~14~

36 1 0
                                    

Inmiddels werk ik Max op een Administratiekantoor. Ik vermaak met hier tot nu toe prima. Lekker een bakje koffie in de ochtend dan even aan de slag en in overleggen bezig zijn. Het gaat heerlijk zijn gangetje. Iedereen wist direct al wel dat ik gay was. Hier hoefde ik ook niet uit de kast te komen. Hoe fijn is dat als ik thuis kom maakt Valentijn het eten al klaar. Ik kan direct aanschuiven. En praten we over hoe de dag is gegaan. Soms heb ik het wel een over lastige klanten. Ik kan bij hem dan even al mijn frustratie kwijt. En kijken we heerlijk na het eten Netflix op de bank of gewoon tv.

Valentijn werkt nu tijdelijk op een kinderopvang. Wie had dat gedacht. Hij werkt er met alle plezier en daar gaat het om. Zelf vind het heel erg leuk om zelf ook kinderen te krijgen.

We hebben al verschillende opties bekeken in het afgelopen jaar. Misschien zijn wij nog niet eens heel lang bij elkaar. Maar een goede beslissing nemen is nooit te vroeg of te laat. Er zijn daarom een aantal rollen die mee spelen zoals:

- Nemen we 1 of meerdere kinderen

- Willen wij een draag moeder en ben ik of Valentijn dan de vader of misschien wel beide.

- Gaan wij misschien adopteren van het buitenland? En welk land willen wij misschien het liefst of welke totaal niet.

- Misschien als we een draag moeder zouden kiezen; willen wij dan dat zei ook deels het kindje thuis heeft. Of willen wij een draag moeder die uiteindelijk geen contact heeft met het kindje. En misschien pas op een latere leeftijd.

Er zijn zo genoeg dingen waarmee wij bezig zijn gegaan. Maar wij hebben hierdoor wel alvast een keuze gemaakt. We willen graag twee kinderen. Een van ons allebei. En misschien als het dan nog steeds ze goed voelt. Dan gaan we een leuk kindje adopteren vanuit het buitenland.

Het allerleukste van hetverhaal is dat wij een goede vriendin van ons beide bereid hebben gevonden omsamen met ons zwanger te raken. Zei wordt onze draag moeder van onze prachtigekinderen. Wanneer dit gaat plaats vinden duurt nog een paar weken. Dan gaan wede behandelingen in om samen zwanger te raken.

Love is loveWhere stories live. Discover now