3.

344 14 0
                                    

Volala mi Beka.

Máte zmeškaný hovor od Beky❤️
Máte zmeškaný hovor od Beky❤️
Máte zmeškaný hovor od Beky❤️

Bolo 9:30 a Beka mi volala asi milón krát. Pozerala som sa čo je za deň, zistila som že je streda. Hneď som vyskočila z postele a zavolala Beke.

Zvoní...

B: No halo, ty čo nezdvíhaš!
S: Sorry ale spala som kde si?
B: Dve zastávky od Bratislavy.
S: Piče, idem sa rýchlo umyť a bežím tam. Počkaj ma tam a keď vystúpiš tak volaj!

Zložila som. Rýchlo som na seba hodila mikinu od Separa a nejaké tepláky a tenisky. Dala som si kapucňu na hlavu a bežala na vlakovú stanicu. Mala som to asi 20min od bytu. Po ceste mi volal Osťo.

S: Počúvam ťa.

Zdvihla som celá zadýchaná.

O: Ahoj čo sa deje? Čo si taká udýchaná?
S: Bráško nemôžem hovoriť meškám a za chvíľku je kamoška na vlakovej a ja to nestíham, čau!

Zložila som mu to a bežala na stanicu. V tom ma ale vyrušil telefonát od Beky.

S: Anó? (dýchala som z posledných síl)
B: Už som tu. Ty čo bežíš?
S: Áno, za 5 minút som tam. Čau!

Dobehla som na stanicu. Tam už stála Beka. Objala som ju a hneď som si zapálila. Beka nefajčí. Takže som v tom bola sama. Nevadí. Išli sme pomaly ku mne. Aspoň som si trochu zabehala po dlhej dobe. Prišli sme ku mne. Ja som Beke spravila kávu a išla som sa osprchovať. Bola som celá spotená. Keď som bola v sprche volal mi Osťo. Vystrčila som ruku zo sprchy a zdvihla.

S: Áno, počúvam ťa.
O: Čo robíš?
S: Práve som v sprche.
O: Aha tak sorry.
S: V pohode nechceš dôjsť na kávu je tu aj kamoška.
O:Veľmi rád dojdem a kedy?
S: Za hodinku.
O: Okej.

Zložila som a kúpala sa ďalej. Po 5min som vyšla a osušila sa. Dala som si čierne oversize tričko a pod to nohavičky. Beka už mala dopitú kávu a pustila si telku. Povedala som jej, že za chvíľku dojde Osťo na kávu. Nejako moc to neriešila. Sadla som si k nej a kukali sme inkognito čo opakovali asi po miliontý krát. Volal mi Osťo, že je dole. Tak som zbehla dole pre neho. Vyviezli sme sa výťahom ku mne do bytu. Tam sedela Beka.

B-Beka
S- Sima
O-Osťo

S: Osťo toto je Beka, Beka toto je Osťo.
O: Veľmi ma teší Beka.
B: Aj mňa.
O: Sima, to táto baba ide s tebou na koncert?
S: Áno prečo sa pýtaš?
O: Len tak, aby sa chalani nezbláznili.
S: Neboj sa. Radšej mi povedz akú kávu si dáš.
O: Šak takú ako vždy, do polky voda do polky mlieko a dve lyžičky cukru.

Spravila som mu kávu a zapálili sme si cigaretu. Bavili sme sa o rôznych veciach.  Začala som zapájať aj Beku. Bol u mňa asi tak 3 hodinky. Potom sa ma spýtal či nepôjdeme niekam von všetci traja. Ja som súhlasila. Beke sa to moc nepozdávalo, ale súhlasila.

O: Takže baby zavolám nám taxi.
S: Prečo nejdeme tvojim autom?
O: Lebo budeme piť!
B: Ale ja piť neviem...
O: Tak sa naučíš!

Začali sme sa smiať. Taxík došiel a šli sme do mesta. Vystúpili sme taxík zaplatil Osťo. Chcela som ja, ale nedovolil mi.

O: Takže baby dnes sa rozbijeme. Kúpime chlast niekde v Terne a budeme piť. Neni to boh vie aký luxus ale takto sa pije najlepšie.
S: Tomu ver toto bude popičovka!
B: Nooo ja neviem.
S: Jeb na pocity trochu sa odviažeš.

Osťo šiel do Terna kúpil víno a nejakého toho kapitána s colu. Premiestnili sme sa k Dunaju a šli si sadnúť dole. Tam sme pili. Bolo nám dosť dobre, ale Beka sa odviazala až moc. Každý sme mali vlastnú fľašu kapitána. Vypila polku svojej fľaše. Dala si aj svoju prvú cigu. Hneď sa zgrcala lebo nebola zvyknutá na kombináciu alkoholu a cigaret. Začali sme sa smiať. Čo bude robiť keď jej ponúknem trávu? Nevadí necháme sa prekvapiť. Už sme nemali čo piť a boli sme rozbitý na šrot. Zavolala som taxík ktorý zobral mňa Beku a Osťa na moju adresu. Beka navrhla že nech Osťo prespí u nás. Ja som súhlasila. Došli sme hore Beka s Osťom si ľahli na gauč a ja som šla do postele.

Ráno keď som vstala tak ma hlava už nebolela. Bola som zvyknutá na alkohol. Kráčala som do obývačky a na gauči som našla Beku a Osťa. Boli nahý a nevedela som čo si mám myslieť, ale asi si to dosť užili. Išla som si umyť zuby lebo zápach z úst bol strašný. Spravila som tri kávy. Osťo sa prebudil a zbadal ma v kuchyni, tiež nemal žiadne náznaky bolenia hlavy. Presunula som sa na balkón aj s kávami. Obliekol si boxerky a došiel za mnou na balkón.

O: To je moja káva?
S: Áno. (usmiala som sa)
O: Ďakujem. (usmial sa a zapálil si)
O: Ja som sa vyspal s Bekou.
S: Ja viem

Z chuti sme sa sa zasmiali.

O: Kedy vstane?
S: Pôjdem ju pomaly zobudiť.

Dofajčila som cigaretu a šla som zobudiť Beku. Osťo sa zatiaľ obliekol.

S: Beka stavaj nespí.
B: Auuu, piča nechaj ma. Koľko je hodín?
S: Je 12:00.
B: Bože mňa bolí hlava.... A prečo som nahá?

Začala som sa smiať s Osťom.

B: Počkaj to vážne? My dvaja sme...?
O: Áno.

B: Ako to že vám kurva nič neni a mne ide vybuchnúť hlava.
S: No sme skúsený alkoholici.

Smiali sme sa.

Beka sa šla obliecť a dala si kávu. Ponúkla som jej cigaretu. Ona odmietla. Keď som jej ale povedala že nikotín stlmí bolenie hlavy tak si hneď zapálila. Pomohlo jej to. Išla som odprevadiť Osťa.

S: Ďakujem ti za super deň a za to že si pretiahol Beku,  ty kar.

Smiali sme sa.

O: Aj nabudúce!

Zakývala som mu a šla hore. Beka ležala na gauči ja som zatiaľ upratala kuchyňu, kúpelku a spálňu. Potom som vyhnala Beku so smetiami. Kým došla hore tak som povysávala. Zostával nám jeden deň do koncertu, tak sme sa rozhodli že pôjdeme nakupovať. Kúpili sme si oblečenie na koncert. Nejakú kozmetiku a masky na tvar. A jasne že, som kúpila chlast chalanom. Keď sme došli domov dali sme si masky na tváre a aj na vlasy. Rozmýšľala som ako sa nalíčime. Ja som to nechcela moc preháňať, ale Beka sa rada líčila. Dali sme si dole masky z tvári aj vlasov a išli  si ľahnúť. Chvíľku sme sa rozprávali  o včerajšku ale potom sme obe zaspali.

Náhoda? Nemyslím si! || Separ ff ✅DOKONČENÉ✅Where stories live. Discover now