🌹~12. Fejezet~🌹

888 20 4
                                    

Logan szemszöge:

Huha ez a csaj nem semmi eskű, így még nem beszélt velem nő, mindegyik csak egyet akart az nem más mint a testem meg a farkam. Igen így van ahogy Em mondaná a kurváim csak erre mennek de engem ez kurvára nem zavar, én csak örülök ennek és ezen senki és semmi nem fog változtatni, sőt még engem sem fog egyetlen csaj sem megváltoztatni, mert a nagy Logan Dalton egy igazi nő faló aki nem ismeri a szerelmet de nem is fogja megismerni.
Ha rajtam múlik akkor soha a büdős életben sem, mert nekem nem való az a romantika meg a nyálas dolgok, nekem a kemény egy északás kalandok az ideálom és az is marad amíg élek.
Engem eddig senki sem tudod megváltoztatni még a haverjaim is azt mondják hogy az egy északás kaland a menő meg a nyerő, mert mindegyik csak is ezt teszi, igaz egy párnak van barátnője de szarnak rá mert ugyan úgy dugnak más lányokat is de erről nekik nem kell tudniuk.

Néztem magam elé és csak nevetem hogy Ennek hogy kinyílt a csipája de nem sokáig amíg be nem tömöm valamivel, vagy is megvan hogy mivel de még nem jött el az ideje de hamarosan megérzékeli mi is az ha a szája tele van. Ooohh igen baby készülj mert a nagy Logan hamarosan elfoglalja a helyét ahova is való.

Leálitotam a motort kivetem a kulcsot és már száltam is ki a szerelmemből, becsuktam a kocsiajtót és lezárva a kocsit mentem befele Em után.
Beérve hangokat hallottam és ez anyámnak a hangja volt meg ennek a nagy szájú apjáé, akit igazából kezdek megkedvelni és elfogadni hogy anyám megtalálta a boldogságot mellette és ha az anyám boldog akkor én is az vagyok.
Beljebb mentem a konyhába és anyának adtam egy puszit az arcára és köszöntem mind a kettőjüknek.

-Szia kisfiam. Milyen volt ma a suli?? -kérdezte anyám és én csak forgatva a szemeimet válaszoltam neki.
-Hát elég uncsi volt meg a szokásos tudod anya. De ma edzésem lesz úgyhogy későn jovok... -mondtam anyának és már mentem is volna fel de Jonh megálitott ebben.
-És a házikal mi lesz Logan? -kérdezte de én csak megforgatva a szemem és leintetem hogy az ráér, és már menten is fel a szobámba hogy összeszedjem az edző cuccaimat.
Felértem a lépcsőn már majdnem a szobámba voltam de egy halk hang megcsapta a fülemet, így lassan és halgan benyitottam de csak résnyire Em szobájába, de ami ott fogadot arra nem számitotam és egy kis időre összeszorult a szivem.

Em éppen az ágyán ül és egy képet tart a kezébe és sir nem is zokog és közben beszél a képhez.
Istenem nem tudom ki lehetet azon a képen de biztos nagyon fontos személy lehet a számára de én meg egy fasz voltam ma vele és be valom elég szar így látni de nem szabad ezt éreznem én nem vagyok ez az érzelgős tipus nem szabad Logan.
Gyorsan becsuktam halkan és már mentem is be a szobámba hogy összeszedjem magam a mai edzésre, igen most ez kell nekem és semmi más, én és a foci.

Összekaptam magam és a táskám is készen volt a pakolásal és már mentem is le hogy húzzam a cipőm és már mennyek is innen el.
Leérve már húztam is a cipőm és már nyitotam is volna a bejárati ajtót de egy hang ebbe megakadályozot megint, hát ez nem igaz komolyan...

-Hova hova Logan? -kérdezte Jonh, megfordultam, néztem még egy kis ideig de válaszoltam neki.
-Egyszer már mondtam edzésre... -mondtam neki egy kicsit flegmán de szartam rá hogy mi lesz a reakciója.
-Na azt nem amíg nem ettél és nem csináltad meg a házit, most pedig megfogod magad és felmész és nem érdekel hogy egy edzést kihatsz. -mondta már ő is flegmán de szarok rá mert nem nagyon izgat ő nem az apám hogy megmondja mit is tegyek és soha nem fogja helyettesíteni az apámat.
-Te nekem ne mond meg hogy mit tegyek mert kurvára nem vagy az apám és nem is leszel az erről ennyit.. -Megfogtam a cuccomat és mentem ki az ajtón, tudom egy kicsit durva voltam Jonhal de nekem ne akarja megmondani hogy mit is tegyek mert tényleg nem az apám de nem is lesz az.

