Dragoste pe bani

1.8K 52 14
                                    

             ~Rezumat~

         Toata distractia, fanteziile, jocurile senzuale le am la picioarele mele....Cum le-am obtinut?

     Toni  m-a ajutat sa-le obtin pe rand. Un baiat bun rauu, ochii caprui-galbui, zambetul ii lumineaza fata , trasaturile sunt sweet, rawww. 

                 Acele senzatii tari pe care le pot simtit , ma scot din minti ( in mod placut), ma cuprinde o caldura anume si ma face sa doresc  si mai mult....

           

                 Sunt o fata , Anie, mi se spune prin cartier , la 17 ani , sunt pe picoarele mele fara ajutorul parintilor , doar  Toni m-a ajutat sa imi pun o baza.

            Dar ca sa va spun de la inceput povestea, l-am cunoscut pe Toni si ca prin tampenile noastre am  ajuns impreuna , chestie obisnuita dar el mi-a aratat viata cu adevarat, pana atunci traiam inca in basmele cu printese dar dupa.....

           Ca sa recunosc , sunt o prostituata, haa, puteti sa-mi spuneti in ce fel vreti voi dar eu asta sunt, asta imi place. 

             Toni mi-a aratat cum se face si in ce fel si mi-a placut , deci practic, nu ma criticati, fiecare isi gaseste locul.

           Nu ma duc pe autostrada sa stau ca toanta sa le fac cu mana la barbati . Baietii ma suna , eu ma duc la ei acasa si pac se face extorsiunea .

           Cum spunea si Toni "cand iti vin acele nevoi o data la 3 luni sau cand ti-or venii, chemi pe cineva , iti face treaba ii dai 50 de lei si pa! Eu sunt satisfacut, ea si-a luat banii". Dar voi sa nu credeti ca ma cobor la pretul de 50 de lei, haa, fac spume la maruntisuri de astea.

                  Chestia tare in a fii prostituata este ca mai faci dragoste si cu baieti draguti , de exemplu acum trei saptmani am avut un baiat cam de aceiasi varsta care chiar mi-a placut sa fac dragoste cu el , o scumpete de baiat, m-am si rusinat in fata lui cand m-a vazut.

           Ochii albastrii , par  staten inchis, trasturi masculine foarte sexy , ce mai..., inalt si ma pierdeam cand ma saruta pe gat.

                    I-am aflat si numele, hehehe, Darrius.  Nume de inger dupa numele meu desigur. Nu am cum sa ma mai duc la el dar totusi exista o solutie, ma mai poate suna daca ma mai vrea si poate o sa apuc sa vorbesc putin cu el.

~

     Va place???? E prima mea poveste de genul asta x_X Va place asa ideea in sine? :o3 Daca nu va place eu o sterg fiti antene parabolice aici :o3

               In dreapta vi-l prezint pe Darrius 8-> Nush cine este ca personalitate, e un baietel care l-am gasit pe un site de poze ;)) sper ca va place de el :*

                 

Dragoste pe bani. -Seria:Bitch,please-Where stories live. Discover now