Problemi.

430 23 13
                                    

,, Onaj dečko te totalno odmjerava. " klimnula mi je glavom prema crvenokosom muškarcu sa tetovažom po cijeloj nabildanoj ruci. Poslije ne skidanog pogleda sa mene prišao nam je.

,, Mogu vas počastiti pićem?" moj odgovor prekinula je vibracija mog mobitela.

,, Što je bilo mama? " toliko mi je dobro došao ovaj poziv da ignoriram ovog tipa.

,, Ja ne mogu doći na roditeljski. "

,, Dobro, nema veze." klimnula sam glavom.

,, Nisam dovršila, tvoj otac će doći. " ipak mi nije dobrodošao ovaj poziv. Uzela sam kaputić sa stolice i torbicu te potrčala prema školi. Uletjela sam u školu kao da mi život ovisi o tome. I ovisi.

Issac O'Brien pov.

,, Uredu sljedeći." viknuo sam kada je u učionicu ušao Aurorin otac. Njegove oči probadale su me pogledom. Zaletio se prema meni i uhvatio me za rubove košulje i bacio na pod. Počeo me je šakama udarati. Na tren sam zaklopio oči. Vratio sam se u sjećanje kada me je ovako tukao Carolinin bivši muž.

Aurora Smith pov.

Sljedeći prizor bio je kada je moj otac tukao Issaca. Bilo je puno krvi. Skočila sam i pokušala ih razdvojiti.

,, Našla si dečka ha? " bio je tako ljut na mene i na njega. Opet je podigao šaku u zrak i krenio ga udariti. Stala sam ispred Issaca.

,, Da jesam. I volim ga." hrabro sam odgovorila na što je on popizdio i izletio kroz vrata. Odmah sam počela
brisati Isacu krv, ali me je i on odgurnio.

,, Neću nikome reći?" sarkastično i ljuto je upitao.

,, Vidio je sliku dok sam se tuširala. "pokušavala sam se pravdati i nadala sam se da će mi povjerovati, ali ništa.

,, Molim te Aurora idi." bio je slomljen. Doslovno što sam uradila? I ja glupača držim našu sliku na profilnoj. Okrenuo se prema prozoru, a ja sam samo spuštene glave izašla iz učionice. Spustila se jedna, pa dvije i kasnije bezbroj suza na moje obraze. Potrčala sam k izlazu i škole i krenula preći drugu stranu. Nisam se osvrtala ima li auta, samo sam bila povrijeđena i trčala sam kuda me noge vode. Zatim sam se našla na sred puta gdje sam ugledala veliko bijelo svijetlo auta. Osjetila sam velik udarac u svoj trbuh, pluća i bubrege. Moje tijelo poskočilo je na auto i palo na pod. U ležećoj pozi samo sam gledala čovjeka kako izlazi iz auta i kreće prema meni. Čučnuo je ispred mene državši mobitel u ruci koje su mu se tresle od straha. Zvao je 911.
Našla sam se u Issacovim rukama sve dok bol nisam više osjećala, ali je zato umor došao na red. Sve dok nisam počela sklapati oči. Sve dok nisam zatvorila oči i pala u san.
'Aurora drži se, ne mogu i tebe izgubiti' bile su zadnje riječi koje sam čula prije nego li sam zaspala.

By: Myrinnado 🥰

My hot teacher || Pauzirana ||Where stories live. Discover now