Kysset

390 17 0
                                    

Nash´s POV...

Nå skjer det! Vi skal kysse. Alt gikk i sakte film. Michelle kom løpende mot meg og kastet seg rundt halsen min. Alle i skolegården hadde samlet seg rundt oss og de fleste sa: -Å så søte eller - Skulle ønske det var meg. 

Hun trakk seg litt unna meg og noen sekunder senere kræsjet hun leppene sine mot mine. jeg kysset tilbake og det varte i noen sekunder. Hun trakk seg unna meg og der stod hun bare å smilte.

Michelles´s POV...

WOW. Jeg har ikke ord! Jeg fikk til å kysse Nash og det var fantastisk! Altså jeg så sikkert ut som en idiot, men jeg har totalt forandret mening om Nash. Han er myk, kjekk og fantastisk godt til å kysse!

-Kutt, ropte resigjøren. Jeg gikk ned til mamma som vanlig sitter og studerer hva vi burde gjøre annerledes i en scene. -vil dere se? spurte mamma. - Ja, svarte jeg og Nash i kor. Mamma startet scenen på nytt og jeg og Nash satte oss ned i hver vår stol. Først gikk jeg sammen med "Venninnene" mine over skolegården. Jeg er den mest populære jenta på skolen og alle guttene sikler etter meg. Nash "Kjæresten" min stod i skolegården sammen med kompisene sine. Han hadde vært på ferie en månede. Så startet alt. Jeg løp mot han og kastet meg rundt halsen på han. Så trakk jeg meg unna han og kræsjet leppene mine mot hans. Det så helt fantastisk ut. Det der kunne vært mitt ekte liv! 

- Bra spilt, sa Nash. Det svei at han sa det. Jeg trodde han likte meg... Jeg har vell funnet ut at han ikke liker meg da... - Jo takk, du og, svarte jeg.

A/N

Hei fantastiske lesere! Sorry for at jeg ikke har oppdatert på neste 2 uker... Jeg har hatt det veldig travelt, men jeg har ideer om hva som skjer videre så jeg kommer til å poste deler litt fortere. Jeg kommer ikke til å få tid til helgen, men jeg har en hel dag fri på onsdag så det kan hende jeg poster noe da. Det kan også hende det  blir en liten del til ikveld. Tusen takk for at du leser! Love you!

Summer in USAWhere stories live. Discover now