1

80 7 0
                                    

Mladé dievča nasledovalo fialovlasého chalana do menšej miestnosti. Predstavil sa jej ako Reiji. Vedela, že je upír rovnako ako aj jeho bratia, s ktorými sa pravdepodobne o chvíľu zoznámi.
Vošli do miestnosti a prvé čo si čiernovláska všimne je celkom pohľadný blondiak ležiaci na pohovke so slúchadlami v ušiach. Reiji ho predstaví ako "povaľača menom Shu." V kresle kúsok od pohovky sedí červenovlasý chalan s prenikavými zelenými očami. Trochu sa uškrnie pri pohľade na prsia mladej čiernovlásky a predstaví sa ako Ayato.
Vedľa nej po ľavici sa objavil jemu podobný chalan len s trochu odlišným odtieňom farby vlasov a klobúkom. Po jej pravici sa objavil opäť fialovlasý chlapec s plyšovým medvedíkom. Chalan s klobúkom sa predstaví ako Laito a druhý ako Kanato a jeho medvedíka osloví ako Teddy.
Zatiaľ bola veľmi pokojná. Nie je to jej prvá akcia s upírmi. Čo ju, ale vydesilo bola hlasná rana, ktorá sa ozvala spoza nej. Keď sa otočila všimla si chalana s bielymi vlasmi s jemným nádychom ružovej. Jeho päsť je zaborená v stene kde je momentálne veľká diera. Po menšiom dohadovaní jeho a Reijiho sa dozvie, že sa volá Subaru.
Bratia sa začnú baviť o nej akoby tam ani nebola. Po chvíli si odkašle, aby na seba upútala pozornosť. Slova sa ujme Reiji.

,,A aké je tvoje meno?"

,,Volám sa Ai. Ai Komatsu."

If i were a star Where stories live. Discover now