LOS ANGELES, JUNI 2021

19 0 0
                                    

KAPITEL 7

Ansøgning, casting, sommerfugle og kør. Det var den samme cyklus igen og igen. Jeg havde været med i et par film siden Lana-videoen blev optaget, men da Lana-videoen kom ud gik det amok for min karriere. Jeg blev castet i gigantiske film i alle genre, jeg blev castet til alverdens dramaserier og jeg vandt priser i stride strømme. Det sidste år havde været fantastisk, men jeg følte mig aldrig rigtig glad. Jeg fik for travlt til venner og familie, jeg mistede Jonah, det eneste jeg havde tilbage var skuespil og berømmelse.

"TILLYKKE MED DE 17 ÅR, EMIL!" en gigantisk fest i Blake Livelys villa i Beverly Hills. Jeg så champagne, glitter, smil, røde øjne, cocain, dansende malerier. Jeg så en verden for sig. Jeg så den mørke side af at være kendt. Det var min fødselsdag, alligevel havde jeg det dårligt. Alligevel levede jeg af proteinbarer og hash.

"Emil my BITCH!" råbte Rickey Thompson fra terrassen. "Kommer du ikke ud sniffer lidt med mig?" spurgte den skæve fyr, der levede af at være model og influencer. I den tilstand jeg var i, kunne jeg ikke afvise det gode tilbud. At blive høj med en af de sejeste mennesker til dato, kunne jeg bare ikke sige nej til.

"Hva' så, hon, skal du ikke snart til at have dig en dame?" spurgte han med sin bitchy personality.

"Måske, who knows?" han så drilsk på mig, og så tydeligvis en mulighed for at få sladder.

"Har du været ude og svømme i the man pond?"

"Njaaah, altsåå,"

"YAAASS! DET HAR DU!" udbrød han, og kaldte flere hen for at høre mig springe ud.

"Altså, kun en fyr," jeg vidste ikke hvordan han gjorde det, men han påvirkede mig så meget, jeg begyndte at spille med. Jeg havde aldrig sagt til nogen før, så at han kunne manipulere mig uden overhoved at prøve var forbløffende. "Kan I huske den Lana Del Rey musikvideo jeg var med i? Det er ham," det fik dem alle til at skrige. GIRL! BITCH! YOU GO BOY! hørte jeg fra alle sider af mig, det føltes som en tornado af overgearede skrig, der hvirvlede om mig.

"Han er så fræk!" skriger Rickey, mens han hælder shots op til flokken.

Jeg forlod den skrigende flok fyre, og går over mod Blake Lively.

"Det er så sødt af dig, at den holde den her fest!"

"Ej, det var så lidt, skat! Alt for dig!" hun tog sin mobil frem, voldsomt glimt i øjnene og et post på Instagram. Det var livet. Instagram.

Top eller bottom? en 20 årig fyr på Grindr.

Bottom jeg var ikke så uskyldig, som jeg gjorde mig til kende overfor berømtheder. Jeg spildte min tid på gaybarer med fake ID og apps som denne, hvor det hele handlede om sex.

En smerte i røvhullet og en kvalm lugt af alkohol. Fedtede læber og et kildende overskæg. Pornolys og dyreprint. Grindr-fyren var klam, men jeg var høj og liderlig, så fuck it all! I det mindste tjente jeg 500 dollars den aften. 

Kan Du Mærke Mit Hjerte?Where stories live. Discover now