CAPITOLUL 13

238 20 2
                                    

~YOURA POV.

Lacrimile imi curg siroape pe obraji. Nu credeam niciodată ca voi ajunge sa plâng dupa acesta căsătorie, ce căsătorie, nici nu am apucat sa ma căsătoresc. Nu credeam ca voi ajunge sa ma îndrăgostesc de băiatul arogant si sa plâng la plecare? Ma uitam in spate si puteam vedea ca pana si Hoseok plângea. La un moment dat ma opresc si ma întorc spre băiatul care peste 2 zile trebuia sa imi devina sot. Încep sa alerg spre el, vreau sa il îmbrățișez pentru ultima dată, sa il sărut, stiind ca nu voi avea ocazia sa il revăd prea devreme, nu voi mai iubi pe nimeni cum l-am iubit pe el vreodată.

Hs:Raza promite că nu vei mai plânge, voi veni dupa tine iti promit, nu voi lasa ca acel nemernic sa te atingă!

Yu:Promit....Te iubesc Hoseok!

Hs:Te iubesc Youra!

~PESTE TREI ZILE

Am stat la mama in aceste trei zile. Recunosc ca imi este al naibi de dor de Hoseok, dar soarta este rea cu mine. Azi trebuie sa mergem la cina cu familia Kim. La ora 20 trebuie sa fim la vila acestora. Acum pot spune că este ora 18:40 si inca nu m-am pregătit.
Ora 19:30 ne pregătim să plecăm. Pe drum nu puteam auzi doar părinți care vorbeau intre ei si sunetul produs de rotile mașinilor.
Ajungem la vila familiei Kim. Aveau si acestia casa cat China de mare dar sincer nu imi pasa.
Ne invită în casa. Aceștia au un băiat de vreo 25 de ani și o fata de 19. Ne așezăm la masă unde începem să mâncăm si sa vorbim despre diverse lucruri. Numai gandul la ce vorbeau nu imi era, gandul meu era la Hoseok. Oare ce mai face? Cum este? A mai avut fibra? Sau coșmaruri?
Sunt trezită din "gândire" de Taehyung băiatul cu care va trebui să mă căsătoresc.

Tae: Youra esti bine?

Yu:Da mersi de intrebare!

Ma:copii mergeți si vorbit separat până când noi vom vorbi despre afaceri!

Tae:Nu ar fi o idee rea, vino Youra!

Yu:da, acum!

Mergem in camera sa unde începem să vorbim, însă nu prea i-am dat importanta. Deși stiu ca de maine voi sta cu el nu mă inveselea deloc. Tot ce vroiam era sa fiu langa Hoseok.
Timpul trecea si trebuia sa plecam acasa. Mâine va trebui să îmi fac bagajul si sa ma mut cu Taehyung. Acest băiat este foarte rece, se vede de o poștă....pff.....de ce nu ii era buna familia Jung???
Ajunsă acasa imi fac rutina si ma pun la somn.

~A DOUA ZI

Stau si despachetez lucrurile când pe usa intra Taehyung.

Tae:diseară trebuie sa mergem la petrecerea de afaceri să te imbraci frumos!

Yu:Bine!

După pleaca trantind ușa. Pff ce om? Cine ar sta cu el? Nici satana, doamne iarata-ma!
Este ora 20 si ne pregătim să mergem la petrecere. Ajunși acolo puteam vede multi oameni de afaceri. Am început să vorbim cu multi de acolo până când la un moment dat ma ciocnesc de cineva. Era........

__________________________________________

Hello!
Am postat si acest capitol!
De cine credeti ca s-a ciocnit Youra?
Lectura plăcută!
Scuzati greșelile gramaticale!

~STRAINI, IUBITI SI CU NECAZURI~ Jung HoseokWhere stories live. Discover now