3.bölüm

156 4 0
                                    

Uyandığımda buğulu gözlerle etrafıma baktım . Saat 9.30 olmuştu bile !!!derse geç kalıyordum hemen ellerimi yüzümü yıkayıp kendime geldim . Biraz sonra yeni oda arkadaşım birden karşımda belirdi.

Selam ben lily selam ben de lucy dedim . Birbirimiz hakkında soracak çok soru vardı.Hemen sorulara başladım çok süre geçmeden birbirimize ne kadar benzediğimizi anladık.Çok iyi arkadaş olduk.Lily de bu okula yeni gelmişti ve tarzımız da birbirimize çok iyi uyuyordu.saate baktığımda saatin 10.00 olduğunu gördüm hemen hazırlanarak hocamızın derse geç gelmesi için dua ediyorduk.kaşarak merdivenlerden aşağı inip öbür binaya geçtik . Ders başlamıştı bile!!!Vakit kaybetmeden içeri girdik.Hocamız "ooooo ilk günden okula geç gelen öğrencilerimiz adını söylerse çok mutlu olurum". Diyerek çıkıştı biz de ben lily, bende lucy dedik ve öğretmenden özür diliyerek boş bulduğumuz yan yana iki sıraya oturduk.Öğretmen konuyu anlatmaya devam ederken kendimi tutamayıp lily e şu yan sırada oturan yakışıklı da kim diye sordum.lily bana onun da fazla bir bilgisi olmadığını söyledi bende tenefüste bir yolunu bulup bir nefes alıp o çocukla konuşmaya gitmeliydim.

Tenefüste yanına gidip;"merhaba"

"Merhaba" bu okulda yeni misin"diye sordu bende evet öyleyim, sen? "Bende"tamam öyleyse görüşürüz dedim ve orda n hızla uzaklaştım çok utanıyordum heyecandan adını bile soramadım .lily de yan köşede beni izliyor ve ne diyeceğimi heyecanla bekliyordu olanları lily e de anlattım.Ve bana anideb "sen aşıksın!" diye bağırdı bende "püfffft aşıkmı hadi canım saçmalama"."evet , evet öylesin".hayır öyle birşey olamaz ne var sanki bir an karnımda kelebekler uçuşmuşsa bak şuan istirat a geçtiler."hayır seviyorsun biliyorum.bu kadar sürede aşk mı olur yapma nütfen!! Aşk bir anda olan birşey değilmi zaten?

yatılı okulWhere stories live. Discover now