Možda, možda...

507 21 6
                                    

Tmurni oblaci su prekrili Kaliforniju i 'nebo se spustilo na zemlju'. Kiša je padala kao vodopad koji nikad više neće prestati slijevati se na grad. Magla se spustila na grad pa se okolica nije vidjela, cesta je bila previše klizava pa su stalno neke nesreće.
Moj pogled prema kišnom danu prekinila je pjesma 'impossible' koja je postavljena na mom mobitelu kao melodija zvona.

,, Danas poslije škole otac će te dovesti kući, ja sam na poslu, a Valeria će ići na hitnu sa Kyliem ima visoku temperaturu. " zvučala je mama zabrinuto, hoću li se ukrcati sa ocem ili ne- ,, Jel to uredu?"

,, Da, ok. Završava mi sat u 16:20 h danas. Popodnevna sam smjena. " iako mi nije bilo drago što će on doći po mene pristala sam da se mama ne snalazi što će još sa mnom.

Obavila sam svoju jutarnju rutinu, obukla sam se malo toplije danas jer je jako zahladilo, ne želim da se prehladim pa da me mama tjera da pijem onaj ružni čaj od marelice. Pozdravila sam Morganinu obitelj i ukrcala se s njenim bratom do škole. Morgan i on su cijelo vrijeme pričali o nekoj svadbi, a ja sam gledala prolaznike kako trču ispod dućana da bi se sakrili od kiše.

,, Evo vas. Sretno u šk." rekao joj je brat i dao joj poljubac u obraz.

Danas nemam matematiku što je bar jedna dobra stvar danas. Zadnji sat je završio i čekala sam ispred oca da dođe.
16:40, nema ga...
16:55, nema ga...
17:00, nema ga...
Super, još je i zaboravio na mene. Pa jel itko ima oca poput moga? Ne, jer se takav debil samo jednom rađa. Skoro sam cijela pokisla pa sam odlučila sama kreniti jer on očito neće doći. Baš kada sam mislila kreniti iz škole izašao je Issac. Gledao je prema meni te mi prišao.

,, Čekaš nekog? " upitao me je gledajući nevrijeme ispred nas.

,, Da, ima već 40 minuta." pogledala sam u ručni sat kojeg sam dobila za krizmu.

,, Ajde, ja ću te povesti. " rekao je da oprostite 'priko kurca'. Gledala sam ga preko oka te čekala da kaže još nešto zbog čega ću požaliti u ukrcati se sa njim u auto.

,, Ajde idemo. " uhvatio me je za ruku gdje se nalazi biceps te polako povukao prema sebi.

Ušla sam u auto i šutjela cijelo vrijeme. Nisam u svađi sa njim, ali ne želim da mu se više obraćam osim službeno, radi njegovog pravdanja da me poljubio s greškom.

,, Morat ćemo stati ovdje bio je sudar, cesta je previše klizava. " parkirao je sa strane i čekao da prođe. Izašla sam iz auta da vidim koliko brzo će se sudar riješiti.

,, Gdje ideš, ulazi. Pokisniti ćeš." rekao je te izašao za mnom. Kapljice kiše padale su na moje blijedo tijelo i kosa mi se cijedila od kiše.

,, Aurora ulazi u auto." rekao je te me povukao za ruku i okrenila sam se prema njemu i slijepila se uz njegovo tijelo. Gledali smo se u oči, gledala sam ga u te nevine lijepe oči. Prislonila sam ruke na njegove obraze i poljubila ga. Zatim me je lagano odgurnio od sebe.

,, Aurora, bio sam jasan, žao mi je ali... " rekao je te se naslonio se na auto. Bio je jako očajan i depresivan te pa me je pogledao. Stajala sam sa strane, svijetla auta su bila točno uperena u mene i nisam ga jasno vidjela.

,, Zapravo znaš šta? Nije mi žao." pojurio je prema meni uhvatio me objema rukama oko struka i poljubio me.

,, Sviđaš mi se

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,, Sviđaš mi se." šapnuo mi je na uho.

By: Myrinnado 🥰

My hot teacher || Pauzirana ||Where stories live. Discover now