Tanıtım ♣

126K 2.6K 246
                                    

*30.12.2014-başlangıç tarihi*

İyi Okumalar...

Annesi,Ahsen 15 yaşındayken ailecek gittikleri bir tatilde denizde boğularak hayatını kaybetmiştir.Annesinin ölümünden sonra babası kendini işine vermiştir ve kızına sadece para gönderen telefonla dahi olsa sık görüşmediği bir adama dönüşmüştür. Talihsiz kazanın üstünden 7 yıl geçmiş Ahsen artık 22 yaşında genç bir kız olmuştur. Son 3 yıldır Ahsen üniversitede tanıştığı arkadaşı Rüveyda ile aynı evi paylaşmaya başlamıştır.Ve artık üniversitedeki son senelerindedirler. Ahsen okul öncesi öğretmenliğini okurken bir yandan da müzikle ilgilenir, şarkı söyler güzel olan sesini biraz daha geliştirmeye çalışır. Rüveyda ise grafik bölümünde el becerisiyle harikalar yaratır. Okul-ev arasında monoton ama bir o kadar da huzurlu hayatlarının keyfini çıkarırlar.

Barkın ise anne sevgisini hiç tatmamış küçüklüğünden beri babasının yanında görmemesi gereken bir çok şey görmüş ve yaşamış acımasız adamların yanında sevgi nedir bilmeden, hissetmeden sert ve hoyrat bir yaşam geçirmiş. Karanlık bir dünyanın içinde büyümüş ve istemeden de olsa karanlık dünyaya karışmış. Tercih dahi yapamadığı kendi hayatında babasının izinde yetişmiş yanında büyüdüğü acımasız adamları kendine örnek almış. Babasının öldürülmesinden sonra içini sadece intikam duygusu sarmış, gözü intikam hırsıyla kör olmuş. Babasının şanını devam ettirmiş ve yer altının en korkulan mafyası haline gelmiş. Bundan sonraki tek hedefi ; intikam!

Bakalım neler olacak...

Oy ve Yorum yapmayı unutmayın lütfen :)

Oy ve Yorum yapmayı unutmayın lütfen :)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
MAFYA (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin