4 prep for school

22 0 0
                                    

Een week later begint dan eindelijk mijn opdracht. Ik heb een week lang nachten doorgehaald, om mijn plan elke stap specifiek uit te werken, en geavanceerde acteerlessen gehad, omdat deze opdracht belangrijk is en ik lang in mijn rol als tiener meisje moet blijven.

Ook zal ik me in moeten houden, Peeta zei het niet hardop, omdat ik weet dat hij er niet over wil praten. Pedro Santiago is de man die een huurmoordenaar de opdracht heeft gegeven mijn ouders te vermoorden.

Op maandag, dinsdag en vrijdag had ik extra lessen in biologie, omdat ik een top student moet lijken op de nieuwe school waar ik heen moet. Ik zit echt tegen deze opdracht op. Ik wil geen normaal meisje zijn, ik ben Emily Mc Parker en ik ben een spion, geen puberend tiener meisje wat alleen maar aan jongens en feestjes en goede cijfers denkt. Vorige week kreeg ik het dossier waarin alle informatie staat over de mensen waarmee ik de komende weken of maanden in aanraking mee zal komen.

Het is zondag en morgen zal mijn eerste dag op East-Silverado zijn, ik zit er nog steeds erg tegenop.

Emily denk aan het geld wat je hieruit zou kunnen halen! Zegt de stem in mijn hoofd, die eigenlijk ook gelijk heeft.

Ik zit in de kantine van de organisatie en bekijk mijn dossier nog even door. Oliver Santiago, het zoontje van de grootste maffiabaas in Amerika en als ik mijn missie faal ook nog van heel Colombia.

Ik kijk verder door de documenten, ik kijk nog een keer op de foto onder de naam Oliver, en ik zie een erg knappe jongen met zijn verbazingwekkende mooie groene ogen naar me kijken, hij heeft een mooi gezicht, strakke kaaklijn en een bekende gezichtsvorm, daarom lijkt het alsof ik het al een eerder gezien heb, denk ik.

Ik moet hem verleiden, maar hoe dan? Ik heb hier wel lessen overgehad de vorige weken, maar nu moet het in het echt. En deze jongen is de grootste player van de school ben ik achtergekomen tijdens mijn vooronderzoek.

Ik moet hem verleiden, maar hoe dan? elke stap die ik zetten zal is al voorbereid, en ik weet precies hoe ik met jongens zoals hem moet omgaan. Players, die graag vechten voor een meisje en het saai is haar direct in bed te hebben.

Zijn 4 vrienden zijn Jack, Jayden, Ethan en West. Allemaal compleet verschillend met een ding gemeen,

ze zijn de populairste op deze school. In mijn hoofd bedenk ik manieren waarop deze opdracht fout kan gaan,
veel te veel manieren.

Oké even rustig door het plan.  Mijn gedachten slaan op hol, nog even kijk ik naar de foto van deze Oliver, en ik heb zo'n gevoel dat ik hem ken, maar ik druk die gedachten snel weg.

Ik zal niet voor hem vallen, hij is een player die niks om meiden geeft en toevallig heel toevallig een van de gevaarlijkste mannen van Amerika als vader heeft.

Ik val niet voor zo iemand, pff wat denk je wel niet van mij?

Ik was zo diep in mijn gedachten verzonken dat ik niet door heb gehad dat op de grote televisie in de kantine op het nieuws word gepraat over een moord, een moord op Clyde Barker. Er word verteld over dat het lijkt op een ongeluk, maar dat de detectives dit meer een actie vinden voor de vrouwelijke spion onder een schuilnaam. Ze waarschuwen voor een onbekende vrouw met een tatoeage op haar rechter zij waarop EMP staat. Ik trek even mijn shirt omhoog en trek mijn bh bandje een klein beetje naar beneden, en ja hoor, daar staan de letters. EMP voor Emily Mc Parker, dat is het enige wat ze van me weten. Ik ben blij dat mijn missie op Clyde Barker is gelukt, er stond aardig wat geld open voor die opdracht.

Ik sta op en loop de kantine uit en ga naar mijn appartement, waar ik mijn schooltas voor morgen ga inpakken.
Gadverdamme ik klink nu al als een normaal meisje, kan het nog erger worden?

Ik leg mijn kleding voor morgen klaar, een lichte jeans, met een oversized spencer en daar een blousje onder. Ik moet me wel een beetje aan de stijl van deze tijd houden, omdat ik voor mijn plan bij de populaire meisjes moet horen, dus pak ik mijn gloednieuwe golden chanel handtas, die ik heb gekocht met het geld van de moord op Clyde Barker. Mijn eigen kledingstijl is meer zwart, meer skater girl. Ik moet niet opvallen, alleen opvallen voor Oliver. vandaar deze kledingstijl, en mijn eigen chunky sieraden laat ik in mijn kamer, ingeruild voor schattig kettingen en bedeltjes.

 vandaar deze kledingstijl, en mijn eigen chunky sieraden laat ik in mijn kamer, ingeruild voor schattig kettingen en bedeltjes

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

( Emily's outfit)

——
Vandaag is het zover, ik doe mijn kleding aan en ga naar beneden om daar te eten. Het is al aardig laat aangezien de meeste spionnen hun training of lessen beginnen rond 6 uur, omdat je in de ochtend het meeste energie hebt. Ik zie een paar spionnen waar ik vroeger mee in hetzelfde team zat, en liep naar hun tafel om bij ze te zitten. toch ben ik een beetje bang, of ik wel bij ze kan zitten, iedereen in de organisatie is bang voor me. Misschien is deze missie wel een soort nieuwe start, stel dat ik gewoon opnieuw kan beginnen.

Ze keken me allemaal met open ogen aan. De jongen tegenover mij leunde wat meer naar voren en zei: 'Dus jij bent een nieuwe spion? Ik kan je wel een rondleiding geven? Dan eindigen we in mijn slaapkamer.'

Daarna heeft hij een knipoog. Ik was net aan mijn drinken begonnen maar spuwde het uit van het lachen.

'Gary, wat zeg jij nou! Ik ben het, Emily?'

Toen was het hun beurt om in de lach te schieten. Ik kijk ze verdomt aan.

'Jongens ik maak geen grap.' Zeg ik om mezelf te verduidelijken.

Ze bleven maar lachen.

'Jij? Emily Mc Parker? Tuurlijk en ik ben de paus. Emily zou dit nooit en te nimmer aan doen en al helemaal niet die shiny make up!'

Ze geloven me nog steeds niet.

Ik trek mijn shirt omhoog en mijn bh bandje een klein beetje naar beneden en laat ze mijn tatoeage zien. Ze zijn allemaal stil. 'Geloven jullie me nu? Dit is voor mijn nieuwe opdracht. Ik word een high school meisje, een gewoon meisje.'

Wanneer ze me eindelijk geloven praten we verder en lachen we Gary uit voor mij proberen te versieren. Misschien zijn alle mensen in de organisatie toch niet zo erg. Ik sta op en loop naar mijn appartement, waar ik mijn tas pak en net weg wil gaan. Als ik de bel hoor moet ik gaan. Ik open de deur van mijn kamer om mijn tas te pakken.

daar staat Nathan.

'Ik hoorde van je opdracht, gefeliciteerd. Maar Emily, ik word toch nu niet ingewisseld door deze nieuwe high school jongen?' Zegt hij met een serieus gezicht. 'Natuurlijk niet Nathan, ik doe alsof ik die jongen leuk vind, ik vind hem niet echt leuk!' Nathan gezicht klaart op en hij zegt: 'Dan nu nog een afscheids kus.'

En na dat gezegd te hebben drukt hij mij mijn appartement in en gooit me op het bed, waarna hij me hevig begint te zoenen. Ik ga er volop in mee en ga met mijn handen over zijn gespierde rug en sixpack.
Nathan verdiept de kus en vraagt daarna om toestemming, die ik hem ook snel geef. In een fractie seconde denk ik een van de vreselijkste dingen op aarde.

Vandaag is school.

Ik druk Nathan van me af die net een stap verder wilde gaan als zoenen. En ik zeg hem dat mijn opdracht over een paar minuten begint en dat ik moet gaan. Ik loop samen met hem mijn appartement uit en hij geeft me nog een vlugge kus op de mond en daarna loop ik naar de garage van de organisatie.

Daar staat een witte Jaguar F-pace 2019 op mij te wachten, mijn privé chauffeur Jaap staat klaar. Jaap zegt me dat ik moet opschieten omdat ik hier al 10 minuten geleden had moeten zijn. Shit kom ik dan mijn eerste dag van school te laat? Allemaal door die ene kus met Nathan, terwijl die kus wel echt geweldig was?

het was het waard.

a spy in loveHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin