• 4 •

685 58 28
                                    


Todoroki'nin ağzından

Bugün yine okul çıkışında ne yapsam diye düşünürken Midoriya yanıma gelip bugün boş olup olmadığımı sordu bende hayır dedim ve buluşmayı teklif ettu bende yapıcak işim olmadığı için kabul ettim.

...

Son hazırlıklarımı yaparken saate baktım buluşmamıza daha yarım saat vardı ama ben erken gitmek istemiştim bu yüzden hızlıca ayakkabılarımı giyip evden çıktım ve buluşma yerine doğru yürümeye başladım.

Oraya vardığımda Midoriya da bir masada oturmuş beni bekliyordu. Geçmi kaldım diye saate baktığımda hala 10 dakika vardı.

Hemen Midoriya'nın yanına gittim ve bir sandalye çekip oturdum.

-Sende mi erken geldin Todoroki-kun

+Evet geç kalmayı pek sevmem o yüzden hep erken gelirim peki ya sen??

-Ben geç kalıcağımı bildiğim için erken geldim çünkü herşeye geç kalırım

+Peki o zaman ilk ne yapalım

-Önce biraz dolaşalım olur mu??

+Benim için sıkıntı yok sen yeterki iste

Bunu söylediğimde Midoriya biraz kızarmıştı ama anlamamış taklidi yaparak masadan kalktım ve Midoriya'nın da kalkmasını bekledim o da kalkınca yürümeye başladık.

...

Evimim yakınlarındaki bir parkın salıncağına  oturup sohbet etmeye başladık Midoriya hep küçüklük anılarından bahsediyordu ve hepsinde Bakugo vardı.

O çocuğu çok kıskanmaya başlamıştım...

Midoriya bir an konuşmayı durdurup bir şey hatırlamaya başladı ve sonra hatırlamaya çalıştığı şey aklına gelip bana anlatmaya başladı.

-Ben küçükken burda bi tane daha arkadaşım vardı bana hep babasından nefret ettiğini söylerdi. Bana bi ara babası yüzünden annesi onun yüzünün sol(?) tarafını yaktığını söylemişti o an ona çok üzülmüştüm çünkü onu seven kimse yoktu bende ona ben seni sonsuza dek sevicem demiştim ama sonra o bir anda kayboldu parka gelmemeye başladı bende beni unuttu sanırım diyip onu beklemekten vaz geçtim.

+Midoriya...

+O çocuk benim ben seni asla unutmadım parka gelemiyordum çünkü babam çalışmadığım için beni eve kitmelişti...

Midoriya'nın dilinden

Onun çocukluk arkadaşım olduğunu anlayınca ona çok sıkı sarıldım ve dedimki

-Seni asla bırakmicam Sho-chan

+Bende seni asla bırakmicam izu-chan

Artık bizi kimse ayıramazdı.

Öyle sanmıştım...

Kalbinde çalan müzikWhere stories live. Discover now