Kärleks cirkel

41 2 0
                                    

 Jag vaknar. Kan redan känna på mig att denna dag blir härlig. Jag sätter på mig en blå tröja och ett par jeans. Går ner till köket och lagar frukost. Min telefon blinckar till på bordet. Chiaki. Jag smälter. han säger att det är min tur att ta med mat till baseball planet. Laga för tre personer. Jag brinner av ilska. jag förstår inte varför dem inte kan ta med sin egen lunch.

När skolan slutar går jag till mitt skåp och hittar en lapp. kom till stora trädet. Handstilen liknar inte Chiakis eller Kosukes. Kanske en tjej. 

Löven på trädet har börjat gulna. Så snabbt kommer vinter. Två personer står bakom trädet. Jag går rakt fram till dem. Jag ser en tjej med brunt hår och glasögon. En annan tjej står bredvid henne och ser bestämd ut. Jag har inte sett någon av dem.

" Hej, jag heter Suchia och går i 3a, det här är min vän Mio " sa tjejen med glasögonen väldigt blysamt. Jag förstår inte vad dem vill med mig att göra.

" så, vad är det ?" frågar jag.

" Jo, min vän Suchia vill att du håller dina tassar bort från Kosuke " sa Mio och jag ser redan att hon är den starka personen av dem två. Jag förstår dock inte vad dem säger.

" jag förstår inte " säger jag.

" spela inte dum, vi kan se hur han tittar på dig " säger Mio strängt meadans hennes svarta hår flyger runt hennes ansikte.

Jag kollar förvirrat på dem och springer därifrån. Jag kunde höra att Suchia sa

" Snälla ta det lungt Mio, jag klarar mig, du var nog för hård mot henne" Men det hjälper mig inte att förstå vad som pågår. Utan jag springer hem istället.

jag sitter i mitt rum och tänker nogrannt igenom vad som hade hänt. Tar fram papper och penna . Jag ritar fyra ringar och skriver fyra namn i varje. Jag, Chiaki, Kosuke och Suchia. Ok, Jag är kär i Chiaki, om Suchia har rätt , så gillar Kosuke mig. Då drar jag ett sträck från Kosuke till mig och Suchia gillar förmodligen Kosuke.

Men vem gillar Chiaki då ?

Genom tidenWhere stories live. Discover now