11.Bölüm

90 17 17
                                    

Medya : gupse  (karanın çekti fotaraflardan biri )

Öncelikle yeni kapak için -cansuvarol- çok teşekkür ederim ellerine sağlık çok güzel oldu ♡

Iyi okumalar ♥️

1hafta sorna ;

Bütün bu güney ve çiçek olayını kabullenmiştim ama güneyle eskisi gibi  değilim hatta gerek olmadan konuşmuyorum gökhan yani abim olan garip bir şekilde benimle iletişime geçti  ama aramız çok iyi değil ve yine garip bir şekilde sürekli çiçeğin arkadaşları ile birlikte birşeyler yapıyoruz.

Tek anlamadığım nokta karan gökhan abimim arkadaşı ve onla birlikte takılırken sürekli çiçeği öne atarak bizim yanımızdan hiç ayrılmıyor.  Ay birde karanın flörtü var tabi dilara .

Şuanda da bowling oynamaya geldik ikili gurup olmuştuk nedense ben bartu ile yani karan la oldum niye çünkü can eceye yavşuyor.  Ege gamzeye e zaten güney ve çiçek sevgili bizde buna kaldık ha birde dilara var tırnakları kırılır diye oynamıyor ay hapsam .

Masaya doğru yürüdüm "e haydin başlıyalım " diye konu açtım da güney ve çiçek vıcık vıcık ilişkisi can- ece yavşaması gamze - ege tartışması  dilaranın karan la konuşma çabaları bunlarla oyun da oynanmıyor. Can ayağa kalkıp.

" tamam hadi başlayalım " .

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Şuanda elimde top eğer atarsam biz kazancaktik karan yanıma gelip türlü türlü taktikler veriyordu ama benim dikkatimi kokusu çekiyordu ya bir erkeğin nasıl bu kadar güzel etkileyici kokusu olur ki.

Topu yavaşça yoladim ay kalbim şimdi şuracıkta bayılacaktım. Hadi ya ve ve oley yanınada kimim olduna bakmadan sarıldım karanın oldunu idrak ettimde yavaşça çekilcektim ki kollarına bana doladı kulama doğru eğildi nefesini kulağımda hissedince tüylerim ürperti bayılıcam galiba ben

" Biz kazandık " diye kulama fısıldadı büyüleyici bir kokusu var içime çekmek isterdim ama o an nefes alamıyordum allah yapıcam ben .

" yeter bu kadar sevindiniz hadi yemek yicez " diye güney sayesinde ayrıldık ama şuan ona söverim ne güzel sarsılıyordum yahu ne benimle derdin .

" tamam geliyoruz ben çantamı alıyım siz gidin hem telefonla konuşmam lazım " külliyen yalan bu heycanla gidemezdim gamze kafamın etini yerdi valla .

Çantamı almak için masaya geçtim de  oturdum masada ki kim oldunu bilmedim suyu içtim " kaçmak için güzel bahane ama suyumu içmen gerektirmez di "  nasın anladi lan bu .

" ne? Saçmalama kaçmadım bak - çantamı gösterdim- onu almaya geldim susadım anladım ki senin oldunu bilmiyordum bile hem niye gülüyorsun sen ya "  e ama alay eder gibi gülüyor karşımda pislik bak hala gülüyor ya ama farkettim de baya yakışıyor ona ya gülmek.

"Hadi tamam inandim yürü " konuşmam izin vermeden önden yürümeye başladı of yanlış anladı ama ya yürü gupse yürü.

Yemek yedikten sorna merdiven demirinde bizim malları bakıyordum " öyle dur fotarafini çekiyim" diye ses e döndüm karan elinde telefon bana doğru bir şeyler yapıyordu ben " tamam dur poz vercem bekle " diye poz vermeye başladım da can kahkaha atmaya başladı  " sen ne zamana geldin lan " dedim .

Karan " of hadi kızım iyi ki bir dedik seni mi beklemem lazım " dedine göz devirdim  " tamam hadi çek diye " poz verdimde yüzüme garip garip baktıktan    sorna " tamam çektim atarım sana "diye ordan uzaklaştı  noldu şimdi buna   değişik bu valla değişik.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Eve geldimde dışarda yedimiz için güney ve ben yamadık yemek gökhan abimde arkadaşı ile buluşacakmış .

Bende yatama geçip ilk önce karanın attı fotoğrafımı paylaştım ve uyudum.

Bende yatama geçip ilk önce karanın attı fotoğrafımı paylaştım ve uyudum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

gupse.masl : karşınıza bir adet kazana gupse ve hiç iyi oynamasada @krnbartu.  🙄

             21.203 beğeni 13.971 yorum

@Krnbartu : ne  ben mi oynayamadım pes .

                 +1 yanıt: he he tabi kesin

                Yorumları kapatıldı

Krnbartu : hep benim sayemde kazandık ama neyse ağlamasın yazık @gupse

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Krnbartu : hep benim sayemde kazandık ama neyse ağlamasın yazık @gupse.masl

          36.759beğeni yorumlara kapalı

************************************

BEN geldim nasıldı yeni bölüm?

Beğendiniz mi ?

Sizi seviyorum ♥️

Kendinize iyi bakın

GUPSEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin