⛅ Güneş ⛅

15 5 0
                                    

Güneş! Ah evet yaz sonunda geldi. Yine sivrisinekler tarafından sokulmaya başladık. Ve inanamıyorum #holiday 'de 12. oldukk!! Evet az okunmalara rağmen bunu başardık. Aslında bu kitabı öylesine yazmıştım ama işler ciddileşti ve bende devam ettirmeye karar verdim. Umarım daha iyi oluruz.
.
Neyse konumuza dönelim. Güneş evet çok güzel fakat yakıcı. Güneş yanıkları. Ağrıları çok ciddi. Neyse ki çözümler bitmez. Şimdi bu çözümlere bir göz atalım.
.
.
1. Güneş Kremleri:
Güneş kremi yanıklara en baştan çözüm. Eğer kaliteli bir güneş kremi kullanıyorsanız hiç yanmazsınız. Kremlerinizi +50 faktör alın. Ayrıca kremlerinizi eczane vb. Güvenilir yerlerden alın. Bence eczaneden alın çünkü eczanede sağlığa zararlı ürünlerin bulunma ihtimali daha az. Ama bilinmedik internet sitelerinden almayın.
Bir kremin kaliteli olup olmadığını anlama yöntemleri:
• Kremin güvenilir bir markaya ait olması.
• Krem +50 faktör ise ve markası iyi bir marka ise 60-100 TL olacaktır 20-50 lira ise almayın o çakmadır.
• Görerek dokunarak alın.
• Eczaneden, Gratis Watsons gibi ünlü kozmetik mağazalarından veya markanın kendi web sitesinden alın.
.
.
Size benim kullandığım kremin resmini atayım. Bunu biz eczaneden 80 liraya aldık +50 faktör pahalı ama fiyatına değer. Biz bu ürünü uzun zamandır kullanıyoruz. Etkili bir sonuç aldık.
Avene +50 faktör güneş kremi:

Avene +50 faktör güneş kremi:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

2. Güneş Spreyleri:
Güneş spreyleri kremler kadar iyi değildir fakat etkili bir güneş spreyi de iş görebilir. Güneş spreyleri de güneş kremleri gibi kaliteli olmalı ve güvenilir yerlerden satın alınmalıdır.
.
Fiyatları 40-60 TL arasındadır.
.
Güneş spreylerinde de güneş kremleri ile aynı hususlar geçerlidir.
.
İyi bir güneş spreyi bulmak iyi bir güneş kremi bulmaktan daha kolaydır. Üstelik maliyeti de daha azdır.
.
Şimdi size kendi kullandığım güneş spreyinden bahsedeceğim. Bu sprey her eczanede var her güzellik mağazasında da hatta belirli günlerde Bim'e ve A101'e de geliyor. Fiyatı 45-50 TL arası. Ve markası Nivea, oldukça iyi. Bu spreyi daha uzun zamandır kullanıyorum. Ve bence güzel. Kokusu ve renkli olması hoşuma gidiyor.
Nivea Sun kids güneş spreyi:

Bunları yapsak bile yinede uzun süre güneş altında kalırsak yanarız

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bunları yapsak bile yinede uzun süre güneş altında kalırsak yanarız. Yandıktan sorna cildimizi rahatlatmak için Aloe Vera jelini buz küplerinde dondrun. Sonrasında ağrıyan yerlerimize sürerek uygulayın. Böylece rahatlayacaksınız.

KidsTur™ Summer Time Where stories live. Discover now