vázlat/vége

95 10 2
                                    

Bármennyire szerettem sajnos az írás sajnos már csak felesleges hajtással dolgozom. Olyan könyvekbe kezdtem bele amit hamar meguntam, megutáltam és semmi ihletem se volt hozzá (mint ez is). A a storit hiába szerettem. Megírni se ihlet se kedvem. Egyre kevesebb embert is érdekel szóval nem erőltetem tovább ezt. Szerettem, de befejeztem.

Viszont ha valaki ezt szeretné folytatni nem, állítom meg. Még a jegyzetem is itt van hozzá. Ha valakit a vége eeesetleg érdekelt, akkor ebből ki tudja hámozni. Nem összeszedett és sok hülyeség van benne. Csak vázlat, de így minden amit ezzel kapcsolatban tudtam írni a tiétek. Viszlát, ^W^💜

Bence bekerül a játékba. Bence bekerül a játékba. Értetlenkednek. Megpróbálják a való életben és a játékban is felfedezni a dolgokat. Pár napig nem videóznak de Zsömiék azt javasolják, inkább rögzítsék a dolgokat. Könnyebb feldolgozni meg hátha a nézők észrevesznek olyat, amit ők nem. Egyre jobban hozzá szoknak a dologhoz és az aggodalom ellenére próbálják az érdekesebb dolgokat felfedezni, megélni. Bence nagyon elfárad és leizzad a farmer munkákban főleg a kapálásban. Egész jól hozzászoknak az eleinte való pánik és sírás ellenére, hogy lehet Bence sose tér vissza. Ebbe bele se akarnak gondolni és erre a kommentre mindig elszomorodnak. A Bebastián-nal kicsit kevésbé piszkálja Andi, eleinte mert persze megérti majd ez el is múlik, mikor Bence erélyesebben szól. Andi most sokkal engedékenyebb hisz mégis csak szereti. Bence Haley-vel lóg és azon nevet, hogy a csípőjét is megfoghatja, arra nem reagál semmit. A játék nem érzékeli és Andi a saját képernyőjén csak azt látja mintha Bence fejének Haley meg csak áll majd Bence lát valami furát.
Beszélgetnek a varázslóval és a boszorka szóba kerül. Meg akarják keresni, de nem, tudják, hol kezdjék.✓
Este jön a kert fölött átrepülni. Bence kifut mire ki cressel a játék. Bence lefagy a boszorka után nyúlva (az ég felé tartja kezét. A boszorka repül) minden lefagy, de a boszorka kicsit fejét fordítja és egyik szemével vigyorogva rá néz. Mond neki valami gyanúsat majd minden fekete. Az ágyában ébred és Andi bemegy és kérdi minden oké és Bence mondja, hogy igen és mondaná mi volt, de Andi sírva fakad, mert azt hitte elveszíti és most meg akarja ölelni. Vissza akarja kapni.
Elmennek a boszorkához. A boszorka elmondja Bencének, hogy csak akkor teszi meg, ha valamit bele tesz a varázsló üstjébe. Azért varázsolta bele, hogy ezt megtehesse. Bence kérdi, hogy él (valójában idegesen elhadarja a kérdéseket). Mondja, hogy egy bolyongó lélek volt. A villám bele csapot. Úgy halt meg egy szirten mikor szerelme elhagyta (szomi sztory, 20 éves lehetett. Most lenne kb 28.. ma van a születésnapja szóval relatív fiatal öreg gépi testben) és egy másik villám pont oda csapot ahol bolyongott, ami a házukra érkezett így megszállhatta a gépet. A villámhárító a villámot a földbe vezette, de nem akart arra menni. Félt hátha tényleg van pokol így minden erejével a legközelebbi tárgyat szállta, meg ami a gép volt de az vírusnak érzékelte így egy játékba kellett szállnia és hogy ne legyen elveszve valakit megszállt. Megkapta élettörténetét. Át élt mindent pillanatok alatt és most bosszút akar állni.. főleg mert igazi szerelmével nem tehette.
A varázslónál van, mikor dörömbölnek az ajtón és be akarnak törni. Emberek üvöltik, hogy megszállták és ördögtől való. Rendőrök meg a gépet követelik.
Bence az üstbe teszi a főzetet, amitől a varázsló béka lesz. A boszorka megjelenik és felkapja a békát, mint egy kis kedvencet kezébe hogy
- Így nem hagy el. - Simogatja.
- Oké most vigyél vissza
- Heh, he.. - vigyorog
- Mi.. - tágul ki pupillája
- Visszamész, amint megcsókolod Sebastian-t
- Mi? Miért??
- Mert nekem is van humorom! - nevet
- De..
- Bence erre most nincs időnk! - tartja vissza az embereket Andi.
Bence felpattanna lóra. Elmegy Sebastian-hoz de nincs ott.
Betörik az ablakot.
Kirohan, a házból
Megragadják a gépet a rendőrök, hogy tanulmányozzák,
Meglátja az emot és rá veti magát. A vízbe esnek, és Bence közben megcsókolja.
Köhögve és köpködve ébred egy hideg fém asztalon.

Kiderül csak pár tesztet végeztek rajta majd mikor kiengedik, Andi rá veti magát.
- Láttam a csókot - vigyorog
- Ahj hagyjál! - forgatja, szemét majd ajkaira tapad. Egy ideig el sem akarnak egymástól válni. Mikor sikerül letörölik egymás könnyeit majd még egy ölelés, sóhaj és haza indulnak.
- Sosem Stargyuzok többet
- Ebben egyet értünk - helyesel andi
- Soha ne mond, hogy soha! - kuncog egy női hang

1. Papírjait meg mindent szétkotor, és nagyobb káoszt csinál, mint volt. Idegesen ujjai végig siklanak ujjain. Masni megjelenik és Bence meglepődik de megsimizi és add puszit a fejére. A gép be van kapcsolva és Starde Valey megy rajta. Csodálkozva oda megy, hogy kikapcsolja, de elkezd szédülni és minden elsötétül

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 10, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Pelikán FogságábanWhere stories live. Discover now