4.5

15.4K 1K 135
                                    

"Bu seneye kadar her zaman senin etrafında oldum, belki olur da beni fark edersin diye ama asla beni fark etmedin. Fark etmesini istediğim kişi sendin ama beni sen hariç herkes fark etmişti."

Dudaklarımı bir şey söylemek için araladığımda susmamı işaret etmişti. "Sana içimi dökmek istiyorum, lütfen sözümü kesme."

"Beni değil de başkalarını fark ettiğin zamanlar benim için en kötü günlerdi, bana göre senin yanındaki kişi ben olmalıydım, yanına ancak ben yakışırdım."

"Şimdi dönüp bakınca çok bencil olduğumu fark ediyorum. Senin mutlu olduğunu görebiliyordum, beni nedensizce yaralayan da buydu. Sen başkasıyla mutluydun, oysa ben seni daha çok mutlu edebilirim diye düşünmüştüm hep."

"Çünkü sana karşı hep aptal gibiydim, normal davranamıyordum konu sen olunca. Bizimkiler de hep bu konuyla dalga geçip benim senin olduğun yerlerde bulunmamı sağlıyorlardı, her seferinde de kendimi sana karşı rezil etmeyi başarıyordum."

"Sürekli etrafındaydım ama sen hiçbir zaman farkına varmadığın için merdivende sana çarpanın ben olduğumu anladın, eğer benim farkıma varsaydın o olacağımı asla düşünmezdin. Ya da seni seven birinin sürekli etrafında olduğunu düşünerek bulabilirdin de, bilemiyorum."

"Kaç defa sana açılmayı denedim ama beni reddeceğinden o kadar emindim ki, güvenemedim kendime, olmadı. Bizimkiler her seferinde beni yüreklendirmeye çalıştılar. 'Senden yakışıklısını mı bulacak? Seni kim reddeder?' gibi bir sürü cümle duyduğuma yemin edebilirim."

"Bu senenin başında ise sana karşı hislerimi daha fazla içimde tutamayacağımı fark ettim, benim sana bu hislerden bahsetmem lazımdı, seni birinin deli gibi sevdiğinden haberin olması lazımdı ama yine özgüvensizliğimi konuşturup karşına çıkmadan gizli numaradan yazdım."

"Başlarda o kadar kırıcı konuşuyordun ki, ama hiçbir zaman pes etmeyi düşünmedim. En azından arkadaş olur, birlikte birkaç anımız olur diye düşünmüştüm, çünkü birlikte hiçbir anımız yoktu. Arkadaş olarak da olsa birkaç anı istedim seninle."

"Bana karşı hiçbir şey hissetmemenden iyidir diye düşündüm, en azından arkadaşça da olsa bir sevgi olurdu bana karşı içinde."

"Seninle konuştukça sen de bana ısınıyor gibiydin, her zaman kendimi kandırdığımı düşündüm. Çünkü umut besleyip birden kendimi tekrar dipte bulmak istemiyordum." dedikten sonra gülümsedi.

"Sonra sen beni buldun, haklısın sen beni bulmasaydın ben asla senin karşına çıkmayacaktım. Bu sene mezun olacağım zaten unuturum onu diye düşünüyordum çünkü. Ama sen apaçık bir şekilde benden hoşlandığını belli edince bir an her şeyin bir rüya olduğundan korktum, uyanmak istemedim."

"Mesajlaşmalardan sonra sen beni gördüğün yerde gülümsüyordun ya, ben sana belli etmesem de aşırı mutlu oluyordum o anlarda. Aylarca beni fark etmeni beklemiştim ve sen sonunda beni fark etmiştin, hatta bana gülümsüyorsun. Düşünebiliyor musun ne kadar güzel bir şey?"

"Ve şimdi bakıyorum da, iyi ki sana bu sene atmışım mesajı, geç veya erken bilmiyorum ama bu sene tam zamanıydı. İkimiz de yeterince olgunduk ve birbirimizi kıracak saçma hareketler yapmazdık."

"Her ne kadar sen başta kırıcı konuşsan ve benim amacım sadece seninle arkadaş olmak olsa da."

"Arkadaş ayağına yavşıyordun ama." diyerek güldüğümde gülümsedi.

"Sonradan sen de çaktırmadan bana yürümeye başladın fark etmedim sanma."

"Çünkü yüzüne karşı senden hoşlandığımı söyleyecek kadar cesaretim yoktu, ben de arada sana yürüyordum işte."

"Bazı şeyler farklı olsun isterdin mesela." diyerek o zamankar yazdığım mesajı seslendirdiğinde gülümsedim.

"O zaman sevgili olalım da farklı olsun bir şeyler. Ne dersin?" diye devam etti.

"Olur derim."

~~~~

Ehe sevgili oldular sonunda wpsbqüsn

Bundan sonraki 3-4 bölüm Miraç'ın ağzından ve geçmişte olacak. Kararsız kalmıştım da baktım herkes olur dedi atayım bari qğhsüqsj

Neys, bb

Aptal | TextingWhere stories live. Discover now