• 2 •

1K 79 17
                                    


3.kişi ağızından

Okul bitmişti ve herkes evlerine dönerken Midoriya okulda kalıp biraz biraz piyano çalışmak istemişti.

Koridorda müzik odasına doğru ilerlerken odadan çok güzel sesler geldiğini fark etti Midoriya hemen kapıya yaklaşıp dinlemeye başladı.

Bu piyanoyu çalan resmen içindeki fırtınayı bütün acısını notalara döküyordu.

Midoriya duyduklarına hayran kalmıştı bu müziği yapanı merak edip kapının kenarından baktı ve gördüğü kişi onu şaşırtmıştı bu Midoriya'nın sınıfından Todoroki Shouto'ydu.

Kimseyle konuşmayan ve arkadaş olmayan bu çocuk harika çalıyordu piyanoyu. Çalarken parmakları tuşların üstünde dans ediyordu.
Onun müziği inanılmaz derecede harikaydı.

Midoriya kapıyı yavaşca açıp Todoroki'nin yanına oturdu. Todoroki ilk başta Midoriya'yı yanında görünce biraz şaşırdı ama Midoriya çalmaya başlıyınca o da çalmaya başladı ve birlikte bütün hislerini notalara döküp birbirlerinin içilerindeki fırtınayı biraz da olsa dindirdiler.

O günden sonra Midoriya kendisine bir yemin etti Todoroki ve müziğini ölene kadar koruyucağına ve onu asla bırakmıyacağına.

Birkaç gün sonra

Midoriya Todoroki ile arkadaş olmaya çalışıyordu ama Todoroki o kadar zordu ki bu nerdeyse imkânsızdı.

Ama bu Midoriya İzuku'ydu asla pes etmeyen keçi gibi inadı olan birisiydi o ve Todoroki bunu anlayınca pes edip Midoriya ile arkadaş oldu.

Artık hergün birlikte öğle yemeği yiyolardı ve hergün okul bitince okulda kalıp müzik odasında piyano çalıyorlardı.

Midoriya çok mutluydu çünkü artık yeni bir arkadaşı vardı ve hergün o aşık olduğu sesi duyabiliyordu bu onun için cennete açılan bir kapı gibiydi o ses onun ruhuna işlemişti bunu Todoroki yapmıştı bu yüzden Todoroki'yi de kalbine işlemişti Midoriya izuku.

Kalbinde çalan müzikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu