Varım Ben Senden Gelen Herşeye

1.1K 68 1
                                    

                        2.BÖLÜM         

         (NAZLININ ANLATIMIYLA)

Bu da ne şimdi yok sanırım yanlış görüyorum tamam sakin ol şimdi gözümü kapatıcam 5 saniye bekliycem ve acıcam ve gerçek Olmuyacak tamam 1,2,3,4,5 evet hayal degil işte tamam sakin ol o kızda kim şimdi ne işi var orada bide bu samimiyet ne şimdi gösteririm ben o kıza
-"selam"
-"aaa Nazlı hoşgeldin"
-"hoşgeldin ben cemre"
-"aaa bende nazlı'
-" memnun oldum"
-"bende... Ee siz ne yapıyorsunuz burada"
-"hiç konusuyorduk cemre ile"
-"Aynen"
-"aaa öylemi baya da samimisiniz böyle fısıldaşmalar gülmeler filan iyi anlaşıyoruz baya"
-"dışardan öyle görünüyorsak ne mutlu bana"
Ne doşordon oylo goronoyorsok no motlo bono ben bu kızı parçalarım  baya baya ali ye yürüyor sakin ol Nazlı off niye öyle dedim zaten neymiş zaman mış aptal kafam Aptal!
-"eee o zaman ben gideyim ama önce nazlı bi gdlirmisln benimle"
-"tabi... Ali seninle gelince birşey konusucam acaba hemen şu aösads bekler misin?"
-"tabi beklerim"
-"peki, görüşürüz o zaman."
-"görüşürüz"                              
- "ee ne söyliycek sin ece"
-"bak şimdi ali yi kıskanıyorsun hiç itiraz etme her halinden belli öldürecek gibi baktın bana"
-"çok mu belli ettim"
-"baya zaten amacımız seni kıskandırmak tı"
-"nasıl yani"
-"ee ali geldi bana sizin durumu anlattı bende bir çözüm yolu bulmak zorunda kaldım ki ortaya bu çıktı sonra uyguladık ve sen kıskandın"
-"benim Oraya gelicegimi nereden biliyordunuz"
-"bak karşıya hastanın yakını orada mutlaka buraya gelicektin yani hastanın yakınıns bilgi vemek zorundasın"
-"süper gerçekten Süper"
-"kızdın mı"
-"biraz yani kafayı yiyordum sizi öyle güüncd aklımda binlerce düşünce geçti hatta milyonlarca"
-"ama hiçbiri düşünügün gibi degilmiş dimi"
-"degilmiş eee o zaman görüşürüz"
-"görüşürüz"
En azından düşündügüm gibi degilmiş bazen korkularının üstüne basmak lazım mış ve ben şuan yapıcam her ne olursa olsun sonunda neyle karşılaşırsam hsngi yola çıkarsa çıksın sevdigim adama herşeyi anlatıcam yolumuza her ne çıkarsa çıksın tehlike de olsa onla çıkan her tehlikeye varım ben bir şarkıda da dedigi gibi "yolumuza taş koymadan duramıyorlar seni beni ele layık görüyorlar" ne olursa olsun, yeterki yanımda o olsun. 
-"selam yine ben"
-"selam nalzı"
-"ali hiç uzatmadan konuya girmek istiyorum hani ben sana dedimya zaman verelim diye ali en aslında zaman vemek istemiyorum yani ali bne seninle olmak istiyorum her ne engel çıkarsa karşımıza, her ne zorluk çıkarsa ben seninle birlikte o zorluklara, engellere karşı savaşmak istiyorum. Ben seninle var olmak istiyorum adım seninle yan yana yazılsın istiyorum.  Her saniye yanında olmak arkanda olmak istiyorum. Ali ben her ne olursa olsun varım yolumuz çıkmaza da gitse veya çicekli huzur dolu bir bshçeyede gitse ben varım ben senden gelen herşeye varım ali şimdi sen var mısın? Benden gelen herşeye razı mısın?
Sessizlik, sessizlik ben cevabını vermesini beklerken aradan 2 3 dakika  geçmişti bile ali tek kelime bile etmemişti o an anladım işte yoktu biz hiç bir zaman bir olamazdık o an bunu birkez daha anladım.
-"şey o zaman görüşürüz ben aldım cevabımı görüşürüz"
O an üzüntüden ve sinirden ne yapıcagını bilemez halde masadan kalktım benim sinirim ali ye degilde lendimeydi bunları söyledigim için masadan bir kaç adım attım o an ama aglamak tan ne yaptıgımın farkında degildim o an arkamdan  bir  ses geldi alinin sesiydi kurdugu çümlr sanki bütün bedenimi uyuşturdu hareket edemiyordum ne bedenen ne de ruhen. Ali nin dedigi çümle yi tekrarladım içimden
"varım ben de senden gelen herşeye varım yeterki sen ol yeterki sen hep benimle ol"
Arkamı döndüm alinin gözünden bir damla yaş aktı o an benim kinler zaten dayanak ysgışlı o an ona öyle sıkı sıkı sarılmak istiyordum ki ama yapamazdım, yapmamalıyım yada yapmalı mıyım belki izin verir ona dokunamama o bir cesaret sarılma istegi hem kalbimde hem aklımda üstte oldu ona dogru bir adım attım sonra iki sonra üç dört, beş derken yanındaydım
-"şimdi yapıcagı şey için özür dilerim"
-"ne iç-"
Alinşn cümlesini tamamlamasına
İzin vermeden sıkı sıkı sarıldım ona sanki bir daha hiç sarılamıycsk mışım givi sarıldım sanki bir daha kokusunu içime çekemiyecek mişim gibi çektim içime o an zaman dursun istedim veya durmasın biz hep öyle sarılalım  sahi ya mümkün müydü bu ben korkulsrımın üstüne bastım ve kazandım sanırım veya daha yeni başlıyoruz asıl korkular bundan sonra gelicek tir belki asıl üzüntüler daha sonra ortaya çıkıcaktır. Ama biz daganıcaz ne zorluk olursa olsun daganıcaz gerekirse ölürüz ama yine vazgeçmeyiz farletdiyseniz biz bir söz verdik az önce varız dedik ve birbirimize ilk sözümüzü verdik korkuyorsak birlikte üzülüyorsak birlikte.

_____________

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.


_____________

Evet biraz geç geldi galiba bölüm ama gerçekten elimden geldiğince hızlı atmaya çalışıyorum bundan sonra daha kısa sürelerde atıcam bölümleri umarım bu bölümü sevmişsinizdir. Sizden bir rica da bukunucam LÜTFEN OY VERMEYİ VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN sizleri çok seviyorum görüşmek üzere.

İnstagram @sinemunsal.fn_

sonsuz Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon