sonra kendi koltukta oturuyor Satan ise duvara yasladıgı sahte ikiziyle sevişiyordu. Bedenleri o kadar harika bir görüntü oluşturmuştu ki Amy Satan ı kendi bedeninden kıskanmıştı. Satan kıyafetlerini çıkarmaya başladıgında Amy daha fazla duramayarak kahkaha atmaya başladı. Satan kahkahaların geldigi yöne baktıgında Amy  görmeyi planladıgı son kişiydi. Kaşlarını çatarak az önce öptügü kıza baktı, kız ona sevimli sevimli gülümseyerek yok oldu. Amy nin kahkahaları büyük evde yankılanıyordu, o kadar güzel gülüyordu ki ev onun sesiyle canlanmıştı sanki. Satan öfkeli adımlarıyla Amy e yaklaşınca Amy susarak Satan a bakmaya başladı. "Demek bana oyun oynarsın.... Sen şimdi görürsün oyunu." Amy duydugu ses savaşın başlangıç sesiymiş gibi çıglık atarak kaçmaya başladı. Yemek masasının arkasından dolanarak merdivenlere yöneldiginde Satan onu yakalayınca çıglık atmaya başladı. Satan onu merdivenlere yatırarak gıdıklamaya başladıgında Amy nin çıglık ve kahkahalarıyla karışık sesi evin duvarlarını zorluyordu.

Melez TanrıçaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin