PA 9

11.9K 237 48
                                    

ATA ' NIN AĞZINDAN 

Hayır anlamıyorum ki ben neden rahatca uyuyamadım ?  Kapı çalıyo. Onu da anladım da bu nasıl bi zil sesidir ?  Sanki halay çekicez . Töbesteyşınların aşkına . Bak bide ısrarla çalıyo.

" GELDÖĞÖĞÖÖĞÖÖÖMM " 

Kapıyı açıp kimin geldiğine baktığımda karşımda Ebrarı görmem bir oldu. Elini beline koymuş sağ ayağını sallıyordu . Eyvah sıçtık. 

" OĞLUM KİM GELMİŞ " 

"  Bende geldim Cansu teyze " 

Ebrar beni itip içeri girince arkasından gözlerimi kısıp mırıldandım " feminist " 

Ebrar arkasını dönüp bana bakınca öpücük gönderdim. Burnunu kırıştırıp önüne döndü ve mutfaktan içeriye girdi. Bende ardından girip yanına geldim.

" Kızım hoşgeldin " 

" Hoşbuldum Cansu teyze . Nasılsınız " 

 İyiyim kızım. Seni sormalı "  Annem Ebrar ' a biraz daha yaklaşıp   " Ata ' yla Nasıl gidiyo ? "  

Ebrar tam cevap verecekken ,

" Hanımlar benim işim var ben kaçayım " 

Dediklerini dinlemeden odama girdim. Telefonumu kontrol ettim. 12 Cevapsız arama hepside Ebrar+dan.  Lan ben Ebrar ' ın yerinde olucm beni öldürmüştüm. Ama benim sevgilimin şey duygusu var işte. O şeyi bende bilmiyorum . Her ne şeyse .     - Kafa 300 500 - 

Dolaptan Koyu mavi üzerinde baskı olan tişörtümü üstüme geçirdim.  Altıma açık kot giyip Odadan çıktım.

Mutfağa doğru girdiğimde karşılıklı oturmuş kahve falı bakıyorlardı. Hallerine gülerken Ebrar ' ın beline sarılıp  boynundan öptüm. Bu hareketle dirseğini karnıma geçirdi. Annem fincana bakıyordu bizi görmemişti ki . 

Annem başını kaldırıp bize bakınca kollarımı Ebrar 'ın belinden ayırıpSandalyenin birine oturdum.  Annem fincanı bırakıp bize döndü.

" Sizin işiniz yok mu çıkın gezin , Benim gibi böyle oturucak mısınız ? Hadi bakayım gidin artık " 

Şaşkınlıkla Ebrar'la birbirimize bakarken Annem ayaklanıp beni sandalyeden kaldırdı Ebrarı da aynı şekilde. Biz bön bön bakarken Annem bizi kapının önüne getirmiş bizi de dışarı çıkarmıştı. Ebrar'la birbirimize bakıp gülüştük. Ellerimizi birleştirip asansöre yöneldim. Ebrar Feminist kızdan  UYSAL GÖRL ' e dönerken yanağına bir öpücük kondurdum. O gülümserken asansörde zemin kata gelmişti. Asansörden inip apartmandan çıktık.

" Nereye gidelim prenses ? " 

" Lunaparka "  Deyip Ellerini çırpınca burnunu öptüm ve arabaya bindik.

Ana yolda ilerlerken Trafik ışığı da bizdendi. Yeşil ışık kırmızı ışığa dönmeden Hızla ordan da geçtik.Sonunda Lunaparka geldiğimizde Arabadan inip Lunaparktan içeri girdik. Bilet satılan yere gidip  6 tane bilet aldım.  Tekrar Ebrar'ın yanına döndüm.

" İlk önce hangisine binelim ? " 

" Dönme dolap " 

Elinden  tutup Dönme dolaba doğru ilerledik. Dönme dolabın tam tepesine geldiğimizde Hiç birşey demeden kendime çektim ve öpmeye başladım. Kahkaha atıp karşılık verdi Ellerimi yüzünde birleştirdim o da ellerini omzuma koydu . Geri çekildiğimiz de ikimiz de nefessiz kalmıştık.

"  SENİ ÇOK SEVİYORUM " DİYE BAĞIRDIM.

Ebrar Kahkahalarının arasında 

" BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM " Diye bağırdı

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 29, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

PSİKOPAT AŞIK ( +18)Where stories live. Discover now