11.bölüm-çaklıt is may evriting

3.9K 188 12
                                    

.erken geldi sevin beni eheh. nese yorum ve vote görmezsem sikerunehee.okuyun

allam ck hycnlym ck .s .s

~^~ertesi gün ~^~

uyandım. ama ne uyanmak. alarmla yerimden sıçradım. sevgili (!) abim alarm sesimi ajdar şahdamar yapmış. giyindim. gitarımı da yanıma alacaktım. klasik ve elektro gitar çalabiliyorum. ayrıca keman ve piyanoda.  hehehe yetenekliyim zaiksde ahbsvxvx. tabikide gece mavisi olan elektro gitarımı yanıma alıyorum. elimde gitarımla -çantasında olduğunu söylememe gerek yok herhalde- çok kuulum. xhhfhd.okula girince bütün kızların makyaj çantasına döndüğünü fark ettim. alt tarafı bi ön elem- aaaa tabi ya grup üyeleride orda olcaktır. sonuç olarak bunlarda kçrdğn kza dn bi bk istdm .s .s modundalar. evet kaçırdığın dedm.herneuse. duyduğuma göre solisti kız arıyolarmış. çünkü tamamen erkek grubu olmasını istemiyormuş hocalar. sınıfa gittim. Berk elimdekini görünce gülümsedi.

"gerçekten çalıyomuşsun."

"yoo süs olsun diye getirdim. tabikide çalıyom olm"diyince güldü. ya neden bu kadar şapşirik bu yaw. sevgilisi kankam olmasa. ön elemeler öğlen yemeği olcakmış. bi süre konuştuk.

~^~öğle yimeği~^~

yemegimi son hızla yiyip konferans salonuna gittim. benden önce 2-3 kişi vardı. birinin sesi bokuma benziyodu. yani tırnaklarımı tahtaya sürtüp ses cikarsam daha iyiydi. ama öbürü harbiden harika söyledi. benimki kapı gıcırtısı gibi bi ses, nasıl katılmayı kabul ettiysem. sıra bende. ehehe kulağına sıçmak için geldim öğretmenim. müzik hocamız çok tatlı bi bayan yaw. çok seviyom. o-ha grup üyelerine bak. Berki zate biliyonuz. olum şu nasıl bi tatlılık maviş maviş bakiyo. saçlarıda böyle orjinal renkli boyatmış. oyş.diğeride çok yahuşuhlu yaw. böyle kahve bakan gözler kahve saçlar o kırmızı bandana falam.

"vaay Ceylin katıldın ve sevgili hocan şimdi ögreniyo hiç yakiştıramadım. ne söyliceksin bakalim?" bu hocayı seviyorum dedim ya.

"son anda karar verdim dilek hocam. Model-buzdan şatoyu söyleyeceğim." dedim ve gitarımı çalıp söylemeye başladım.

Herkes yalnızdır kendi buzdan şatosunda, 

Biri gelip duvarları eritsin ister. 

Herkes denizci fırtınalı okyanusta, 

Bir limana yelkenleri indirmek ister. 

Herkes bir savaşçıdır kendi savaşında, 

Birisi için gardını indirmek ister. 

Herkes yorgundur yaşamaktan bu hayatta, 

Dizine yatıp birinin uyumak ister. 

Attım dertleri hep içime içime, 

En sonunda kaldım tek başıma. 

Koy gidelim saki, koy kadehin içine! 

Vuralım bu gece bu şişenin dibine! 

Yastığımda hala ılık nefesin var, 

Yanımda olsan şimdi nasıl sevesim var! 

Her şeyi darmadağın edip gidesim var. 

Durmadan içiyorsam bir sebebim var! 

allam söylerken çok kuuldum. hsdgshd. etkilenmiş duruyolardı.

"Ceylin harikaydın kızım. tebrikler kesin karar olarak ilk 10 a kaldın!" dedi. o an yüzüme yayılan gülümseme acayip genişti.

"haa bide Ceylincim sadece gitar mı çalabiliyorsun ? yani göz önünde bulunsun diye söylüyorum."

"var hocam. Klasik ve elektro gitar dışında keman ve piyanoda çalabiliyorum." dedim. tabiki bi kuulum bi kuulum yaqıyorum.

bunu dememle Berk iyice sırıttı. bunun anlamı en az ilk 5 e kalırsn . biliyom bu malı. gitarımla sahneden indim. ve sınıfa gittim. kızlara haberi verince koptuk. eee yağmur hanımda biraz rahatladı. yoksa sevgilisine yavşavşayan kız çok. gerçi sizde biliyonuzki bende Berki seviyom. maalesefki. ama ben Yağmur a bunu yapmam. olmaz yani. sonra ders ders

~^~NORMAL GEÇEN HAFTANIN ARDINDAN BİR CUMARTESİ~^~

Gaye bugün bize geliyo. Seda ve Yağmur geldiler. Abim dışarda. Ablan sevgilisiyle buluşcak. annem toplantıya gitti. babam yine uçuşta. kapı çaldı.

"Hoşgeldin!"

"Hoşbuldum!" dedi ve içeri girdi. hemen odama götürdüm. ve başladık.

"bak tatlım yüzün güzel. sadece gözlüğünün modeli yüzüne uygun değil. başka bi model veya lens kullanabilirsin. sivilce konusu hepimizde var. evde yapabileceğin basit masjeler kullan. mesela ben limon ve karbonat kafıştırıl kullaniyom. saçlarına yeni bir model kestirevilirsin. ha bide hafif fazlalık var ama düzenli spor yaparak kurtulabilirsin" ne çok konuştum yaw. nefessiz kalfım. Gaye büyük bi ilgiyle dinliyordu. Yağmur sırıtarak telefona bakıyo yanii Berkle konuşuyo. Seda Gayeye saç modelleri deniyor. sonra yanına gittim.

"tarzın güzel ama biraz daha dikkat çekici yapabiliriz. hadi gel sana sade bi makyaj deniyelim. sonrada kuaföre ve alışverişe gideriz" dedim. Seda hemen çantasından bi makyaj çantası çıkardı. gözlerine hafif, kahve tonlarında bi makyaj yaptım. bi parlatıcıyla gerçekten güzel oldu.

"inanmıyorum harikasınız!" diye cırladı. "şimdi avm ye gidiyoruz." dedim. çantalarımızı alıp çıktık.

Gaye daha sade giyiniyo ama biraz daha şık olmasıbı sağlayabiliriz. ona biraz elbise aldık ve kuaföre gittik. saçlarını katlı bi şekilde kestirdik. fıstık gibi oldu. Sedayla zaferle gülümsedik. Yağmur hala telefona sırıtıyo. kızın 4 tane abisi var. 4 lan 4?! Berk hala sağ vede. dur lan yoksa o gün onu dövenler ? olabilir ! nerden nereye geldim. herneyse Gaye kuaförden sonra evine gitti. bizde birlikte bi şeyler içmeye gittik. garson yanımıza geldi.

"ne alırdınız?"

"ben çilekli milkshake ve meyveli pasta" dedi Seda

"muzlu milkshake ve çilekli dondurma." yağmurcuk.

"çikolatalı milkshake ve çikolatalı pasta" dedim. çaklıt is may evriting . biraz sohbet ettik. sonra gördüğüm şeye gözlerumi pörtleterek baktım...

KANKAMIN SEVGİLİSİ.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin