Alchemy: Nekromantova dedička

300 19 6
                                    

Predtým, než začnem so samotnou recenziou by som sa vám chcela ospravedlniť. Viem, že čakáte dlho, no nechcem písať recenziu, ak na to nemám chuť. Taktiež nemám ani času koľko by som chcela mať... Glimmer, viem že ty to chápeš, za čo ti ďakujem, kvietok, no nemôžem ťa už ďalej nechávať čakať. Sama ešte presne neviem koľko časti si prečítam, pretože tvoj príbeh ich má veľa a prepáč, no nemôžem stráviť na jednom príbehu tak dlho.  Taktiež upozorňujem, že sa moje recenzie trocha zmenia. No teraz už k samotnej recenzií. :)

Cover

-Síce je tvoja obálka jednoduchá, no v tomto prípade mi to nevadí. Je to celkom výstižné, nie sú tam zbytočne nahádzané obrázky, ktoré by to skazili. Najviac sa mi páči písmo nad hlavou dievčaťa. Pôsobí to tak tajomne.

Popis

-Predtým, než sa ku nemu vyjadrím... Robila si ho sama alebo ti s ním niekto pomáhal? 

-Je krátky, vďaka čomu nad ním neprevraciam očami a nenútim sa ho čítať ďalej.  

-Tvoj popis ma prekvapil a zároveň aj potešil. Je dosť vidno, že si si dala na ňom záležať a spravila si kus práce. 

-Tvoj popis ma priam lákal ku tomu, aby som otvorila príbeh a začala ho čítať. Nezostáva mi nič iné, len ti povedať, že je úžasný. Fakt neviem, čo by som ti mala na ňom vytknúť. 

Dej

                                                                                  ~Prológ~

-Neviem prečo, si začala tým ako svitalo a niekde som čítala, že nie je dobre začať práve svitaním. No  mne sa to aj napriek tomu páčilo, malo to svoje čaro. Bolo to ako začiatok niečoho nového a pekného.

-Taktiež by ma vcelku zaujímalo, prečo si označila začiatok vety číslami. Viem, že to boli dve veci, ktoré zaujímali momentálne Alchemy, ale podľa mňa by bolo lepšie, keby to spravíš takto:

Alchemy zaujímali len dve veci a to:

Po dlhej dobe strávila noc v suchu a pod strechou...

Ak sa jej podarí sfunkčniť...

Tie čísla mi tam, tak trochu vadili nepôsobilo to na mňa dobre. Možno, keby si tie vety len viacej zvýraznila, bolo by to lepšie.

-Ten znak, ktorý kreslila na stenu vlastnou krvou, aby sa ochránila... Prečo si ho nepopísala? Ja sama som si predstavila kruh, v ktorom bol nejaký pentagram.

-Nezaškodilo by, keby si dvoch mužov v čiernom popísala.

-Prológ síce mal svoje muchy, no zato splnil čo mal.

Nenudila som sa ani na mali moment. Vedela som si dobre predstaviť, ako raňajkovala, čo pociťovala bez toho, aby si to príliš opisovala. Jej strach z toho, že ju nájdu som mohla cítiť akoby som tam bola s ňou.

Vyvolala si vo mne otázky, na ktoré som sa snažila prísť, no bez teba a tvojho príbehu si na ne neodpoviem. 

-Alchemy pôsobila veľmi dospelo a rozumne. Jej popis a jej správanie ku tomu dodal istú napínavosť a záhadu, ktorá sa mi nesmierne páčila.

Správala sa reálne a síce si toho neprezradila mnoho vedela som si vytvoriť jej postavu a len trochu aj jej plachú povahu.

-Dostávaš ďalšie plus za to, že si spomínala aj jej spomienky a viacej oživila dej.

RecenzieWhere stories live. Discover now