Vznešená polnočná smrť

206 17 4
                                    

Recenzia pre:XandraCoco

Cover

-Prvé čo som si všimla na obálke bolo dievča, ktoré sa trblietalo. Jednoducho povedané určite ma upútal svojim vzhľadom.

-Tvoja obálka je pekná, spĺňa všetky požiadavky (aspoň tie moje) len ak si chcela, aby si čitateľ všimol skôr anjela, tak by si ho mohla viac zvýrazniť. Dokonca sa mi aj páčilo, že si na obálku napísala, že je to fantasy príbeh.

-Trochu mi nakoniec aj tak vadilo, že bola obálka trochu tmavšia, skôr by som tam dala niečo čím by to oživilo. Aby tie farby boli živé, viem, že si možno chcela nabudiť takú atmosféru, no aj tak.

-Nový cover mi príde moc tmavý a mne osobne sa viac páčil starý cover.

Popis

-Určite je zaujímavý. Dokonca ma donútil zamyslieť sa. Nie je zlý, ale predsa len tam niečo chýbalo.

-Myslím si, že si tam nemusela vôbec dávať priamu reč. Možno si chcela, aby to nepôsobilo, tak sucho chápem, ale myslím si osobne, že bez toho by to vyzeralo lepšie. Ale aj tak popis nebol dokonalý. Viem, nič nie je dokonalé ale nechaj ma to vysvetliť.

-Chýbala mi tam tá iskra, proste ten moment, keď si povieš páni, alebo keď ťa prekvapí hocičo na tom popise. Len u teba som sa zamyslela a to nie je tak dobré, ako by som chcela, pretože to bolo také nudné zamyslenie .

Nemyslím však, že je tvoj popis nudný naopak ma zaujal, ale chýba mu iskra ktorá by ma doslova hnala ku tomu, aby som čítala.

-Napriek spomenutým chybám by som dala tvojmu príbehu šancu a tuším ho mám aj v zozname.

Dej

Prológ

-Dej ma bezchybne zaujal a napravil všetko, čo mi chýbalo pri popise. Po prečítaní tvojho prológu som mala úsmev na tvári.

-Vadilo mi len to, že si tam spomínala, že Losie pila, že je opitá, čo sa mi tam nehodilo, aj keď to bola pravda. Proste mi to prišlo miestami úplne od veci.

-Keď som uvidela tie mapy, tak som otvorila ústa dokorán. Dievča máš moju úplnú pozornosť!

-Síce z prológu som moc postavy a opisy a všetko nemohla hodnotiť, no spĺňal čo mal. Zaujal ma a keď som uvidela tie mapy páni.

-Každopádne, mi vadilo, že už Losiela nechcela nikdy vidieť svoju lásku. On ju miloval, aj keď naozaj muselo byť pre nich ťažké aký trest im dali, predsa zakázané ovocie chutí najlepšie. Som veľmi zvedavá ako sa to vyvinie a či naozaj bude taká bezcitná a splní čo povedala.

Kapitola Prvá

-Ten nápad s knižnicou bol veľmi vkusný. Opisy podniku boli veľmi dobré a ja som si to tak vedela predstaviť.

-Barman mi neprišiel až taký zlý a zaujímalo by ma, prečo ju zastavil mohlo mu to byť jedno.

-Losiela na to, že chce pomstu má aspoň v sebe nejaké city a snaží sa zachrániť súrodencov, čo je plus. Má prečo bojovať a to je podstatné tým pádom mi to dáva väčší zmysel.

-Nenávidela upírov všetkých tvorov v bare ale i tak bola jednou z nich. Na jednej strane to chápem, ale protirečí si tým pádom. Aj keď ona sa tam nechcela dostať, no čo už. Neviem čo má tak isto proti Alexandrovi, i keďže jej ako ona tvrdí jediný môže pomôcť. Je miešanec, za čo nemôže tak isto ako aj ona nemôže za to, že ju postihol taký trest, takže by sa predsa mala správať ku niekomu o koho žiada o pomoc o niečo lepšie.

RecenzieWhere stories live. Discover now