2. Bezmoc

42 4 1
                                    

„Ale, ale že by se nám naše Růženka probudila?"
Spy pomalu otevřel oči. Světlo které mu zářilo přímo do obličeje bylo po probuzení snad horší než rána kladivem.

„Kde to jsem?!" Vyhrkl ze sebe.
„V našem království princezno." Řekl posměšně neznámí muž. Jelikož byl Spy neustále oslepován lampou, může který na něj právě mluvil viděl jen jako černou šmouhu. Najednou muž lampu odklonil od jeho obličeje a Spy uviděl tu tvář. Byl to modrý Medic. Spye to dost překvapilo i když nevěděl proč.
„Co po mě chcete? Nic vám neřeknu!" Řekl Spy nejvíce posměšným hlasem co v této situaci dokázal.
„Milí Spyi, nechceme po tobě nějaký informace, všechno co potřebujeme už máme. Polapily jsme tě jako lovnou zvěř. Bez důvodu, prostě jen tak. Kdo ví, možná se nám do budoucna budeš hodit, ale prozatím to ber že jsi teď naše... hračka, ano to je to slovo."
Spyovi došlo co tím Medic myslel až po chvíli. Hračka? Vážně řekl Hračka?

Jen co Spy dopřemýšlel se na něj Medic vrhnul jako gepard když právě loví gazelu. Hleděl mu do očí tak silně až to bylo nepříjemné.
Spy opatrně avšak důrazně řekl: „Slez že mě. Co si myslíš že děláš?"
Medic se jenom usmál: „A co sennou chceš jako udělat? Jsi přivázaný. Nemůžeš se skoro pohnout. Nemáš šanci odporovat."

Spy naprázdno polkl. Začal si uvědomovat kam tím Medic míří. Jeho nepříjemný pocit začal stoupat. Celé jeho tělo zalila teplá vlna úzkosti. Co teď?

Najednou začal Medic rozepínat Spyovi košili. Knoflík po knoflíků rozepýnal s největším šarmem. Když došel k poslednímu jeho šarm zmizel. Košili že Spye ztrhl jako dravé zvíře.
Spyovi bylo v tu chvíli mdlo. Svět se mu točil dokola. Pořád a pořád cítil větší pocit bezmoci.

Medic nepřestával. Z horní části Spyova těla se přesunul na dolní. Tam začal Spy pociťovat ještě větší zoufalost. Stále přemýšlel co by mohl udělat, ale jeho věci mu zabavili hned co byl omráčen. Dokonce i vystřelovací nůž co měl v rukávu.

Po chvíli ležel Spy na lůžku, spoutaný a naprosto nahý. Takový pocit bezmoci a ponížení nikdy nezažil. Jenže to nebylo to nejhorší. Hned co Spyovi skouknul Medic tělo si začal své oblečení také pomalu svlékat. Po chvíli byli v místnosti dvě nahá těla. Co asi teď mohlo následovat?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 28, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Tiše! Už přichází.Where stories live. Discover now