Denise.

483 8 1
                                    

Jag vaknade av att Denise drog min kropp tätare intill sin. Hennes andedräkt värmde skönt mot min bara nacke. Jag vände mig om för att mötas av hennes vackra bruna ögon som nästan fick mig att tappa andan. Jag log stort mot henne och hon log tillbaka. jag flyttade mig lite närmare bara för att få chansen att mötas av hennes varma mjuka läppar, och sedan.. *riiiing* Fan! Sakta öppnade jag ögonen och sträckte ut armen mot den ringande väckarklockan för att stänga av den, och satte mig sakta upp. 'Att dom här drömmarna aldrig kunde ta slut' tänkte jag. Jag hade haft samma romantiska dröm om Denise nästan varje natt sedan den eftermiddag då vi hade stött på varandra utanför skolbiblioteket. Varje morgon vaknar jag för att sekunden senare inse att allt bara varit en dröm, en underbar dröm som jag aldrig vill vakna upp ur. Hon hade lett mot mig och sedan gått vidare, och det räckte för att jag skulle bli fast i den här jävliga kärleksbubblan! Sedan dess har jag gjort allt jag kan för att få hennes uppmärksamhet. Jag har till och med bytt till samma matte klass för att kunna få chansen att lära känna henne. Och jag hatar matte!

Det känns ibland som att det skulle va lika bra om jag bara gav upp hoppet om att ha en framtid tillsammans med henne. Jag menar finns det något sätt jag skulle kunna få det att funka om jag inte ens är ute ur garderoben än.

Tanken på att komma ut ur garderoben får det att knyta sig i magen på mig. Jag vet att mina föräldrar skulle acceptera mig, men ändå så kan jag knappt tänka tanken utan att bara vilja lägga mig ner på marken och dö. Det skulle vara så mycket enklare om jag bara kunde spola tillbaka tiden och vänta fem minuter innan jag passerade biblioteket så jag aldrig skulle ha stött ihop med henne så hon inte skulle få chansen att le mot mig med sina fylliga och mjuka läppar, som får mig att vilja kasta mig ner från ett stup samtidigt som jag bara vill kasta mig fram och kyssa henne!..Okej okej jag måste samla ihop mig innan jag förvandlas till ett creep...

_________________

Så vad tycker du om första kapitlet? Skriv gärna i kommentarerna och god jul! ;* / Millins

Same loveWhere stories live. Discover now