PA 1

42.7K 415 41
                                    

Duyduklarım karşısında şoka girerken bi yandan da hazmetmeye çalışıyordum. Sinir bütün bedenimi ele geçirmişti. Karşımda duran ruhu olmayan varlığa tokatı çarpıp evden uzaklaşmak için adım atmıştım ki bir şey unuttuğum aklıma gelip geri döndüm. Parmağımdaki yüzüğü fırlatıp tekrar hışımla evden uzaklaştım.  Delirmişcesine yolda yürürken siyah bir spor arabanın üzerime doğru geldiğini gördüm. Olduğum yere mıhlanmıştım sanki. Hareket edemiyordum. Arabayla aramızda santimler kaldığında araba ani bir fren sesiyle durdu .  Arabadan inen Taş parçasına gözlerimi diktim.

" Acaba yolda bu kadar dengesizce yürüyecek ne yaşadın ? Az kalsın çarpıyordum. Dikkat etsene !! " 

" B-ben... Ş-şey. Özür d-dilerim... Farkında değiğldim. " 

" Bundan sonra daha dikkatli ol küçük hanım . Herkes  benim gibi değil ! " 

Horkos bonom gobo doğol. Sanki bilerek olmuş gibi bir de beni azarlıyor . Araba lastiklerinin sürtünme sesi geldiğinde ardından sadece bakakaldım.  Biraz daha yürüdükten sonra Karşıma çıkan direğe yaslanıp aşağı doğru çöktüm. Kendimi o kadar işe yaramaz hissediyordum ki .... Çoğu kişi tarafından duygularımla oynanmıştı. Kendimi bir hiç gibi hissediyordum. Duygularım çalınmıştı .  HAYATIM çalınmıştı .. 

Eve gelir gelmez odama kapanmış yaklaşık 3 saattir çıkmamıştım. Çıkmaya da niyetim yoktu. Kapının çalınmasıyla gözyaşlarımı silip " Geel " Diyebildim. 

" Ablacığım İyi misin ? 3 Saattir odandasın. Yemek yiyeceğiz gelecek misin ? " 

" İstemiyorum. " 

" Neyin var ? Hadi anlat bana . Ben seni dinlerim biliyorsun " 

Ata ' nın boynuna sıkıca sarıldım. Anlatacak kimsem yoktu ondan başka . Ve ben anlatmazsam delirebilecek cinsten insanlardandım. Geri çekilince Ata ellerini yanaklarıma yerleştirip göz yaşlarımı sildi. 

" Berk bişeyler yapmış belli . Ne yaptı da seni bu kadar üzdü o Şerefsiz ? " Tükürürcesine söylemişti . 

" Aldattı ! Duygularımla oynadı benim. Hayatımla oynadı. Yalan söyledi. Kullandı beni . En acısıda beni hiç bir şey yerine koyup pişgince yaptıklarını söylemesi . HİÇ BİR ŞEYİM BEN ! DEĞERSİZİN TEKİYİM. GERİZEKALIYIM ! HERKESE İNANACAK KADAR SAFIM " Bağırarak söylemiştim. içimdeki nefreti kusmuştum sanki . 

Ata ' nın da gözleri dolu dolu olmuştu. Kim bilir ne haldeyim ?  Ata ' yı biliyordum. Benim üzülmeme dayanamazdı . Kollarını belime sıkıca sarıp fısıldadı ; 

" Merak etme ! Ona dünyanın kaç bucak olacağını göstereceğim !! Kimse seni üzemez Anladın mı ? " 

" Hayır Ata . Onunla muhattap olmayacaksın. EĞER ÖYLE BİRŞEY YAPARSAN BENİMLE DE MUHATTAP OLMAZSIN !!! " 

Onun iyiliği için söylüyordum bunları. O Pislikle muhattap olup sinirlerini bozmasını istemiyordum. 

" Pekala "   Bu kelime beni rahatlatırken tuttuğum göz yaşlarımı serbest bıraktım. Ata da saçlarımdan öpüp odamdan çıktı . 




PSİKOPAT AŞIK ( +18)Where stories live. Discover now