~16~

22 0 0
                                    

Valentijn stapt de deur binnen. Ik loop na de gang en spring in zijn armen. Zo fijn om hem weer vast te houden, en natuurlijk een kus op de mond.

Na het eten horen wij de deurbel gaan. We lopen na de deur en zien niemand. Alleen een leuke doos, een doos waarvan ik al weet daar zit een hele leuke ballon in.

We nemen het mee na binnen. We gaan op de bank zitten en openen voorzichtig de doos.

Er komt een hele leuke ballon uit met de tekst ''We houden van jullie''. Ook zit er een kaartje aan vast waarop staat: Lieve Max en Valentijn, Wij zijn enorm trots hoe jullie dit met jullie tweeën doen. Gay zijn in deze tijd is niet altijd makkelijk. Ook voor ons was het niet makkelijk. Maar wij staan allemaal achter jullie. En nu krijgen jullie samen een lieve baby als kers op de taart op jullie geluk. Wij zien er na uit om over een paar maand jullie kleine vast te houden. Liefs jullie Ouders.

We vliegen elkaar in de armen. Het was voor ons niet altijd even makkelijk geweest. Maar sinds dat iedereen ons aan het accepteren is. Beseffen we dat we niet zo onzeker moeten zijn. En dat we alle dromen die we hebben uit moeten laten komen. 

-------------------------------------------------------------------

Vraag:

Zouden jullie je eigen kinderen accepteren als ze gay zijn?

Laat me weten in de reacties!

Love is loveWhere stories live. Discover now