Yall ball (part 2)

443 25 2
                                    

Ημέρα χώρου μια ώρα από την έναρξη!!!

DRACOS POV:
Μήπως να μην πάω στον χώρο να κάτσω και να της εξηγήσω τα παντα σιγά να μην τα καταφέρω επισεις ήθελε να μείνει μόνη της!Παρεπιπτοντως που είναι;
HERMIONES POV:
Μετά το τελευταίο μάθημα η Τζίνι ηθελε να μου μίλησε μου απολογήθηκε για την συμπεριφορά της και μου είπε ότι ήταν έτσι γιατί χώρισε με τον Χάρι και όλοι είχαν νευριάσει μαζί της γιατί πίστευαν πως ο Χάρι την χώρισε επειδή έκανε πέρα με εμένα!Δεχτηκα την συγγνώμη της!Αρχισε να μου μιλάει μετά για τον χορό και το φόρεμα της αλλά δεν μου είπε με ποιον θα πάει για να είναι έκπληξη όμως την ενημέρωσα πως δεν θα πάω όποτε η έκπληξη δεν θα πετύχει αλλά κακός άνοιξα το στόμα μου γιατί με το που τις το είπε με πήρε από το χέρι με πήγε στο Hogsmead μου αγόρασε φόρεμα και μου έκανε τα μαλλιά την βοήθησα με τα δικά της ήταν πανέμορφη το φόρεμα της έκανε τα μαλλιά της να λάμπουν το κόκκινο τους ήταν πιο κόκκινο.Προσπαθησα να την πείσω να με αφήσει και να πάει με την δικαιολογία ότι δεν είχα συνοδών η ότι είχα διάβασμα και αλλά αλλά δεν άκουγε κουβέντα αυτή ήταν η Τζίνι και παντα αυτή θα είναι!

Η Τζίνι

 Η Ερμιονη

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Η Ερμιονη

Σε είκοσι λεπτά ξεκινούσε ο χορός και δεν χαιρόμουν θα μάθω επιτέλους πια είναι αυτή που βγαίνει ο Ντρακο και εγώ θα πήγαινα χωρίς κανέναν όποτε ναι δεν θα ήταν ένας ωραίος χώρος!DRACOS POV:Ο Μπλειζ με τραβούσε να ντυθώ δεν ξέρω γιατί είχε κολλήσε...

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Σε είκοσι λεπτά ξεκινούσε ο χορός και δεν χαιρόμουν θα μάθω επιτέλους πια είναι αυτή που βγαίνει ο Ντρακο και εγώ θα πήγαινα χωρίς κανέναν όποτε ναι δεν θα ήταν ένας ωραίος χώρος!
DRACOS POV:
Ο Μπλειζ με τραβούσε να ντυθώ δεν ξέρω γιατί είχε κολλήσει δεν θα πήγαινα και τι έγινε.Ντυθηκαμε και κατέβαιναμε προς τη είσοδο για το δωμάτιο του χώρου.Αναρωτιεμαι που είναι και τι κάνει αν δεν είμαι μαζί της δεν είμαι ευτυχισμένος εγώ ο Ντρακο Λουσιους Μαλφοι κρεμομε από την Ερμιονη Τζιν Γκρέιντερ για την ευτυχία μου αλλά δεν με πειράζει!Ειναι ένας ακόμα λόγος να την κάνω δικιά μου αν όχι τώρα κάποτε αλλά θα γίνει!
Ο Μπλειζ

You weirdo Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