Credit insuficient ( Part 2)

242 17 7
                                    

                Hei dragi wattpad-isti , am revenit cu un nou capitol pentru povestea "Dragoste pe bani" . 

       Enjoy.

        God! Poate nu este acelasi Darrius , poate e altul cu acelasi nume sau chiar e el si eu o sa ma fac de ras. Nu as suporta sa-i vad expresia fetei cand m-ar vedea in fata ochilor . Oare de ce nu mi-am luat o masca sau cam asa ceva ca sa-mi acopar fata ? Genius !  In momentul asta imi este rusine de mine si pentru ca sunt imbracata asa .

-Hello? Fata mai esti acolo? Ma intreaba o voce cunoscuta dupa usa. Am inghitit in sec si incepusem sa-mi simt inima in gat . 

-Da, fata mai este aici , ii raspund in gluma. 

-Ok, hai grabeste-te ca pritenul meu te asteapta. 

-Da, da, da, ma pregatesc putin , ii spun gesticuland cu mainile chiar daca stiam ca el nu ma poate vedea. M-am pus pe gresie si era si umeda ! Ma uit mai atenta prin baie si deci , practic, baiatul facuse dus , iar eu stateam pe umezeala ce a ramas. Ah  ! M-am lasat cu capul pe usa si din intamplare ma uitam fix la bec si atunci mi-a enit idea geniala si super extra mega idee: sa opresc lumina. Dar trebuie sa stiu unde este generatorul . Daca opresc lumina in toata casa  Darrius nu o sa ma mai vada si eu o sa-mi continui "treaba" cu prietenul lui .  

   -Mai esti? Intreb in speranta  sa nu aud nimic altceva si asa a si fost se auzea liniste. M-am ridicat in doua picioare si am iesit  din baie avand grija sa nu ma intalnesc cu cineva pe hol , ma uitam in stanga si-n dreapta si  peste ce dadusem eu? Peste generatorul de lumina: erau o cutiuta mica sus pe perete cu mai multe butoane deci va trebui sa aps toate butoanele ca sa vad care merge dar nici ca le mai ridic inapoi .  Aud de sus un tipat de frustare si o injuratura dupa vad ca cineva a coborat jos la parter. Mami !

        -Cine e acolo ? Intreaba persoana respectiva si dupa vocea nu era Darrius.

-Sunt eu, fata ! Ii spun putin incurcata . A venit langa mine si ma prins usor de talie . Il simt cu se apropie de mine si imi sopteste usor la ureche :

-Atunci hai sus. M-am lasat ispitita de acele cuvinte, mi-am muscat usor buza de jos si m-am lasat condusa de acel baiat  in camera de sus.

               Am pasait in camera , iar baiatul a inchis usa, m-am intors spre el si  m-am aruncat in bratele lui. Am simtit cum buzele lui , insistente si flamande, le desfacura pe alea mele .Limba lui prelua cu autoritate initiativa, mi-am pus mainile pe dupa gatul lui  si incepusem sa-mi plimb degetele prin parul lui ciufulit . 

                Ii simteam mainile cum  ma mangaie brutal peste  spate  si dorinta de a ma patrunde . L-am tras cu usurinta   in pat  . Punandu-ma peste el  ,  mi-am lasat sa-mi scape un mic zambet  pentru ca era atat de insetat sa ma posede  . Printre saruturi si muscaturi am simtit cum   cineva imi desface sutienul .  M-am smucit  din acel preludiu si m-am uitat la fata lui Darrius   innecata jumatatea in lumina lunii si cealalta parca era rapita de  acel intuneric abisal.Acei ochi erau fixati in ai mei , stralucirea din ei  ma faceau sa ma simt vinovata pentru ca eram cu acel baiat in pat si nu cu el .

     -Ai vrea sa intru si eu in joc ? Mi-a spus subtil  la ureche . Simteam cum  acel soc de excitare  ma invaluia cu totul  si ma facea sa  innebunesc  . Nu i-am spus nimic , ci am continuat sa ma uit la el in timp ce-si  dadea jos tricoul si panatalonii . 

       -Hai, papusa, vino la mine . Ma tras spre el , i-am simtit pipetul  atingandu-mi spatele  . Am tresarit la acea atingere, dar am ramas nemiscata cand si-a apasat buzele pe gatul meu . Celalalt baiat mi-a zambit siret si a venit incet spre mine, m-am trs din mrjele lui Darrius si dintr-o data il simteam pe celalalt baiat  cum imi da si ultima ramasite de umanitate jos si il simteam cum ma patrunde. Atat de  brutal  ,  fara  un preludiu satisfacator  a intrat in mine . Pana atunci nu-mi pasa  cum ma patrundea cineva , dar acum in spatele meu era Darrius , vroiam sa-i fac o pofta subita de a ma  poseda prin sunetele mele de placere  .

      Ii simteam mana rece pe pielea mea calda , ii simteam mana cum se urca usor spre sanul meu drept . La prima atingere am tresarit usor , el doar a suras incet.

-Ce firava esti. Cealalta mana a coborat-o usor peste abdomenul meu, apoi spre sexul meu care era patruns cu putere  de acel piston .   Mi-a masat usor muntele lui Venus si s-a oprit  la cativa centimetri de unde pulsa placerea .

-Hei, opreste-te ! Esti atat de pornit pe ea incat  nu se va mai putea misca  maine . Lasa-ma pe mine sa o ghidez spre placere. S-a uitat spre mine cu acea privire jucausa si mi-a zambit  pervers .  M-am dat mai aproape de el si i-am cuprins buzele moi  intr-un  mic sarut .

-Il iau ca pe un "da" gestul tau . Baiatul celalalt isi luase pantalonii pe el si isi luase talpasita din camera .  Darrius ma lasat cu capul pe  perna si  ma lasat sa vizionez cum isi da  lasciv boxerii jos .             A intrat usor in interiorul meu , de data aceasta  savuram  acele miscari de du-te-vino . S-a aplecat usor sa-mi  maseze ambii sani  . Acele sunete de placere si de gemete imi inundau urechile si ma faceau sa explodez in mii de bucati.

-Dupa suntele care le scoti acum , presupn ca te simti mult mai bine cu mine decat cu amicul meu . Am scos un sunet de placere  ca raspuns .  

-Imi ajunge raspunsul asta . M-a acoperit cu greutatea lui pentru o clipa dupa m-a tras deasupra lui . 

-Acum tu conduci, punandu-si mainile pe fesele mele . Eu conduceam, era pe mana mea . Am inchis ochii pentru  un interval scurt  de timp gandindu-ma ca este in mine , il simteam tare   , il simteam ca pulseaza. Am inceput sa ma misc  senzual , i-am vazut zambetul de satisfacere pe fata si am stiu ca-mi fac treaba bine .  Vedeam sudoarea de pe amabele corpuri in lumina slaba a lunii , vedeam placerea din ochii lui  , vedeam cum incerca sa ma posede  cat mai mult , vroia sa -si lase samanta in mine .  Imi simteam cum sexul meu era ume si gata sa explodeze in mii de culori  si sa ma duca pe culmile fericirii , asa ca  i-am dat voie sa ma poarte pe acele taramuri  . La fel ca si mine, Darrius reusi sa simta acelasi sentiment ca mine  . Printre atatea gemete  , l-am auzit  spunandu-mi :

-Esti a mea . A ta sunt .

~ 

E primult meu capitol de acest gen, deci nu prea stiu daca mi-au iesit sau nu scenele de amor , dar eu sper ca pentru un prim capitol cu astfel de scene sa fie O.K.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 24, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dragoste pe bani. -Seria:Bitch,please-Where stories live. Discover now