Тридесет и осма глава

697 33 1
                                    

Прехапах устни и той се доближи до мен като свали блузата си. Свалих потника и останах само по бикини. Увих ръцете си около врата му и се целунахме. Изведнъж Хари ме повдигна и увих краката си около кръста му. След малко усетих той да сяда, а аз се наместих в скута му. Отделихме се от завладялата ни целувка и започнах да го целувам по врата и смуча докато не му направих смучка. Той също ме зацелува по врата. Започнах да се отърквам в него и Хари изстена. Отново се целунахме. Легнахме като аз бях отгоре му, но той веднага ни преобърна. Отново ме целуна и свали надолу панталоните си заедно със бельото. А после навлезе в мен. С всеки изминал тласък... целувка... все повече и повече ме водеше към върха на оргазма ми. 

Минута по-късно и двамата свършихме. С Хари се гледахме в очите известно време докато нормализираме дишането си. 

-Обичам те!-казах Хари и дъха му се разби право в устните ми

-И аз теб!-казах и се целунахме

Хари се премести леко настрани и ми се повдигна. Станах и изтичах до банята. Хари дотича и хвана косата ми с едната си ръка докато с другата правеше кръгови движения по гърба ми. Минаха няколко минути и вече спрях да повръщам течности. Измих си зъбите и се усмихнах леко на Хари.

-Добре ли си?-попита 

-Мхм.-отговорих

Излезнаха е от банята и отидох до стола пред тоалетката. Преди това се преоблякох с чисто бельо. А после и се облякох с роклята. Сложих си малко спирала, очна линия, малко коректор и матово червено червило. Обух си токовете и се обърнах към Хари който беше готов вече. Отидох до него и го целунах по врата където беше смучката която му направих по рано. 

-Ще тръгваме ли господин Стайлс?-попитах леко закачливо

-Разбира се госпожо Стайлс.-отвърна Хари и се обърнах

Тръгнах да излизам като си взех нещата като телефон, ключ за тук и пари. Хари сложи ръка на талията ми и слезнахме надолу. Излезнахме и отпред видях колата му. Мъжът ми побърза да отвори вратата и влезнах. Затвори вратата и се качи на своето място. Потегли и положи ръка на бедрото ми. В последно време се чувствах леко отпаднала, бях много гладна и мрънках на Хари през 5 минути. Дори когато бяхме на яхтата в 3 вечерта ми се дояде диня и той намери. Не знам как го направи, но го направи и му бях благодарна.




The mafia's daughterWhere stories live. Discover now