Bitch what?

477 12 0
                                    

A/N

Hei. Denne beskjeden er egentlig til Vilde og Marie :D

Jo altså når dere starter å lese dette så er det helt forandret fra planene dere har lest. Hehe. Jeg har tenkt til å ta en helt annen retning med fortellingen min. Så det skjer i ett av de neste kapittlene ;) Vilde jeg håper du liker det!

#3 dager senere

Nash´s POV...

Jeg tror jeg totalt har forandret mening om Michelle. Hun er så annerledes som om noe er galt ved henne eller noe. Hun oppfører seg som en totalt idiot! Altså jeg er betatt av henne, men det må være noe i veien med henne. Eller hva tror dere? Hva kan det være?

Michelle´s POV...

Nash oppfører seg utrolig rart omdagen... Han er aldri på sosiale mediar og han sender aldri meldinger. Jeg vet ikke hva det går av han, men det føles som at han overser meg eller rett og slett er flau over det at vi er sammen. Jeg skal inrømme en ting noe jeg aldri trodde jeg selv skulle gjøre.

*Flashback*

- Du er ei feit ku. Skulle tro du veide flere tonn, sa hun.

Hvis du lurer på hvem hun er så er det Angelina. Hun har mobbet meg nå i 8 år. Ja jeg er lei, men jeg er ikke den som står opp for det jeg mener. Derfor startet jeg å kutte. jeg har nå kuttet i 1,5 år. Jeg er ikke stolt over det, men så lenge hun mobber emg kutter jeg. Jeg kutter hver dag og det føles bra. Jeg får ut all smerten.

- Kan du la meg være! ropte jeg. Hun så litt rar ut. Hun hadde aldri hørt at jeg har stått opp for meg selv. - Bitch what?svarte hun. -La meg være! ropte jeg enda høyere. - Bitch what?fortsatte hun. - Hvis du ikke snart holder kjeft sørger jeg for at jeg drar ut strupen på deg og hvis du tror du er så tøff som mobber så er du ikke det! Hvis du skal tøffe deg kan du vise deg frem på en unik måte. En måte du er unik på! Du trenger ikke rakke ned på alle andre bare fordi du ikke er godt likt blandt guttene! De liker deg ikke sånn som du er nå! De likte den gamle deg. Den du var i 1 klasse. den jenta som smilte og var glad og som alltid hadde noe positivt å si, sa jeg.

-Bitch hva er det du sier? sa hun sjokka. - jeg kan fortelle deg hva jeg prøver å si, sa jeg og dro opp ermen på hettegenseren min. - Dette er hva jeg snakker om. Ja jeg kutter og det pga deg! Det føles bra fordi hver eneste dag er et helvette for meg! Er du virkelig stolt over hva du har gjort nå? spurte jeg ved en hevet stemme. 

Alle stirret på armen min. De var i sjokk. Hun stirret også på den. - Nei jeg er ikke stolt over den, men jeg føler det er den eneste måten noen ser på meg, ellers ville de aldri sett på meg, svarte hun. - Jo det ville de. dette har vart i sju år. Jeg tror nok de hadde sett på deg uansett om du hadde mobbet meg eller ikke, svarte jeg. -Ja du har rett. Unskyld, sa hun og ga meg en klem.

*Flashback end*

A/N

Hei. Håper dere likte delen. Gjerne kommenter hva dere syntes burde skje mellom Nash og Michelle. Takk for at du leser!

-Julie-

Summer in USAWhere stories live. Discover now