Kritisk situation

26 2 0
                                    

Jag vaknar och inser att det är lördag. hela veckan har flygit förbi så jävla snabbt. Jag tar upp telefonen och kollar mina medelanden. INGA. Tråkigt, vad ska man göra på en lördag. Jag klär på mig och äter frukost. Går runt och öppnar alla fönster för att det är så skit varmt. När jag går in i mitt rum igen ser jag en stor hög av skolböcker på skrivbordet och det blir det enda jag gör. Plugga till historie provet är ju helt onödigt, vi har ändo ingen användning till instuderingsfrågorna. Dem är ju typ 120 stycka onödiga skitfrågor.

Min telefon blickar till och ett medelande visas upp. Det är från Kosuke. jag läser genom noggrant. Jag och Chiaki ska sticka till badet, om du vill följa med så träffas vi om tio min. Jag ser detta som en rädning från den stora högen av skit och packar min väska, slänger in det första jag ser.

Jag hinner knappt på bussen. Jag ser Chiaki och Kosuke stå och vänta på mig. Jag springer ut ur bussen och fram till dem.

" du hann precis  " sa Kosuke och skrattade.

Jag funderade på det Suchia hade sagt igår. Om att Kosuke gillar mig. men tanken slås bort samma sekund som den kom. Jag är här för att ha kul och inte för annat en det. Så vi går in och jag svänger in till tjejernas och dem till killarnas. Jag går bland skåpen och väljer det skåpet som är närmast till ingången till basengen. Jag öppnar min väska och sätter på mig min baddräkt. Den börjar bli så liten. Jag sätter upp mitt hår och går ut. Jag märker dem direkt. Bredvid bubbelbadet.

Vi hade skit kul och hade säkert badat i en halvtimme då jag kände att jag behövde gå på toaletten. Hela badhuset var som en labyrint men jag hittade äntligen tillbaka till omklädnings rummet. Jag går raka vägen till toaletten. När jag spolar ska jag sätta på mig baddräkten töjer jag ut den så mycket att den rivs.

Fan, fan,fan. Vad ska jag göra, jag kan ju inte gå ut med en riven baddräckt precis på framsidan. det går inte.

Jag springer till mitt skåp och jag har inga ord. När jag kollar på min fotled finns inte nyckeln där. jag vill nästan falla ner på knä och börja gråta, vad ska jag göra nu. det enda jag har är en handduk. Jag kollar igen på mitt skåp och ser att min BH och mina trosor sticker ut. Jag drar ut dem och sätter på mig dem, sen linder jag mig om i handduken. jag går ut och ser att Kosuke springer fram till mig.

" vad har du gjort, så länge " säger han.

" Inget speciellt " svarar jag, vad mer ska man säga.

Jo Kosuke jag rev min baddräkt och tappade skåpnyckeln, hittade mina underkläder och tänker använda dem som badkläder. Aldrig kommer jag säga det.

Han kollar på mig en stund och sen går vi tillbaka. jag hoppar in i vattnet så snabbt som jag kan. Då när jag trodde att jag var räddad med mina underkläder ser jag att dem lyser igenom när dem är blöta. Hur dum kan jag ha varit och inte fattat det. Jag hoppar upp och täcker mig med handduken så fort dem vänder sig om.

" Chiaki, jag ska säga en sak till dig ".

Min plan är att fråga om han har några extra kläder med sig som jag kan bada i. Jag hinner säga hans namn och han kollar på mig. Någon springer in i mig.

Handduken ramlar av. 

Genom tidenDär berättelser lever. Upptäck nu