~12~

40 0 0
                                    


De zon komt op en de zonnen stralen schijnen naar binnen. We liggen nog lekker knus tegen elkaar aan. Nog genietend dat we samen hier zijn de komende dagen. voor het eerst met ons 2en buiten de deur. En toch hartstikke romantisch zo aan de zee. Helaas is de zee nog ver te zoeken maar die komt al weer rustig deze kant op.

Het is vandaag weer eens lekker temperatuurtje. En nu wat zal de planning zijn. Even op google en kijken wat hier in de buurt allemaal voor opties zijn. Want ja, google is iedereens beste vriend. Uit de zoek resultaten kwamen onder andere deze dingen en wat aanvullingen die we samen bedachten wat we eventueel zouden kunnen doen.

- Bowlen.

- Bios.

- All you can eat ( heel belangrijk).

- Tandem huur.

- Wandelingen en veel fietsroutes.

- Sauna en Zwembaden.

- Musea.

- Over de duinen heen lopen.

- Winkelen in de omgeving.

- Zwemmen in de zee.

Eigenlijk is er veel te bieden hier in de omgeving. Maar de tandem huur is wel het meest leuke om te doen. Als we het überhaupt kunnen, dat wordt nog wel een ding. Maar wie weet kunnen we het hartstikke goed.

Onze planning was dus geworden en strandwandeling na de fietsen verhuur. Voor natuurlijk de mooie tandem die we gaan huren. En erna winkelen en belanden we erna bij de all you can eat.

Best een prima plan. Tijd om ons bedje uit te komen en een lekkere douche te nemen.

''Valentijn, kom dat bed eens uit... de douche is al lekker warm!''

Nadat we zijn aangekleed en hebben ontbeten maakte we ons klaar voor een leuk dagje uit.

Ondertussen dat we heerlijk aan de wandel zijn lang de zee, vechten we uit wie er voor en achterop gaat. want als je achterop zit hoef je vrij weinig te doen.

''Max ophouden hoor ik ga mooi achterop...''

''Waarom.. ik ga achter op... jij kan vast heeeel goed sturen''

'' Vooruit dan maar leg de vertrouwen maar bij mij dat we niet gaan vallen''

Love is loveWhere stories live. Discover now