5 一 ❝Yakalanmak istemeyiz.❞

103K 6.6K 18.4K
                                    

[shawn mendes - fallin' all in you]

❝gülüyoruz,
çünkü bu sadece bir gece için olacaktı
sanırım kontrol edemiyoruz❞

Derin soluklar eşliğinde kucağında yattığım bedene dudak büzmüş, saçlarımda gezinen parmaklara sığınmıştım

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Derin soluklar eşliğinde kucağında yattığım bedene dudak büzmüş, saçlarımda gezinen parmaklara sığınmıştım. Duygusal bir karmaşa yaşıyordum ve sığınabileceğim kimse yoktu. Tek yapabildiğim başımı Ryujin'in kucağına az daha yaslamak ve kendimi en yakın arkadaşımın nadir sergilediği yakınlığa kaptırmaktı. Eh, o da pek işe yaramıyordu fakat dediğim gibi. Tek seçeneğim buydu.

"Abime inanamıyorum." demişti kaşlarını çatarak. "Yani, siktirsin oradan. İnsan kardeşinin hayran olduğu kişiyi siker mi hiç? Deli olacağım."

Bu dediklerine gülmüş olsam bile lafın ucu bana dokunduğundan fazla sürmemişti. O da pot kırdığını anlarcasına dilini çıkarmış, hareketinden asla utanmadığını göstermişti bir kez daha. Ryujin moralimin bozuk olduğunu biliyordu. Beni neşelendirmek adına türlü yollara başvuracağını da ben biliyordum, bu yüzden aradığım ilk kişi o olmuştu. Mavi saçlarını iki yandan örüp minik bir peri kızı gibi yatağımda saçlarımı okşarken hiç olmadığı kadar keyifsiz görünüyordu.

En yakın arkadaşımı olumsuz etkilemekten kesinlikle hoşnut değildim.

"Kafam patlıyor." demiştim çaresizce. "Henüz duş bile almadım. Hâlâ izlerini taşıyorum ve o akşama bize gelecek. Ve ben de sanki deliler gibi sevişen biz değilmişiz gibi üvey abimle aralarını yapacağım. Aman ne hoş."

Bu doğruydu. Henüz duş bile almamıştım birlikte geçirdiğimiz iki saatin ardından. Boynumda hâlâ koyu koyu izlerini taşıyor, kalçamda hâlâ ağır bir sızı hissediyordum. Doğru düzgün hareket edebildiğim dahi söylenemezdi ki eve bile taksiyle zar zor dönebilmiştim. Başta yorgunumdur diyordum fakat artık farkındaydım. Kalçama tahminimden fazla yüklenmiştik.

"Jungkook bu seçimi sen yaptın." Ryujin bunu söylerken hem gözlerime bakmış hem de yüzümü avuçlamıştı. "Üvey abinin sevgilisini arzuladığını söylediğinde seni cesaretlendirdim. Ona edepsiz teklifte bulunmaya karar verdiğinde seni yine cesaretlendirdim ve sonunda onunla birlikte olduğunda burada saçını okşayan da benim. Ancak Jimin ile onu barıştırmak zorunda oluşunu desteklemiyorum. İkisi de birbirini aldatıyor. Bu sence sağlıklı bir ilişki mi? Ne diye uğraşıyorsun?"

Yattığım kucaktan kalkarken deliğim yine sızlamıştı. Küfretmeye mecalim yoktu adeta ve bu durum beni ekstra huysuz hale getiriyordu.

"İlişkilerinin kalitesi umrumda değil. Taehyung'u elimde tutmam lazım."

Ryujin enseme bir tane yapıştırdığında ikimiz de bunu yaptığına inanamıyor gibiydik. On saniye kadar süren karşılıklı boş bakışmamızın ardından gözlerini devirmiş ve gerçek bir aptal olduğumu fısıldamıştı. Kafam basmıyordu, evet. Tek istediğim gençliğimin güzel dönemlerinde kaliteli bir seks hayatı kurmaktı lâkin şu çektiklerime bir bakınca neden diyordum.

ꜱᴀʏ ᴍʏ ɴᴀᴍᴇDonde viven las historias. Descúbrelo ahora