BÖLÜM 89

1K 30 32
                                    


Herkese selamlar. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir.
Öncelikle bildirimi aldığı gibi burada yerini alacaklara, umutla gelmemi bekleyenlere, bunca zaman yanımda olduğunu göstermekten çekinmeyen güzel kalpli siz okurlarıma bir teşekkürü ve özrü borç biliyorum.

Teşekkür ederim çünkü farkında dahi olmadan hep bir şekilde moral oldunuz bana. Ve özür dilerim bu bölümün istediğiniz kitap kapağına dair bir bölüm olmayışına.

Uzun uzun bu senenin beni ne kadar yorduğundan, başıma gelen aksiliklerden bahsederek moralinizi bozmak ve elbette bunları bahane gibi sıralamak istemiyorum. Ancak sınav senem oluşu bile uygulamada pasif kalmama yetiyor. Sizden tek ricam umudunuzu ve sabrınızı yitirmemeniz. Çünkü YKS sürecim bitene kadar (yani 2 aya yakın süre) burda olamayacağım. Bunları okuduktan sonra takipten çıkmak isterseniz kesinlikle anlayışla karşılarım. Kararlarınıza saygım hep sonsuz. Bu açıklamayı yapma sebebim de sizlere olan saygım ve sevgimden zaten. Mesajlarınızı, yorumlarınızı cevapsız bırakmak inanın çok rahatsız ediyor. Belki de içimi rahatlatmak ve sizlerin merakını dindirmek için yazıyorum bunları. Sadece kitap kapağı için beni bekleyen arkadaşlarıma duyurum bu kadar. Teşekkür ederim takipte kalışınız için. <3

Ve onca sene yanımda olan, olmaya devam eden inatla beklemeye devam eden siz yüce gönüllüler. Sizlere ayrıca teşekkür ederim. Dilerim iki ayın sonunda buraya ''Artık ben de bir hukukçuyum'' yazıp sevincimi sizlerle paylaşabilirim. İşte o zaman bambaşka bir Lara göreceğinize emin olabilirsiniz.

Buraya kadar okuyarak değerli vaktinizi ayırdığınız için çok sağ olun. İyi ki varsınız...

WATTPAD KİTAP KAPAĞI TASARIMIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin