🍭7.BÖLÜM🍭

14.1K 569 191
                                    

Merhaba arkadaşlar yine dolu dolu sizin de sevebileceğiniz bir bölüm yazdığıma inanıyorum. Hikaye gittikçe daha güzel ve komik bir hal alıyor buna inanabilirsiniz.

Yorum ve oyları unutmayalım.

İnstagram hesabım : kaderarvasyazar

Tiktok hesabım : kaderarvas_
———————————————————————

Kozasından ayrılmayı heyecanla bekleyen bir tırtıldım. Güneş ağaç dalları arasından vururdu bana kimseye sezdirmezdi varlığımı. Şimdi ise tek günlük ömrümü göz ardı ederek içinde bin bir rengin harmanlandığı kanatlarımı açmıştım.

Işıltıyla uçacakken onun kıyılarına, gerçekler yakalıyordu kanatlarımdan. Annemin anlamaz gözlerle yüzümü süzdüğünü fark ettiğimde hayaller aleminden ayrılarak gidip yanına oturdum.

Cebimden çıkardığım telefonum evin internetine bağlandığında gelen bildirimlerle annemin kaşları çatıldı. Derin bir nefesle hesabıma girip en çok tıklanan videomu açtım. Kısa sürede kendimi keşfet de bile görür olmuştum.

Annem oynadığım videoyu seyrederken tepki göstermedi veya bizimkilerle okul bahçesinde çektiğimize de. Soru dolu biçimde yüzünü incelerken Şermin teyze tek kaşını kaldırmış bekliyordu. Buraya ortalığı karıştırmaya gelmişti besbelli.

"Şermincim halay çekip oynamak ayıp bir şey olsaydı, altın günlerinde gelinin kız kardeşi gibi ortaya düşmezdin." dediğinde annem, kadın karşımızda kızarıp bozarmaya başladı.

" Ne bileyim ben Selim gösterince gelip bir söyleyeyim dedim." derken annemin bana kızmamasından ve kendisine çemkirmesinden ötürü sesi bozuk çıkıyordu.

" Senin sidikli oğlunun başka işi mi yok." diye konuştuğunda annem elimi ağzıma kapattım gözlerim kocaman olmuştu.

Şermin teyze ayağa kalkıp el işi çantasına getirdiği topuklu ev terliklerini atarken, ağzının içinden bir şeyler mırıldanıyordu. Annem elini beline koymuş küçümseyen gözlerle süzerken kadın çoktan dış kapının oraya varmıştı.

"Al kızının turşusunu kur sanki benim oğlumdan iyisini bulacak." derken Şermin teyze vestiyere astığı şalını alıp omuzlarına attı.

Gülmemek için kendimi zorlarken ben annem alaylı bir kahkaha savurdu ortaya. Halbuki sinirden sağ gözü seğiriyordu. Şermin sinirle fönlü saçlarını geriye attığında anneme iğrentiyle baktı.

" Benim oğlum sana da kızına da çoktu zaten." dediğinde Şermin teyze ağzımı tutamayıp lafa atlayacaktım ki annem eliyle beni susturdu.

" Bana bak Şermin," diyerek kadına ciddi ciddi eğildiğinde Hatice bacı kadın ürktü," Bir daha seni kızımı çekiştirirken görür veya duyarsam o ağzını cart diye ortadan ikiye ayırır yolunmuş tavuğa çeviririm."

Büyük bir patırtıyla kapıyı kadının yüzüne örttüğünde kahkahalarla gülüyordum. Elimi karnıma tutmuş gülerken annem bir oh çekti ve koluma cimciği attı. Acıyla kolumu tutup yüzümü buruştururken annem bana baktı ciddiyetle.

"Bundan sonra anlamasam bile gelip bana çok önemli sosyal hayatından bahsedeceksin çitlembik. Yoksa vallahi Selim ile seni beşik kertmesi yaparım." dediğinde giderek annemin boynuna kollarımı doladım.

"Bir tanesin Hatice bacı." diyerek sulu sulu öptüğümde yanağını sildi hemen.

" Salyalarını üzerime akıtmada üzerini değiştir sofrayı kuralım baban gelir birazdan." dediğinde kafamla onaylayıp koşar adım odama gittim.

Tok TikerWhere stories live. Discover now