Beültem az autóba és egészen a focipályáig meg sem áltam, most tényleg kell ez az edzés mert valamivel le kell nyugtasom magam mert ez ami otthon megy nem tesz jot nekem.
Odaérve leparkoltam és kiszálva bezártam az ajtót és mentem a a többiekhez...
-Csá Dalton, még is ideértél azt hittem az új faterod nem enged el haver , meg amúgy is te nem szoktál késni főleg nem a fociedzéről. -mondta James én meg százszor elterveztem a fejembe hogyan fogom megverni de nem csak őt hanem a többi haverjaimat mert ők meg röhögtek de nem baj visszanyal a fagyi.
-Nem képzeld James elengedett és neked hogy van a farkad halodtam hogy történt egy kis baleset az éjjel Lisával, lehet tul gyorsan ugrát jartad és a kis James már nem bírta a tempót, hát én erre azt szoktam mondani aki nem birja a hajtást az be se rakja. -mondtam neki és már menten is be a srácok csak néztek utánam nyitot szájal de leszarom ugy sem fog rám haragudni James mert tudja hogy milyen vagyok és ez bizinyitva most is utánam futtot és átmarolta a vállam és lepacsizva velem mentünk is öltözni de nen csak mi ketten hanem a többiek is velünk tartottak.
Át öltöztünk és az edző is megérkezet és elkeztünk mellegiteni és nyújtani.
Hamarosan lenyomtunk egy focimecset aminek az egyik csapatnak én voltam a kapitánya igaz az egész csapatnak én vagyok de ez most nem számit vagy is de de értitek.
A másik csapatnak James volt ed igy elkeztünk felosztani a csapatokat és elkezdőtöt a mecs.

Nagyon belemerültünk mert már 3:2 az álás és persze hogy mi vezetünk de már csak egy gol van hátra és nyert a csapatom.
Nekem paszolták a labdát és visszem visszem át paszolom Márnak és már lönni akarta de kigáncsolta Lucas, nem hiszem el komolyan ez szabálytalan volt.
Elindultam felé és megfogtam a polojáná fogva és mahamhoz húztam és ránéztem idegbetegen.
-NORMÁLIS VAGY EMBER EZ CSAK EGY JÁTÉK MIÉRT KELL KIGÁNCSOLNI!! ELMENTEK OTTHONRÓL VAGY MI!! -kiabáltam vele mert nagyon felbaszott így nem játszunk ahogy ő, igaz mostanába Lucás ezt csinálja de nem tudom hogy miért és mi lett vele de igy az én edzésemen nem viselkedik.
-Mi van Dalton csak nem hiányod van hogy kiabálsz vele, csak nem az a csini kis Em miatt vagy ilyen mert ágyba sem tudod vinni mert nem kellesz neki de majd én helyeted is megdugom és olyat fog... -nem hagytam hogy befejeze mert akkorát bevertem neki hogy még én is meglepőttem magamon ezt komolyan Em miatt verem meg az egyik haverom ilyen nincs mit teszel velem Em.
De ő sen hagyta magát mert megindult felém és bevert nekem is egyet na jo ebből elég te engem ne ütöges te fasz, neki mentem és a földön köttőtünk és ütötük vágtuk egymást.
Hirtelen szétszetek minket és ahogy láttam felrepet a szája meg lila lett a szeme aja, de engem sem hagyot ki ebből mert nekem is voltam sebeim és a számon is mert éreztem hogy folyik a vérem de szarok rá.
-Ha egy ujjal is hozzá mersz érni Emhez én eskűszőm kitépem a farkad és a szádba rakom te fasz!!! -kiabáltam neki és ő csak a képembe nevetve lerázta a többiek kezét és elindult ki a pályáról, én is ugyan ezt tettem és bementem az öltözőbe összeszetem a cuccom és mentem haza nem érdekelt hogy izat és büdös vagyok most nekem kell valami ami csak is az enyém és ez nem más mint Em.

~Te jó isten te nő mit teszel velem... ~

🌹Az enyém leszel!🌹Where stories live. Discover now