7.Bölüm

98 41 5
                                    

Yorum ve oy kullanmayı unutmayın

Medya : çiçek

Dün güneyin paylaşımdan sorna ne aradım ne de mesajlarına cevap verdim .

Gerçeği kimsenin aramalarına cevap vermiyordum uğraşamazdım ama bizimkileri özlediğim için bu gün okula gidicektim . Ilk önce yanıma aldıklarımı giyim zaten demirin odasını ondan çaldım yazık çocuğa kıyamam.

Şuan evde olsaydım bu eteği giyememezdim ne güney ne gökhan izin veridi neydi ki demirde kızmaz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Şuan evde olsaydım bu eteği giyememezdim ne güney ne gökhan izin veridi neydi ki demirde kızmaz .

Benim indiğimi gören demir hemen ayağa kalktı .
" hayırdır gupse nere sabah sabah " dedi. Sanki okula gitti mi bilmiyor mal lan bu gerçeği kim akıllıki
Ee sen
Doğru ben akıllıyım ay ne diyorum ben ya .

" demir hatırlatıyım ben hani öğrenciyim ya hani okula gidiyorum ya hani herkez gibi sabah erken kalkıyorum ya ha iste onun için canım " dedim anlamış olacak ki

" off unutmuşum neyse dur hazırlanıp geliyorum " dedi önümden geçecekken kolu tutum  "Yok ben yürümek istiyorum kuzi gelmene gerek yok " dedim ama gerçek yani .

" emin misin ? " diye sordu bende olumlu anlamda kafamamı salıyıp evde n çıktım.

Telfonumdan reymen- kaçamak şarkısını açtım erken çıkmıştım zaten kulaklıkla müzik dinleyip giderken birden telefonum çaldı

Değişik ariyor   telefonu hemen yanıtla kısmına tıkladım

Efendim değişikcim

- nerdesin huysuzcum

Bak karan ben huysuz değilim tamam hem sanane ?

- bartu adım karanı kullanmıyorum huysuzcum hem okula geliyor musun? Diye sormak için aradım .

Geliyorum niye gelmiyormuşum ki ?

- en sonki olayı biliyorum güneyin dediklerini falan onun için hem kimseyle iletişime girmemişsin.

Tamam karana cevap verecektim ki birine kafamı çok kötü  tosladım  " ahh kafam kırıldı galiba ahh çok aciyor ahh hayır yani niye hep benim ahh kafam başkasının kafası değil de ahh benim Kafam ya herkez beni kıskanıyor ahh zaten uff abi naptin sen yaa kafam kesin ahh  kırıldı kanıyor mu ? " diye sordum da abi yani çarptım gerçeği o bana çarptı ya neyse bunu sorna sorcam ona .

" ka kanamıyor " diye kekeledinde niye kekeliyor bu zaten şaşkın şaşkın bakıyor bana anam biriside normal olsun lan bune .

"Abicim 2 dakika bekle şu Değişik arkadasin telefonunu kapatiyim " dedim ama adam zaten duruyor oldu yerde . Hep mi değişik olanlar beni buluyor yahu.

Değişikcim ben kapatıyorum zaten kafam açıyor bbyby .

Karanañın cevap vermesini beklemden abiye baktim yakisikli bisey ,  kesin zenginde baksana adam takim elbiseli, vay be bir biz fakiriz  seninde hep fakir olduğun doğru değil yani

Niye doğru değilmiş özel okulda okuyorsunuz anan moda tasarımcı babanın holdingi var nasıl fakir oluyorsun

Uff sen bi sus zaten adam bana dik dik bakıyor .

"Valla abi buda aramaz aramaz şimdi arar madem arıcan niye şimdi yani dimi ama oda değil ben bir tek onun  aramasına cevap veriyorum aa haket ben niye onun telefonunu açıyorum ki kesin kafayı yedim ben ama abi olmaz ki böyle sen niye konuşmuyorsun ? Ah tabi ben size fırsat vermiyorum niye ben salak miyim ya bir saniye ben niye salak oluyorum ki siz olun " sonunda neves aldığımda adam kahana attı.

" kardeşim hasta misin sen yoksa kafanı fazlamı vurdun acaba " diye kendi kendine konuştunda bana söyledini anladım .

Lan o bana mi diyor  " abicim sen bana mi laf sokuyorsun bak zaten sinirlerim tepemde kafamda açıyor seni şikayet ederim haa hem okula geç kalıyorum varmı demek istedin bişey? " diye sordu.

" evet var " dedin de  nedir  diye bi bakış attım. Anladı kesin ha bak zeki adam

" parfümünüz markasını öğrene bilimiyim acaba " dedi . Bu kesin sapık yok lan zengin bu ne sapığı mal mısın ama sen  .

" Ben " dedim ama adam anlamdı galiba garibim puu

"Evet siz " dedi bu kesin salak ya "abicim ben işte " dedim azcik yüksek tonda .

" kardeşim siz ne öyle bir marka yok ki "  dedi adam zeki bende biliyorum öyle marka olmadığını ama işte bazen salak oluyor galiba anlamadı.

"Bak abicim bir daha diyorum parfümü BEN kendim BEN  bakın BEN  yapıyorum  yani kendi markam anladınız mı ?" Dedim ben dedim yerlerde yüksek sesle altına çize çize söyledim inşallah anladı .

" yani sizin kendi yapıminiz doğru anladım demi? "  dedi bende günah gitti abicim bu böyle olmaz çantamda yedek koydum parfüm kutusunu bir elime alıp .

" Bak abicim ARTIK sabrım tükendi zaten okula geç kalıyorum bunu BEN BAKIN BEN yapıyorum gördünüz mü? Kim yapıyormuş ben şimdi bana müsade " diyerek geçmeye çalıştım ama bakım çalıştım yok anam çattık ben kesin salakları kendime çekiyorum galiba .

" benim şirketim koku üzerine dünyaca ünlü belki duymuştursunuz sizin kökünüz da şuana kadar rüyamdım bilmediğim bişey den yapilmiş olmali  eğer izin verirseniz bu kokuyu üretmek istiyorum tabiki bütün karşılıkları ödemek şartıyla " dedi ben sudan  çıkmış balık gibi adama bakıyorum ne diyor bu lan ..

*********************
Sizce ne olucak gupse gerçekmi kokusunu ?

Yorum ve oy vermeyi unutmayın

GUPSEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin