Wattpader tag #2

29 4 3
                                    

Σε αυτό το challenge με προκάλεσε η -truesoul και είπα γιατί όχι. Οπότε πάμε να το κάνουμε.

1. Γράφεις κάποια ιστορία αυτή στην περίοδο;

Γράφω 2 το Different που είναι εφηβική φαντασία και το Between two worlds 2 που είναι fanfiction.

2. Εκτός από εσένα ξέρει κάποιος άλλος ότι έχεις λογαριασμό εδώ; Γενικά το αποδέχονται οι φίλοι σου;

Αυτη την στιγμή ξέρουν 5-6 άτομα για τον λογαριασμό μου εδώ. Γενικώς δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με αυτό, από ότι έχω καταλάβει.

3. Έχεις ιδέες για το μέλλον;

Φυσικά και έχω πάρα πολλές. Νομίζω ότι όλοι έχουμε σημασία έχει να βρούμε το χρόνο να τις υλοποιήσουμε και να τις μοιραστούμε με τους αναγνώστες μας.

4. Αγαπημένος/η συγγραφέας εδώ;

Θα ακουστεί παράξενο αλλά δεν κοιτάω ποτέ τους συγγραφείς σε ένα βιβλίο οπότε πραγματικά δεν ξέρω. Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα όμως που κάνουν πραγματικά υπέροχη δουλειά εδώ μέσα.

5. Τι ήταν αυτό που σε εντυπωσίασε περισσότερο στην κοινότητα;

Αυτό που είπα και πριν βασικά. Ότι υπάρχουν τόσα πολλά βιβλία εδώ μέσα όπου είναι τόσο υπέροχα και αναρωτιέσαι γιατί αυτά δεν βρίσκονται στα ράφια κάποιου βιβλιοπωλείου.

6. Ποιο είδος δεν θα έγραφες ποτέ;

Ξεκάθαρα δεν θα έγραφα ποτέ θρίλερ/τρόμου. Όχι ότι έχω κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο είδος, απλά θεωρώ ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να γράψω κάτι τέτοιο.

7. Δεν θα ρωτήσω πως εμπνεεσε, θα ρωτήσω πως φαντάζεσαι αυτά που γράφεις;

Μπορεί από μία μυρωδιά η μία θέα, να μου έρθει μία σκηνή στο μυαλό και από εκεί και πέρα τα πράγματα γίνονται εντελώς μηχανικά. Αμέσως ανοίγω τις σημειώσεις του κινητού η ένα τετράδιο, γράφω την σκηνή όπως την φαντάζομαι και από εκεί και πέρα την εμπλουτίζω με περισσότερα στοιχεία, αν χρειάζεται.

8. Έχεις ταυτιστεί με κάποιον ήρωα σου;

Δεν θα έλεγα ότι έχω ταυτιστεί, γιατί συνήθως δίνω στους χαρακτήρες μου χαρακτηριστικά που εγώ θα ήθελα να έχω αλλά δεν έχω. Υπάρχουν όμως χαρακτήρες που θα μπορούσα να πω ότι θα μπορούσαν να αποτελούν μια κρυφή πτυχή του εαυτού μου, που δεν θέλω να δείξω προς τα έξω.

Λοιπόν αυτό ήταν. Μπορεί να το κάνει όποιος θέλει φυσικά, αλλά για το τυπικό της υπόθεσης θα αφήσω μερικά ονόματα από κάτω.

hell-o00
matou13LDR
melaphoria
raphaela_elric
ilektravr

🅂🄾🄼🄴🅃🄷🄸🄽🄶 🄻🄸🄺🄴 🄰 🄱🄻🄾🄶Where stories live. Discover now