ÖNEMLİ

289 27 7
                                    




Arkadaşlar ilk olarak özür dilerim yeni bölüm değil. Birkaç şey denen gerekiyor. Geçenlerde bir mesaj atılmış yeni gördüm. Yaptığım kapağı eleştirmiş bir arkadaş şart(!) koymama ve ona göre aktif olmam hakkında bir mesaj kısaca.

Öncelikle ona da söylediğim gibi ben kimseyi zorlamıyorum burada bana kapak yaptır diye bunda anlaşalım. Kapak yapımımı sevmiyorsanız bana hatalarını uygun bir dille söyleyin veya hiç yaptırmayın sizi zorlamıyorum.

Aktif olmadığını nerden çıkardı bilmiyorum ama ona da açıklık getirmek istiyorum. Ben bir lise öğrencisiyim. Haliyle sınav haftasındayız ve biliyorsunuz ki yaptığım onlarca kapağın bulunduğu klasörüm silindi.
Her şeyi geçiyorum benim de bir hayatım var kendimve acılarım ve işlerim tabiki. Haliyle haftalarca pc açmadığım oluyor. Sizden anlayış bekliyorum ve eminim beni anlayacaksınız. Şart diye bahssettiği olay da zorunlu değil sadece her kapak isteyeni bulamıyorum ve dediğim kitabın bölümlerini voteleye takip eden her ne yapıyorsa artık. Yaptığında bana bildirim geliyor ve onun kapağını yapması inanın daha kolay. Sorularınız varsa çekinmeyin sorun. Özelden de sorabilirsiniz albaya anlatmak istediğiniz bir şey varsa anlatabilirsiniz elinden geldiğince okumaya çalışırım.




Teşekkürler okuduğunuz için...

WATTPAD KİTAP KAPAĞI TASARIMIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin