Úvod

8 2 0
                                    

Boli sme pár, no museli sme sa rozdeliť kvôli tvojej práci. Obaja sme to chápali no bolo nám ťažké sa lúčiť, keďže sme sa milovali. Ty si odišiel a a som ostala tu. No nebola som sama. Náš malý poklad mi ťa vždy pripomínal. Či som to chcela alebo nie, videla som v nej teba. No každý máme teraz svoj život.

Čo sa však stane ak sa Sebastian vráti naspäť do Londýna, no so svojou snúbenicou Dorothy a stretne Barbaru? Zistí, že má dieťa? Ako sa k tomu postaví? Pozývam ťa prečítať si príbeh "Your child" a dostaneš odpovede na tieto otázky.

Vítam vás pri mojom novom príbehu, ktorý začnem čoskoro pridávať. Veľmi sa na jeho písanie teším. Tento nápad ma prenasleduje už dlho a tak som sa rozhodla, že už ho začnem.

Výzor postáv nebudem presne špecifikovať na nejaké osobnosti alebo niečo. Možno vám ich len občas jemne opíšem ale nechám to najmä na vašej predstavivosti.

Chcela by som sa poďakovať millionpiecesofheart za nádherný, úžasný cover, ktorý splnil to ako som si ho predstavovala, dokonca je oveľa krajší ako v mojich predstavách. Moc ďakujem ❤️. Odporúčam vám pozrieť si jej tvorbu či už v písaní alebo v tvorbe coverov. Ešte raz ti moc ďakujem ❤️

Dúfam, že sa vám príbeh bude páčiť a prajem príjemné čítanie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dúfam, že sa vám príbeh bude páčiť a prajem príjemné čítanie.

Bára ❤️

Your childWhere stories live. Discover now