15.

195 10 0
                                    

6:00
Zvoní budík.
Vstávam do roboty. Vôbec sa mi tam nechce ísť ale čo už,aj robiť treba. Tak som vstala šla do kúpeľne umyla si zuby,učesala vlasy do copu. Nechcelo sa mi líčiť. Šla som si urobiť kávu . Zatiaľ kým sa voda zohrievala, tak som sa išla obliecť. Dala som si modré rifle a tričko s nápisom MDMS. Voda sa zatiaľ dovarila kým so vyliezla zo spálne. Zaliala som si kávu, sadla som si s ňou na balkón a zapálila si. Pri tom som kukala e-maili. Lebo mi mal doniesť kuriéri nejaké tie nové boty. No ale zatiaľ žiaden mail nedošiel. Mala som ešte chvíľku čas ísť na bus. Tak som sa postavila z balkónu, umyla pohár a šla si skontrolovať či mám všetko. Takže peniažky, slúchadla, cigy, nabíjačka... no mala by som mať všetko. Obula som si čierne nízke Converse a na vrch som si dala čisto čiernu mikinu. Zhrabla som mobil a kľúče a vyšla z bytu. Zamkla som byt a išla dole. Vonku bola celkom zima ale dalo sa to prežiť. Zastávku mám hneď pri dome. Autobus mi ide 6:58, všetko stíham. Ešte som čakala na tej zastávke. Došiel bus. Nasadla som. Čakala ma 15 minútová cesta do roboty. Tak medzi tým som si pustila hudbu. Separ-Reflektujem. Milovala som tú skladbu. Čekovala som Facebook, Messenger a Instagram. Videla som že Dame dal niečo na story. Iba niake handry a boty. Ale v jednej storke bolo niečo nečakane. Chalani v štúdiu s nejakými babami a tak som nevedela čo si mám myslieť. Už som bola na zastávke, na ktorej vystupujem. Vypla som mobil a kráčala do roboty. Hlavou s mi hnali myšlienky že kto to môže by. Došla som do roboty. Tam sa už na mňa usmievali moje drahé kolegyne. Od 8:00 máme otvorené ale zamestanci tam musia chodiť skorej. Všetko vydezinfikovať a upratať. Fúha na dnes máme, že kurva veľa objednávok, ale ešte, že bude aj obedová pauza. Začali chodiť zákazníčky. Do obedovej pauzy som ostrihala nafarbila asi 40 zákazníčok. Ani mobil som nemala v ruke. Konečne som si mohla ísť zapáliť s kolegynkami.

K- Kolegynka
S- Sima

K: Čo si robila počas dovolenky?
S: Ale nič bola som s kamoškou a taaak...
K: Jaaaj tak takže nič zaujímavé že?
S: Ani nie.

Nemohla som jej to povedať, veď to by boli klebety až niekde na Ugrofínských hraniciach, tak som radšej zmenila tému.

S: Mame ešte veľa zákazníkov na dnes?
K: Myslím že už nie, ale ešte nejaké dôjdu podľa mňa.
S: No šak videla som tam nejakých tých 10 objednávok ešte.
K: No šak áno a podľa mňa ešte dôjdu nejaké aj čo nie sú objednané...
S: Ako vždy.

Tak sme sa bavili o robote. Končila nám prestávka a museli sme už ísť do salónu. Čakali sme zákazníčky. Zatiaľ došla iba jedna a tú si zobrala kolegynka. Ja som mala dá sa povedať že zatiaľ voľno. Kukla som sa skoro po celom dni do mobilu.

Tam :

5 neprijatých hovorov od Beky

50 správ od Beky typu Halooo

2 neprijaté od Separa

1 správa od Dameho

Pozerala som na ten mobil jak piča. Keďže Beka nepracovala tak mala celkom dosť času na seba. Všetko jej platili rodičia. Boli totiž dosť za lovami.
Odpíšem Beke.

S: Noo, čo sa deje ? Ja som ešte v robote...

Neodpisovala. Zatiaľ som napísala Separovi

S: Ahoj čo si potreboval?

A aj Damemu. Ten mi napísal správu, že či žijem akože what? Čo sa deje?

S: Áno žijem deje sa niečo?

Beka odpísala.

B: Sima počuj, pohádala som sa s našimi a odišla som z domu. Nemám kam ísť a Dameho otravovať nechcem. Nemohla by som ísť k tebe prosím ťa ?
S: Áno dojdi ku mne do roboty dám ti kľúče.
B: Dobre, dobre idem zo stanice hneď som tam.
S: Okej čakám ťa.

Toto bola normálka. Odpísal Separ

Sp: Len Beka ťa veľmi zháňala, lebo ževraj sa niečo deje.
S: Anoooo už viem.
Sp: Tak je dobre.

Podľa mňa aj Dame mi písal za Beku. No nevadí. Musela som ja už odložiť mobil lebo došla zákazníčka. Tak táto bola veľmi náročná. Modré ombre a zostrihať do postupna. Mala som čo robiť. Niekedy je to strach s tými ľudmi. Počas toho jak som zákazníčke odfarbovala vlasy a čakali sme, tak Beka došla.

S: No čau tu máš kľúče, ja dôjdem okolo tej pol šiestej domov. Potom mi všetko povieš...
B: Áno diky, diky vidíme sa papa.
S: P.

Tak som sa vrátila späť ku zákazníčke. Spravila som čo si priala a bola spokojná. Potom som už mala len strihanie a umývanie vlasov to bola pohodka. O 16:30 sme zatvárali. Spočítali peniaze pozreli či je všetko vybraté zo zásuviek. Ak keď bolo tak kolegynka zamkla a každá sme šla domov. Hneď jak som vyšla, som si zapálila a písala Beke že už idem. Došiel mi bus a nemala som si kam sadnúť lebo bol úplne plný, tak som musela stáť. No nevadí šak prežijem. Na tretej zastávke sa uvolnil bus a mohla som si sadnúť bez toho aby sa niekto na mňa lepil. Cestou domov som bola na mobile a kukala si storky. Separ dával iba nejaké meme, nič iné. Takže pohoda. Konečne som bola na mojej zastávke. Vystúpila som a kráčala k vchodovým dverám. Volala som Beke, nech mi ide otvoriť. Predsa som jej dala kľúče a nemala som sa ako dostať dnu. Tak som čakala 2 minúty kým zliezla. Nastúpili sme do výťahu a vyviezli sa hore do bytu. Ja som sa konečne vyzula a sadla si na gauč.

S: No hovor, čo sa stalo?
B: Pohádali sme sa kvôli úplnej kokotine. Do piči mám skoro 24 a oni sa o mňa starajú ako keby som mala 5. A pohádali sme sa kvôli tomu lebo ževraj ma kazíš či čo, ja neviem už vážne... Jebne ma.
S: Ach jaj no tak toto je v piči, neboj sa všetko bude zase v pohode.
S: Dáš si čaj?
B: Áno diky

Tak som jej urobila čaj a šli sme si sadnúť na balkón. Zapálili sme si. A rozprávali sa čo ďalej a ako čo bude, keďže ja chodím do roboty.

Náhoda? Nemyslím si! || Separ ff ✅DOKONČENÉ✅Where stories live. Discover now