Seznámení - Mary Sue The Unique 1

1.1K 32 26
                                    

Ještě než Janek stihl následující ženu vyzvat, sama vystoupila z řady. Její blonďaté lokny se zavlnily při každém pohybu. Byl na ní skoro až andělský pohled. Možná proto se jí chvíli okolo hlavy mihotala světlá svatozář a byl slyšet pěvecký chorus. Její překrásně modré oči s dlouhými řasami se několikrát zamihotaly, zatímco si snad teprve až teď všimla vzhledu krále. 
"Tak to teda počkat." Řekla ona i Janek ve stejnou chvíli. Blonďák se prohýbal pod tíhou všech papírů, neschopen vůbec složku otevřít. "Tohle vše nečtu!" Zaprotestoval a nechal všechny ty pokácené stromy klesnout k zemi, kde se usadil a začal se jimi prohrabávat, aniž by postřehl jedovatý pohled blondýnky, co směřoval na krále. 

"Bylo mi slíbeno, že tady bude Hiddleston a ne nějaká karikatura, která vypadá jak kdyby Tom Holland a Chris Pine měli dítě, co se propadlo do středověku!" Naštvaně dupla a založila si ruce na hrudi. 

"Radím ti buď potichu, Rose, nebo Jankovi rupne cévka. Nesnáší, když někdo mele, během toho co on pracuje." Po očku koukl na svého kamaráda, který vzhlédl od hustě popsaného listu. 

"Rose?" Zeptal se zmateně. "Tady je uvedeno Mary Sue!" Nadzvedl papír, co zrovna četl a takzvaná Rose si znechuceně odfrkla. 

"To je sprosté jméno, co jsem dostala při narození! Od té doby s jmény improvizuji. Už od dvou týdnů, kdy jsem se prvně naučila mluvit - Byla jsem nejchytřejší dítě v okolí a dostala za to hned nejedno vyznamenání. Zrovna teď si říkám Evianna Loreri Black." Pohodila vlasy a čekala na reakci, zatímco Emily a Sam koukaly lehce dotčeně. Ony nemohly říct ani slovo a tahle Mařena tady kvákala takovou dobu! A ještě k tomu naprosté nesmysly!  

"Dobře, tady je vedeno Mary, jdeme s tím." Zabrblal Janek, co se rozhodl, že pouze přečte náhodné věty, co mu padnou do oka. "Faaaaajn, Mary Sue. Uvádí, že hodně často cestuje. Ale ať přijde kam chce, tam se lidem daří. Svítí sluníčko, zvířátka se chovají jak v Disney pohádkách a muži, občas i ženy, jí padají k nohám a udělají vše, co na jejích líbezných očkách spatří." Blonďák, který byl nucen tyhle věty číst, měl pocit, že čte nějakou fikci. A to si ani nebyl jist, co to vlastně bylo. 

"Jestli díky té megeře přijdou léta sucha, tak hadi brzo dostanou další žrádlo." Zabrblal si pro sebe a pokračoval s citací. " 'Už na základce jsem to neměla lehké. Byla jsem strašně krásná, hezčí než jiné dívky, což přitahovalo pozornost všech mužů. A dokonce i nějakých učitelů. Hlavně pana Smitha. Mého strašně sexy matikáře a tělocvikáře, po kterém jela snad každá. K velkému nečekání ale přeskočila jiskra mezi námi dvěma, a ne mezi jím nějakou nafintěnou fuchtlí! Nemohla jsem tomu ani uvěřit! On měl zájem o tak obyčejnou dívku jako jsem byla jááááá! Asi na něj zabralo mé mrknutí a prohlášení, že nevím, jak se správně dělí nohy od sebe...' Dobře, tady to radši nechám." Odkašlal si. 

"Zrovna, když to začalo být zajímavé." Povzdechl si Ludvík a opětovně se opřel o židli. Janek odhodil dalších pár listů. 

"Porno tady číst nebudu. V krčmě za to aspoň dostanu zaplaceno a ještě mi prohlašují za umělce." Zabrblal a s povzdechem pokračoval. " 'Pak nám to ale nevyšlo. Nicméně to nic neznamenalo. Jsem silná, nezávislá žena a nepotřebuji žádného muže! Já sama jsem zabránila vypuknutí několik válek jen svojí přítomností. Jednou málem válka vypukla kvůli mé kráse! Zvěsti o ní se donesly až k samotnému Nicku Furymu, co mi naverboval do Avengers!' Nevím co jsou zač, ale brzo asi někdo bude muset Avengnout mě. Kde jste proboha tohle našel..." Zakroutil zničeně hlavou. 

"Během pár týdnů, co jsem strávila s těmito hrdiny, se toho stalo tolik! Zjistila jsem, že mám pět superschopností! Kapitán Amerika a Tony Stark kvůli mně začali občanskou válku, jelikož se nemohli dohodnout, kdo se se mnou vyspí dříve (Kdyby se ozvali, s radostí prohlásím, že klidně s oběma najednou, ale chlapům se radit nemá, to ví každá.) a tak jsem oba dva hrdinsky zastavila a odešla s Lokim. Bůh je přeci jen jiný level, že? 😍 Jo a taky jsem zapomněla, že mě unesla Hydra, dělala na mně experimenty a ukázalo se, že oni zabili mé rodiče. Ale to není podstatné~' Co je podstatné a co z tohohle vyplývá, pane, je to, že byste musel financovat veškerou svatbu, když nemá rodiče..." Král na tohle zamyšleně přikývl. Něco na té ženě byla sakra jedinečné, ale zároveň se mu nelíbila myšlenka, že by musel investovat do svatby a pár měsíců počkat, aby zjistil zda vsadil na špatného koně nebo ne. Zadumán v myšlenkách skoro nepostřehl další Jankova slova.

" '...A tak jsem cestovala vesmírnou budkou s Doctorem, následně nahradila Watsona a po skončení mé kariéry detektiva jsem se svezla v Impale do západu slunce.' Co jsem to právě proboha přečetl..." Hlesl zmateně blonďák. Žena se tvářila nesmírně hrdě na celý svůj životopis, zatímco Janek prožíval existenční krizi. Ta ale nesetrvala moc dlouho. Spíše se plánovala prodloužit po přečtení poslední dámy, ale nebudeme předbíhat.

"Můj život!" Nadšeně prohlásila krasavice a div nezatleskala jak retardovaný tuleň. K velkému jejímu zděšení teprve až teď byl využit bič. Ani tomu nemohla uvěřit. Taková drzost ničit její hebkou pokožku!

"Kdyby bylo na mě, hned ho ukončím." Zabrblal a sáhl po další složce. Ta byla černá. S krvavě rudým pentagramem a několika samolepkama Good Charlotte a MCR.

Královská subinka [1]Where stories live. Discover now