🌹~14. Fejezet~🌹

811 18 6
                                    

Hamar haza értem de nem is bántam, legalább meg tudom csinálni a házim, miket beszélek én meg a házi na jó úgy érzem hogy beteg leszek ha én a házira gondolok ott nagy bajok vannak már.
Megáltam a mocimmal a házunk előtt és leálitotam a motort, kiszetem a kulcsot és leszálva róla elkezdtem betolni a garázsba.
Letakartam a mocim hogy ne porosodjon, igaz mostanába nem nagyon fogom használni mert csak a mai nap volt kivételes nap mert nem akartam azt hogy apa vigyen el mert akkor halgathatam volna a hülye dumáit és bevalom már unom őket.
Tudom hogy az apám meg minden de akkor is úgy kezel mint egy 5 évest de kérlek 17 vagyok és hamarosan töltöm a 18-at és úgy vagyok vele hogy ő ne akarja megmondani nekem hogy mit is tegyek de az is igaz hogy az ő házába lakom és amíg ott élek adig az van amit ő mond.

A nagy gondolataimba az zökentet ki hogy halodtam egy kocsi fékezést, elindultam ki hogy megnézem ki is az a vadálatt aki így fékez a ház előtt.
Lassan kinéztem hogy ki is az és amit lattam azt hittem hogy szájba verek valakit vagy is fogok is azt a barmot.
Kinyitodik a kocsi ajtaja és Logan esik ki rajta, hulla részeg és csak nézek rá hogy mi a fasz van, mennyit ivott ez és mi miatt vagy inkább ki miatt.
Elindultam felé és oda érve észre vett és egyszer csak a derekamat elkapta és magához rántott, éreztem az büdös alkohol szájszagát amitől felfordult a gyomrom és hányni tudtam volna de nem szabad szed össze magad Em most Logannek szüksége van rád hogy felvid és lefektesd hiába utáljátok egymást még is csak egy ember ő is.

Levettem a kezeit a derkamról és a kezeit rátetem a vállamra és én átkarolva elindultam be vele a lakásba de alig tudtam megtartani mert úgy dölöngélt össze vissza, ha nem tartom lehet hogy esek én is vele.
Nagy nehezen elindultunk és már bent voltunk a lakásba, adig eljutottunk hogy bent vagyunk de ácsi hogyan visszem fel a szobájába anélkül hogy ne csapjunk nagy zajt, mert ez a majom befogni sem tudja a pofáját mert akkora van neki hogy még a szomszét is halja hogy mit is beszél.
Megfogtam a kezét és elkezdtem húzni fel fele a lépcsön de fél uton megpotlot és Logan eldölt mint egy fa és hát persze hogy én is zuhantam vele de olyan pozba hogy ráestem de ő csakezen mosolygott és elkezdet közeledni felém.
Nagyra nyíltak a szemeim hogy mi a szart is akar hirtelen le is fagytam de megrázta a fejem és eltoltam a fejét tőlem és leszáltam róla.
Fel akartam húzni de ő meg sem mocant és olyan mérges lettem rá hogy egy kicsit bele rúgtam.

-Kelj már fel te majom... Létszives Logan aludni szeretnék de így nem tudok ha nem álsz fel és nem jutunk fel az emeletre. -már könyörögtem neki de ő csak nevet rajtam és megszólalt.
-Gyere cica rám mutatok egy két gyakorlást azt az ágyba ki is probálhatjuk... -nagy szemekkel nézek rá, jól halodtam amit mondott, fujj biztos hogy nem, mit képzel ez magáról undorito barom ez a Dalton.
Nem foglalkozva vele felrántotam a földről és átkarolva megint megindultunk fel fele és bevalom elég könnyen fel juttotunk és már a szoba előtt voltunk.
Kinyitottam Logan szobájának az ajtaját és bekisértem pedig mgérdemelte volna hogy ott hagytam a padlón mert olyan bunko egoista barom hogy részegen is csak a farkára tud hallgatni.
Leraktam az ágyra elengedtem Logant vagy is engetem volna de magával rámtott és megint ráestem és pont úgy estünk hogy az ajkunk összeért, te jo isten mit csinálunk mi fujj csokolozok ezel a baromal.
Elakartam húzódni tőle de ő még jobban magához rántot és nem akarta elengedni az ajkaimat és én csak néztem rá nagy szemekkel.
Nem csókoltam vissza miét tettem volna nem is érzek iránta semmit vagy is de utálatot de azon kivül semmit.
-Csókolj vissza Emhhh... Létszives akarlakhhh... -suttogja az ajkaimra és én majdnem elgyengültem de nem lehet elköltem magamtól és ő elterürt az ágyon és alut is.
Te jó isten mi a szar volt ez, Logan megcsókolt ne ne ne ez nem történhetet meg elvette az első csokom de miért ő, fuhh nem igaz már.
Hozzá értem az ajkaimhoz és letöröltem róla a csók nyomát de még mindig érzem a nyomát neki nem lehet igaz.
Gyorsan megfordultam és át futotam a szobámba, mit csinált ez velem csak ugy megcsókol és azt meri mondani nekem hogy akar elgem, nem és nem ez nem történhetet meg, ilyen nem létezik.
Valakivel beszélnem kell írnom kell Lisanak de most.
Lisa baba♡:Bocsi hogy ilyenkor zavarlak Lisa de nagyon fontos dologról van szó, irj vissza ahogy tutsz... -elkültem neki az üzenetet és vártam hogy irjon vissza de öt perc múlva sem irt meg 10 perc mulva sem, teljes be vagyok parázva az a csók nem történhetet meg baszki.
Egy óra múlva sem irt így fogtam magam és elmentem fürödni hogy lemosan magamról azt a bünt amit csináltunk.
Levetköztem és már áltam is be a viz alá olyan jo felfrissülni de még mindig arra a csókra gondolok de megráztam a fejem és még a gyomrom is felfordult nem ez nem igaz oohh istenem mit tett velem ez az egyetlen csók, utálak Dalton.
Kiszáltam a viz alól és megtörölközve mentem be felvettem a pizsim és befekütem az ágyamba és már aludtam is volna de nem tudtam mert végig csak azon járt az agyam, hogy lehetet ilyen hogy csak ugy megcsókol.
Ez undorito ő a mostohatesom és ez nem törtémhetet volna meg, de bevalom nem volt olyan rossz, mirről beszélsz Em ő egy bunkó majom aki csak magával van elfoglalva és mindegyik lant lefektete már ez undorito.
Nagy nehezen elnyomot az álom végre se holnap ugy is megfogom azzal a majommal beszélni hogy mi is volt az a csók de szerintem emlékezni sem fog arra hogy mi is volt de adig nem nyukszom amig meg nem beszéltem vele.

~Ne hid azt hogy megszabadulsz olyan könnyen tőlem Dalton, ezek után megkeseritem az életed.~

🌹Az enyém leszel!🌹Where stories live. Discover now