Yeni Bir Başlangıç

826 54 4
                                    

Kendimle başbaşa kalmayı özlemişim ama malesef kalamıyorum açi sayesinde.
-nazlı hadi kahvaltı hazır
-tamam açi geliyorum
-günaydın
-günaydın hadi otur bak sana neler hazırladım
-tamam annecim oturuyorum
-dalga geçmenin sırasımı
-tamam tamam sustum
Masada sessizlik vardı Açelya çogunlukla bana bakıyordu endişeli gözlerle bir şey söylemek istiyordu belliydi dayanamayıp sordum.
-ney Açelya?
-ne ney?
-ee iki saattir bana bakıyorsun birşey söylicekmissin de söyleyemiyormussun gibi.
- ya ne söyliycek olabilirim dalmışım.
-iyi peki öyle olsun.
Aradan bir kaç dakika geçmişti açi nin huyunu bildigim için üstelememiştim çünkü 1 2 dakika sonda herşeyi söylerdi.
-ay dayanamıycam nazlı içimde çok büyük bir sıkıntı var sanki bugün birine bişey olucakamış gibi.
-ya saçmalama kişme ne olabilir ki.
-nazlı rüyamda sana araba çarpıyordu ki benim riyalarımın birçogu çıkar biliyorsun bide üstüne bu içimdeki his emin olduruyor.
-ya boşver şimdi hepsi saçmalık ya yok rüyalar gerçek oluyor filan uydurma onlar boşver ee bugün niye bu kadar özel kahvaltı filan yoksa ölücegim içinmi ahahahaha.
-gülme ya bak nazlı dikkat et olurmu hatta şöyle yapalım bugün sen hastaneye Ali'yle gidicek sin ya 3 ümüz gidelim olur mu Ben Demir'e söylerim beni beklemez o.
-ha-
-sormadım hadi hazırlanıyorum ben sende hazırlan hadi bak kilo alıcak sın.
-offf tamam hem ben kilo alamıyorum.
-takıldığın yer orasımı hadi.
Sadece bir iki saat geçmişti ve hastanedeydik gün o kadar hızlı geçtiki bir anda kendimi saat 14.30 de buldum bugün hastaneden erken çıkıp gülçünle buluşcaktık. Çoktan yola çıkmış tık bile o sırada bir araba sesi duyuldu araba aniden fren yaptı. Daha sonra bir kaç bagırış sesi açinin "nazlı" diye bagırması gülçinin sesini duydum "nazlı aç gözünü" diyişini duydum açi nin caresiz sesiyle "nolur ambulans çagırın" deyişini duydum o an içim parçalandı onun o ses tonunu hiç duymamıştım. daha sonra kalbime giren o büyük sancı her şeyi sonlandırmıştı. Biz buna olay yerinde hayatını kaybetmek diyoruz açi de durumun farkında oldugu için bagırıyordu o kadar. O an orada hayata son vermiştim. Gözlerim bir daha sçılmıycak derecede sıkı bir şekilde kapalıydı açmaya çalıssam bile yapamıyordum.
( YAZARIN ANLATIMIYLA)
o an bir hayat aldı dünya. birinin hayatını aldı. Açelyanın bagırış sesleri gülçin in bagırışlarıyla karışmıştı. Ambulanstalardı sren sesleri tüm şehri etkisi altına almıştı sanki. Hasyanenin önüne geldiklerinde ise acilen ameliyata almak için koşuşturma vardı. O an koridorun sonunda Ali, Ferman ve Demir vardı. Belliki yeni bir kişiye can olmak için savaşıyorlardı demirin gözü ilk önce nazlı ya kaydı sonra agzımdan tek bir isim çıktı
-nazlı!
-olum ne nazlısı bugün izinli o
-hocam nazlı orda
Demirin işaretledigi yeri gösterir göstermez Ferman nın gözleri orays kaydı ali mi ali herşeyi onlardan önce görmüştü gözlerinden bir damla yaş çoktan süzülmüştü bile 3 birlikte koşar adım nazlının yanına gittiler
-durumu ne
-trafik kazası olay yerinde kalbi durmuş.
-ne!?
3 ünün agzımdan tek çıkan şey buydu
O sırada ali şu kelimeleri tekrar etti
-nazlı!!! Nolur gitme nolur beni burakma nalzı nolur nolur nazlı nolur.
-tamam oglum sakin ol ameliyata aldılar işte bilmiyormusun buradaki doktorları güven kurtarcaklar nazlıyı.
O an ameliyathane de büyük bir kavga vardı sanki nazlı gidiyor doktor kovalıyor gibiydi ama hiç pes etmiyceklerdi nazlı yı tanıyorlardı 1 kaç kere ayak üstü konusmuslardı o kadar iyi bir doktor ve iyi bir insan dı ki bunları biliyordu ve bu kızı yaşatmak için elinden gelen ne varsa yapıcaktı
-şok cihazını 300 e getirin
-hocam yeter
-hayır yetmez 400
-hocam olmuyor işte geri dönmüyor
-ölüm saati 21.19 hastanın üstünü kapatın.
-tamam hocam
O an bir ses duyuldu yaşam ünitesi bagırıyordu sanki yaşıyor diye.
-aferin be kızım sandığımdan daha güçlüymüssün.
Ameliyat devam ediyordu 2 3 saat sonra doktor ameliyat haneden çıktığında bütün herkes doktorun etrafına dolmuştu doktorun agzımdan çıkıcak tek şey onlar için ya yaşam demekti yada ölüm.
-size iyi haberlerle gelmeyi Çok isterdim fakat hasta nın kalbi durmuştu sonra çalıştı sonra tekrar durdu bu sefer tekrar çslltırdık bu sıralama dan dolayı hasta süresi belli olmayan bir komaya girdi elimizden gelen herşeyi yaptık ama malesef çok geçmiş olsun.
O an zaman durmuştu sanki herkes için tek bir kelime tüm herkesi etkisi altına almıştı nazlı komadaydı herkes ölmüştü sanki. Sonra birşey farkedildi ali yoktu. Açelya aglamak tan bitkin düşmüş ve bsyılmıştı demir onu sakilnleştiriyordu ama kendide Açelya dan farksız degildi ferman aglıyordu beliz onu sakilnleştiriyordu adil hoca ise alinin peşinden gidiyordu. Herşey degişmişti bugün artık nazlı aliye bsksmıycaktı ali de nazlı ya yeni bir başlangıç yapmışlardı kötü bir başlangıç olmuştu aslında.

_____________________
Selam
Bu bölüm biraz duygusal oldu ben yazarken üzüldüm alnaz ı öyle hayaş etmek baya üzdü beni umarım sizdede aynı etki yarstmışımdır. yorumlarınızı bekliyorum. ❤️

sonsuz Where stories live. Discover now