19~bu sadece başlangıçtı.

3.3K 145 4
                                    

Başlamadan önce,geç geldiği için  çok çok çok özür dilerim. Yazmaya vaktim pek olmuyor.haftalık programım çok yoğun. Pazartesi,perşembe ve cumaları kurslarım var . Salı çarşamba etütlerim oluyor. Sadece cumartesi pazar kalıyor. Diğer günlerde fazla yazamıyorum. Iki günde pek yeterli değil. Bu yüzden beni maazur görün. Bugünde hastayım evde kaldığım için yazabildim. Sizi seviyorum.

~~YILBAŞINA 1 GÜN KALAA ~~☆

Yarın yılbaşı arkidişler. Cok mutluyum şuan. Okulda parti var. Maskeli olcikmiş. Yarın okulda giriyoruz yeni yıla. Hehe. Son iki saattirde Elif, Seda, ben elbise deniyoruz. Herşey mükemmel olmalı. Ha Can, Berk ve Bora -seda nın ki- bizi bu tarz benimdeki jüriler gibi eleştiriyo. Bi ara Can  " bu olmamıs. Dülum olsaydi daha iyı olurdu." Dedi. Mal bunalr :3

"Ya yeter seçemediniz. Alın işte şunaları."

"Hayır yaaa. Banane. Daha güzelleri var."

"OHAA ŞURADAKİ ELBİSEYE AŞIK OLDUM GALBAA"

" bakı- KOŞ LAN AYNI MAĞAZADA İNDİRİM VAAAĞR"

...

Elimdeki 4-5 elbiseyle kabine gittim. Önce gümüş rengi olanı giydim. dizimin bi karış üstünde bitiyodu. Göğüs kısmının Bogazla bağlı olduğu kısmı beyaz tüldü. Kabinden çıkıp bizimkilere gösterdim.

"Bizımlan diyılsın"

"Stilettolarıni beyanmedım."

"Tarz deyılsın"

"Kuş öldü cınım."

"Bu tarz mı şimdi? Ayh sebastiiyaan."

Gözlerimi devirdim. Tekrar kabine girdim. Siyah olan elbiseyi giydim. Uzundu. Üst kısmında siyah işleme gibi detayalr vardı. Sadeydi ama etekleri parıl parıl simliydi.

Kabinden ćiktim.

"Bence senjn best of un bu deyil."

"Dulüm giysen daha iyı olurdu."

"Yorumsuz."

"Şişman göstermiş" tabikide bunu duyunca kabine depar attım. Şöşmön göstörmöş. Diger elbiseyi giydim. Gerçekten güzeldi. Kırmızıydı.  Kolları dirseğime kadardı. Eteğide dizimin bi karış üstündeydi.

"Normal partiye gider gibi."

"Çok sade."

"Eminim bir çok kız kırmızı giyer."

"Beyanmedım."

"Eteği çok kısa bunu giyersen o partiye adımını atamazsın." Of ladım. Bunu alcaktım hehe kenarda dursun. Son elbiseyi giydim.

Vay canına bu harika. Geçe mavisiydi ve üzerinde yıldızları anımsatan parıltılar vardı. Elbisenin rengi üst kısmıda siyaha daha yakınken eteğinde daha açık bi maviydi. Uzun bi elbiseydi ve sağ tarafında ufak bi yırtmaç vardı. Straplezdi.
Geceyi giymişim gibi duruyodu.
"Bu nasıl??" Dedim kabinden çıkıp etrafımda dönerken.

"Saçma bi elbise bekliyordum bir baktım mükemmel. Aman tanrım didim."

"Harika"

"Tarzsın."

"Yuhaa çok güzel"

"Ooo yenge yakıyosun yine"

"Geceyi giymişsin gibi duruyo." Berk e gülümsedim. Aynı şeyi aynı şey için aynı zaman aralığında düşünmüştük.

Benden sonra Elif denemeye başladı. En sonunda mor dizinde biten kat kat elbiseyi aldı. Götü doncak bunhn benden söylemesi. Ardından Seda denemeye başladı.  Siyah ona gerçekten yakışıyordu. Elbise benim denediğim kırmızı elbisenin siyahıydı. Sadece daha hoş duruyordu ve bir kaç farklı detayı vardı. Bu bile elbiseyi değiştirmeye yetmişti. Bunları aldıktan sonra uyumlu ayakkabı felan aldık. Sıra maskelerdeydi. Ben eteğimin uçlarıyla aynı renk, üstünde siyah tüyleri olan simli bi maske seçtim. Elif sade beyaz bir maske aldı. Seda ise siyahtan yanaydı. Benim maskemin siyahını aldı. Sonuç olarak yorgun ve bitkin bi şekilde evlere dağıldık.

KANKAMIN SEVGİLİSİ.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin