Prológus

3.8K 106 0
                                    

Ron Weasley nem különösebben kitünő személyiség. Bevallása szerint az egyetlen érdekes dolog benne az az, hogy Harry Potter barátja. Viszont egy dologban nagyon eltér a többi korabelitől. Ugyanis meleg. Sosem merné elmondani a barátainak vagy a családjának így titokban tartja és igyekszik elnyomni az érzéseit. Ám minden megváltozik, amikor a viharok miatt épületben ragadt, hóditásairól híres, biszex Viktor Krum rájön a titkára. Megzsarolja Ront, hogy elmondja a családjának, ha nem engedelmeskedik neki. Így a Weasley fiúnak nincs más lehetősége, mint a bolgár fiú szexjátékává válni.

Draco meleg. Vagyis nem meleg. Csak egyetlen egy férfi vonza, aki nem más, mint Harry Potter. Imádja elnézni a fiú csillogó zöld szemeit, a talár alatt megbúvó izmokat és a kócos hajkoronát. Úgy gondolja egy estére nem lenne megszerezni a fiút, de azzal nem számol, hogy Harry nem az a behódoló típus és vegül ő kerül alúlra. De mi történik, ha az érdekes éjszaka után mindkettőjükben fellobban a láng? Vajon bevallják maguknak? Vajon van jövőjük? Vajon Draco képes szembe szállni az apja és a Sötét Nagyúr elvárásaival?

Fred és George Weasleyt mindenki ismeri. A komikus, jó kedvű, ravasz iker pár, akik még sokra vihetik. George kevésbé népszerű, mint a hangadó ikre és ezt sokszor meg is szenvedi. Ha valakinek Freddel van baja sokszor őt veri meg, van, hogy rajta csattanak a balhék és a lányok is vsak azért keresik, hogy közel kerülhessenek a bátyjához. George viszont mindent eltűr. Eltűri a fájdalmat, amit a verések okoznak ugyanis szerelmes Fredbe. Amikor rájött undorodott magától. Ez beteges és helytelen, de az érzelmek nehéz parancsolni. Családját és barátait nem akarja ezzel terhelni, így csendben szenved. Év elején viszont Frednek új barátnője lesz George, pedig teljesen összetörik. Ekkor azonban felbukkan az életében Kyou az ázsiai cserediák. A két fiú egyre közelebb kerül egymáshoz, de ez valakit nagyon zavar. Fred Weasley ugyanis még sosem érezte magát ennyire féltékenynek.

A Szerelem Nevében (Hp ff)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें